Profil uživatele

Zuzatab

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (37)
Lukáš Holubec: 17 % (7)
Iva Bryndová: 18 % (13)
Jiří Landa: 18 % (61)
Helena Grégrová: 19 % (48)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 28.11.2014)
Bohužel hlavní téma večera "vesmírné zploštělé halo" mi bylo na hony vzdálené a jakmile se začala diskuze kolem toho točit, měla jsem tendence vypínat a přemýšlet nad tím, co mě čeká následující dny. Na druhou stranu bylo vtipné sledovat tyto čtyři herce, kteří tvoří páry i v reálném životě (i když v přehozených dvojicích) a vnímat jak na sebe reagují. Ale nejlepším okamžikem celého představení je "francouzská" píseň Igora Chmely, ta byla opravdu kouzelná!!!
(zadáno: 11.5.2013)
Hru jsem viděla už podruhé (prvně to bylo před 10ti lety) a bavila jsem se výborně i tentokrát. Herci si své role stále užívají, což se pozitivně odráží i na divácích. A Jirka Langmajer byl báječný, "Koubu" má ještě trochu v sobě a za to mu moc děkuji :-)
(zadáno: 13.3.2012)
Kryštof Hádek byl takový, jakého ho známe nejčastěji z jeho filmů, postava Benjamina mu sedla. Bohužel jsem se nedokázala během představení zcela odprostit od srovnávání s filmem. Chyběly mi známé písničky Mrs. Robinson a Sound of silence a především slavná scéna ze svatby, které mám zkrátka s Absolventem neodmyslitelně spojené.
(zadáno: 24.5.2013)
Slavný film jsem tentokrát raději vynechala, abych předešla srovnávání, protože Humphrey Bogart s Katherine Hepburnovou musí být hodně vysoká laťka, a udělala jsem dobře, představení se mi moc líbilo. Hynek Čermák byl úžasný, mužný, charismatický...nemám mu co vytknout, u Lindy Rybové mi ze začátku vadily přehnané grimasy, ale časem od nich opustila a byla také dobrá. Dokonalá scéna, nádherná hudba a dialogy u kterých se nelze nesmát - Africká královna celkově (ale především dějem) převyšuje ostatní hry divadla Palace.
(zadáno: 30.6.2012)
Ztvárnění klasiky v Národním divadle mě spíše děsí, mnoho jsem tedy nečekala ani tentokrát, ale přišlo milé překvapení. Je pravda, že za vyšší hodnocení může především hudba a Richard Krajčo, který mě čím dál tím více přesvědčuje o tom, jak výborný je herec.
(zadáno: 29.9.2014)
Děj nehodnotím, občas mám problém i se samotným dílem Godarda, ale obsazení Táni Vilhelmový a Vojty Dyka bylo dokonalou volbou, moc jim to spolu (nejen) na jevišti sluší. Smála jsem se chvílema tak, že mi tekly i slzy. Ale je pravda, že Táňa i přes svou výšku měla nad Vojtou navrch, je to prostě živel.
(zadáno: 6.4.2016)
Krásná svižná komedie s výborným obsazením. Byla jsem velmi zvědavá na výkon mladičké Aničky Linhartové a nezklamala, je skvělá a postava Viktorie se k ní báječně hodila.
(zadáno: 18.12.2016)
Hra mě vůbec neoslovila, čekala jsem tak trochu ladovské Vánoce, navnadění před Štědrým dnem, ale nakonec jsem byla ráda, že představení bylo bez přestávky a poměrně brzy skončilo.
(zadáno: 5.10.2014)
Představení jsem navštívila v rámci festivalu Mezi ploty a musím uznat, že mě nadchlo. Nevěděla jsem vůbec co mám od toho očekávat, ale po prvních minutách jsem věděla, že vydržím až do konce a po ukázce z Pomády, že hru budu zbožňovat. (obsazení: Jílek, Meduna, Dvořák, Madeja, Janatková, Horáková, Hornáčková a Kupcová)
(zadáno: 26.9.2013)
Nenacházím slov, bohužel trochu v negativním slova smyslu...hra byla textově opravdu hodně náročná, chvilkama jsem si říkala, že kdyby hráli v čínštině, tak by to vyšlo stejně. David Prachař převedl jako jediný 100% výkon, Jana Janěková byla zcela nevýrazná a Saša Rašilov mohl být krásným Kristiánem možná tak před 10 lety...na Cyrana jsem se velmi těšila ale toto představení mě z větší části nudilo.
(zadáno: 30.10.2013)
Jedinečné zpracování, výborné herecké výkony (především Martin Stropnický zde byl opravdu geniální), krásná Dagmar Havlová a úžasné písničky, které mi budou znít hlavou ještě hodně dlouho. Jediné co mi vadilo, bylo špatné ozvučení a role Veroniky Žilkové - která mi představení opravdu znepříjemňovala, nebýt toho bylo by hodnocení 100%. V porovnání se Cyranem v Národním tohle vyhrává na celé čáře, mělo to spád, emoce, vtip - a závěr mě dojal natolik, že mi i slza ukápla.
Viděno 2x - derniéru jsem si nemohla nechat zkrátka ujít.
(zadáno: 31.5.2012)
Bylo to celé nesmyslné, navíc i velmi vulgární a depresivní. Co se týče obsazení, všem bych jejich postavu možná uvěřila až na Tomáše Kluse - jeho Ariel mě nepřesvědčil ani omylem. Takže 10% aspoň za krásné a výstižné písničky!!!
(zadáno: 4.3.2013)
Krimi drama není zcela můj šálek čaje, ale herecké výkony byly strhující, především Richard Krajčo, řekla bych, že jde pokaždé až téměř na pokraj svých sil, přesně v takhle komplikovaných charakterech dokáže plně využít svůj talent. Bylo to drsné, emotivní a co české scény se týká - jedinečné!
(zadáno: 30.7.2013)
Této hře nemám co vytknout, nadchla mě natolik, že hned druhý den jsem na ní musela jít znovu, nemohla jsem se nabažit :-) Neskutečně vtipná hra s výbornými hereckými (i akrobatickými) výkony a ty písničky...ty jednoduše miluju!!!
Po roce jsem na tuto hru šla znovu, nevím jestli je možné, že se to o tolik zhoršilo a nebo bůhví v jakém duševním rozpoložení jsem tenkrát byla...ale ze 100% jsem musela ubrat, takový zázrak za který jsem to měla to bohužel není, ale každopádně je hra originální a příjemným letním zpestřením.

