Profil uživatele

Zuzatab

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (37)
Lukáš Holubec: 17 % (7)
Iva Bryndová: 18 % (13)
Jiří Landa: 18 % (61)
Helena Grégrová: 19 % (48)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 13.3.2012)
Richard Krajčo exceluje, předvedl neskutečný herecký výkon, jaký jsem doposud neviděla. Představení bylo vtipné, dojemné, depresivní, odvážné a tak moc skutečné. Odcházela jsem plna dojmů, které mě neustále nutily o této skvělé hře přemýšlet.
(zadáno: 31.12.2013)
Prvně jsem Tančírnu viděla ještě s panem Brzobohatým, který je pro mne hereckým Bohem, je smutné jít za pár let znovu na to samé představení a již ho zde nevidět. Ale mám pro tuto hru slabost, není dokonalá, ale zkrátka strhne...Obdivuju co tam předvedla Vanda Károlyi-Konečná, Přemek Pálek a Jan Révai, pro mě jsou ti tři dokonalí tanečníci, ostatní svými "kreacemi" spíše pobavili a i když je představení zcela beze slov, není jich tam potřeba, výstupy se dotknou všech ať danou dobu prožili a nebo ji znají pouze z vyprávění...
(zadáno: 14.4.2016)
Film s Natašou Gollovou a Oldřichem Novým od dětství miluju a znám ho celý téměř zpaměti, o to víc je pro mě velkým překvapením, že se mi tato hra líbila snad ještě víc než zmíněný film. Skvostné, nemám co vytknout a nevím ani koho dříve vyzdvihnout.
(zadáno: 8.9.2013)
Klobouk dolů před Jiřím Havelkou za tuto inscenaci, byl to neuvěřitelný vizuální zážitek. Nevím co vyzdvihnout dřív, úžasná byla projekce, vyřešení bojových scén a celkově herecké výkony a mnoho dalšího...prostě takoví Hanebný parchanti po česku.
(zadáno: 30.10.2013)
Jedinečné zpracování, výborné herecké výkony (především Martin Stropnický zde byl opravdu geniální), krásná Dagmar Havlová a úžasné písničky, které mi budou znít hlavou ještě hodně dlouho. Jediné co mi vadilo, bylo špatné ozvučení a role Veroniky Žilkové - která mi představení opravdu znepříjemňovala, nebýt toho bylo by hodnocení 100%. V porovnání se Cyranem v Národním tohle vyhrává na celé čáře, mělo to spád, emoce, vtip - a závěr mě dojal natolik, že mi i slza ukápla.
Viděno 2x - derniéru jsem si nemohla nechat zkrátka ujít.
(zadáno: 21.2.2014)
Marilyn Monroe je ikona o které jsme už toho mnoho slyšeli a toto představení je zajímavým pohledem do jejího komplikovaného života. Zuzana Onufráková ji opravdu vystřihla se vší gracií a hudební čísla neměla chybičku!!!
(zadáno: 16.6.2015)
Toto představení je opravdu velkým zážitkem, řekla bych, že tu nic podobného zatím nebylo. Prostor, kde se hra odehrává, jednoduchost scény, dramatický projev herců, to všechno na vás tolik působí, že po skončení nenacházíte téměř slov.
(zadáno: 13.3.2012)
Od prvních tónů písničky fr. zpěvačky Zaz jsem tušila, že tohle představení nebude omyl. Chantal Poullain byla okouzlující, Jiří Schmitzer svůj...hašteření mezi nimi pobaví a odhalování jejich osudů dojme. Krásné spojení anglickýho humoru s francouzským šarmem.
(zadáno: 4.4.2012)
Kramár, Blažek, Slaný - úžasné spojení. Bavila jsem se celé představení a bylo vidět, že se baví i sami herci. Skvělé odreagování.
(zadáno: 25.8.2012)
Ke Zkrocení zlé ženy jsem byla vždy trochu skeptická, zvláště kvůli závěrečnému monologu Kateřiny, ale zpracování D.Špinara mě potěšilo. Je to poprvé, co na mne tato hra nepůsobila šovinisticky, velký podíl na tom má i Tatiana Vilhelmová, která byla opravdu dokonalou Kateřinou.
(zadáno: 4.3.2013)
Krimi drama není zcela můj šálek čaje, ale herecké výkony byly strhující, především Richard Krajčo, řekla bych, že jde pokaždé až téměř na pokraj svých sil, přesně v takhle komplikovaných charakterech dokáže plně využít svůj talent. Bylo to drsné, emotivní a co české scény se týká - jedinečné!
(zadáno: 24.5.2013)
Slavný film jsem tentokrát raději vynechala, abych předešla srovnávání, protože Humphrey Bogart s Katherine Hepburnovou musí být hodně vysoká laťka, a udělala jsem dobře, představení se mi moc líbilo. Hynek Čermák byl úžasný, mužný, charismatický...nemám mu co vytknout, u Lindy Rybové mi ze začátku vadily přehnané grimasy, ale časem od nich opustila a byla také dobrá. Dokonalá scéna, nádherná hudba a dialogy u kterých se nelze nesmát - Africká královna celkově (ale především dějem) převyšuje ostatní hry divadla Palace.
(zadáno: 30.7.2013)
Této hře nemám co vytknout, nadchla mě natolik, že hned druhý den jsem na ní musela jít znovu, nemohla jsem se nabažit :-) Neskutečně vtipná hra s výbornými hereckými (i akrobatickými) výkony a ty písničky...ty jednoduše miluju!!!
Po roce jsem na tuto hru šla znovu, nevím jestli je možné, že se to o tolik zhoršilo a nebo bůhví v jakém duševním rozpoložení jsem tenkrát byla...ale ze 100% jsem musela ubrat, takový zázrak za který jsem to měla to bohužel není, ale každopádně je hra originální a příjemným letním zpestřením.

