Profil uživatele

Zuzanan1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Lukáš Dubský: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (24)
Kateřina Jírová: 13 % (6)
Jan Pařízek: 14 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 23.9.2018)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 90 %
Obecně nemám ty moderní stand-upy moc ráda, řada z nich není ani vtipná, ani inteligetní, ovšem tohle je výjimka. Ondřeji Sokolovi se dařilo celou hodinu a půl výtečně bavit obecenstvo, publikum řvalo smíchy. Sokol si umí velmi dobře dělat legraci i ze sebe, nejen z druhých, připomnělo mi to zlatou éru Donutila, Sováka nebo Menšíka. Doporučuji.
(zadáno: 26.6.2018)
Líbánky na Jadranu - Studio DVA divadlo: 90 %
Výborná oddechová komedie pro všechny, co jsou už dlouho v manželství - jistě tam poznají spoustu scén ze svého života a pro fanoušky Klepla a Holubové.
(zadáno: 23.9.2018)
České nebe - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Afrika - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Švestka - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Záskok - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Blaník - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Lijavec - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Němý Bobeš - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 15.9.2018)
Ujetá ruka (Behanding in Spokane) - Činoherní klub: 90 %
Miluji černočerné komedie a tahle se hodně povedla, skvělý překlad a režie Ondřeje Sokola, jenž podle mě hrál i nejlépe a jeho postava byla nejvtipnější, ale výborně hrál i Martin Finger. Vývoj postav je překvapivý, stejně jako závěr. Ala za zbytečné považuji němé/zpívající postavy, stejně jako rozdělení jeviště. Ale jinak super a doporučuji.
(zadáno: 23.9.2018)
Akt - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Kdo je tady ředitel? - Švandovo divadlo: 90 %
Velmi vtipná komedie, při které jsem se jako většina publika výborně bavila. Dlouhý jako vždy hodně přehrává, ale vyvažuje to svým úsporným herectví Halbich a Pyško. První půlka je o poznání lepší, pak to malinko spadne k moralitě, ale i tak je to inteligetní a vtipné přdstavení, které můžu doporučit.
(zadáno: 23.9.2018)
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Postmuzikál - Divadlo na Vinohradech: 90 %
Škoda, že tohle představení bylo stažen z repertoáru. Moc se líbila úžasná moderní hudba a taneční výkony, zajímavá víceúčelová scéna a výborné herecké výkony, hlavně Stropnického a Freje. Výtku bych snad dala jen za to, že Cyrano je až příliš sexy a charizmatický a Roxana D.Havlové příliš věkově přes čáru, takže jí divák nevěří zamilovanou dychtivost, natož naivitu.
(zadáno: 23.9.2018)
Vše o mužích - Studio DVA divadlo: 80 %
Tohle představení zcela jistě není pro úzkoprsé maloměšťáky, nejde o nějakou psychologickou hru s ryze intelektuálními vtipy. Nicméně vidění světa z mužské strany, včetně té homosexuální je zajímavé, vtipné a dá se tam najít i hlubší myšlenka. Publikum se až na výjimky bavilo.
(zadáno: 16.5.2019)
Ptákovina - Činoherní klub: 80 %
Zajímavá inscenace k zamyšlení, jejíž poselství doběhne k divákům později. Zpočátku je inscenace poměrně křečovitá a trvá dlouho, než diváka vtáhne do děje, ovšem pak se změní na bizarní frašku o touze po moci, pravdě, o lži. Skvělý je opět výkon Jaromíra Dulavy, jemuž ti psychopatičtí záporáci prostě sedí, role sedla i Martinu Fingerovi coby řediteli a Lence Skopalové jako matce. Některé role učitelů a žáků jsou hodně zkarikované, ale vyznění hry to ve finále spíš pomohlo než uškodilo.
(zadáno: 17.3.2019)
Mauglí - Divadlo Kalich: 80 %
Na představení byly většinou děti s rodiči a je to opravdu muzikál spíš pro děti, nicméně rodiče se jistě rádi podívají. Já se rozhodně bavila chytlavými melodiemi, minimalistickou, ale přesto efektní scénou a slušnými pěveckými i hereckými výkony. Vyzdvihla bych hlavně Jana Cinu jako Mauglího, Petera Strenáčika jako Baghíru, Janem Kříže jako Šér Chána a vtipnou Radku Pavlovčinovou jako zvířátko. Nejvíc se mi líbila závěrečná píseň Vaigangá, kterou zpívá celá džungle.
(zadáno: 26.6.2018)
Chvilková slabost - Divadlo v Rytířské: 80 %
Výborné, dobře nadávkovaný humor a i vážnější zamyšlení nad životem. Špalkovou jsem znala spíš z vážných rolí, tady mě opravdu mile překvapila jako komediální herečka. Matásek standardně dobrý, role mu sedla.
(zadáno: 26.6.2018)
Misery - Studio DVA divadlo: 70 %
Kdybych neznala stejnojmenný film na motivy Stephena Kinga, asi by se mi to i líbilo. Hlavně oceňuji nápaditou scénu. Adamovská byla výrazně lepší než Štěpánek.
(zadáno: 23.9.2018)
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho - Činoherní klub: 70 %
Této hře v původním obsazení s Hálkem a Divíškovou bych dala 100%, ale ani toto nové obsazení neurazí, naopak pobaví. Dulava je výtečný, Polívka stále drží, stejně jako Vetchý.

Další stránky hodnocení: 1 2 >