(zadáno: 5.10.2013)
Americké muzikály se mi vždy spíše protivily pro svou teatrálnost, takže jsem velký kulturní zážitek tentokrát nečekala, o to víc mě tohle představení překvapilo. Ondřej Brzobohatý i přes zdravotní komplikace byl úžasný, role nadporučíka Franka Cioffiho mu byla šitá přímo na tělo a závěrečný standing ovation byl zcela na místě.
(zadáno: 11.3.2014)
Krásné zpracování nejslavnější romantické tragédie všech dob. Zjednodušení hře určitě neublížilo spíše naopak, má to spád a obsahuje to vše co od Shakespeara očekávám. Vyzdvihnout musím hudební doprovod, choreografii Petra Čadka a herecký výkon Matouše Rumla a Veroniky Kubařové - pro mne jsou dokonalými představiteli Romea a Julie.
(zadáno: 30.8.2014)
Jedna z mála her LSS, která není přehnaně zmodernizovaná a přesto velmi pobaví. Hned od začátku mě zaujal Václav Jílek a Petra Horváthová, krásně to mezi nimi jiskřilo, tak jak mezi Benedickem a Beatrice má. A velmi mě také potěšilo obsazení Vladislava Beneše do role mnicha, jeho řeč byla úplným balzámem pro mé uši.

Viděno znovu po 2 letech (v roce 2016) a představení se mi stále líbí.
(zadáno: 19.10.2014)
Miluju humor Oscara Wilda a Arthur Goring je doslova jeho ztělesněním. Jiří Dvořák byl v této roli nepřekonatelný, tento styl mu zkrátka sluší.
(zadáno: 17.3.2015)
Velmi vtipné a výstižné představení, zachycující přátelství dvou žen. Obdiv si zaslouží obě herečky, i když Martha Issová měla přece jen krapet na vrh.
(zadáno: 12.6.2015)
Pro písničky Václava Neckáře mám velkou slabost, proto se mi tak líbil i tento muzikál. Herci si to tak užívají, že jsem měla chuť tancovat s nimi. (Obsazení: Tofi, Schneiderová, Kopta, Jirešová, Vágner, Kavalčík, Ratajský, Lounová....) Je to zkrátka krásný hold jeho tvorbě, plné radosti ze života a dojemného citu, který pohladí po duši.
(zadáno: 6.4.2016)
Krásná svižná komedie s výborným obsazením. Byla jsem velmi zvědavá na výkon mladičké Aničky Linhartové a nezklamala, je skvělá a postava Viktorie se k ní báječně hodila.
(zadáno: 30.6.2012)
Ztvárnění klasiky v Národním divadle mě spíše děsí, mnoho jsem tedy nečekala ani tentokrát, ale přišlo milé překvapení. Je pravda, že za vyšší hodnocení může především hudba a Richard Krajčo, který mě čím dál tím více přesvědčuje o tom, jak výborný je herec.
(zadáno: 14.7.2012)
Richard III. v podání J.Langmajera nepůsobí jako padouch v pravém slova smyslu, ale o to více je zajímavé pozorovat jeho spřádání lstí a intrik proti ostatním. Pro mne, krásné zpracování Shakespearovy klasiky. Chválím také kostýmy.
(zadáno: 25.10.2012)
Hru bych spíše ohodnotila na 60%, ale výkon Jana Dolanského byl strhující, proto dávám nakonec 70%. Pro mne se na ty 3 hodiny Treplevem opravdu stal a celý Racek byl jeho příběhem.
(zadáno: 11.5.2013)
Hru jsem viděla už podruhé (prvně to bylo před 10ti lety) a bavila jsem se výborně i tentokrát. Herci si své role stále užívají, což se pozitivně odráží i na divácích. A Jirka Langmajer byl báječný, "Koubu" má ještě trochu v sobě a za to mu moc děkuji :-)
(zadáno: 3.4.2014)
Dolanský, Vlasáková, Macháček a Issová, skvěle vybrané obsazení, každému jsem jejich postavu uvěřila během pár minut. Sarkastický příběh o vztazích, lásce a sexu, kde si s výběrem slov opravdu nelámou hlavu...podle mne tato čtveřice může hrdě konkurovat té filmové (J.Law, J.Roberts, C.Owen a N.Portman).

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>