(zadáno: 29.9.2015)
Veselé skoky jsem opět navštívila v rámci festivalu Mezi Ploty, ale Chabrus line se mi loni líbil daleko více.
(zadáno: 14.4.2016)
Film s Natašou Gollovou a Oldřichem Novým od dětství miluju a znám ho celý téměř zpaměti, o to víc je pro mě velkým překvapením, že se mi tato hra líbila snad ještě víc než zmíněný film. Skvostné, nemám co vytknout a nevím ani koho dříve vyzdvihnout.
(zadáno: 21.2.2017)
Tato hra bohužel nenadchla, velmi mi vadily pasáže, kdy pan Töpfer přerušoval představení, že jsem i v polovině hry zvažovala, zda se na představení vracet. Na druhou stranu, je dobře, že touto hrou připomínají památku Karla Hašlera, i když by mohla vypadat trochu jinak.
(zadáno: 10.12.2014)
Výkon Dennyho Ratajského a Vandy Chaloupkové mě zaujal natolik, že jsem jim přála happyend, ale jinak mě hra jako celek úplně neoslovila.
(zadáno: 19.8.2014)
Pravděpodobně kdyby se to odehrávalo na běžné scéně, tak bych byla kritická, protože je to více méně o ničem, ale takhle nemám co vytknout, hra mne pobavila a tím splnila svůj účel. Pěkná bláznivá letní komedie, ve které by se mohl najít snad každý.
(zadáno: 19.10.2014)
Miluju humor Oscara Wilda a Arthur Goring je doslova jeho ztělesněním. Jiří Dvořák byl v této roli nepřekonatelný, tento styl mu zkrátka sluší.
(zadáno: 6.2.2014)
V této hře je několik hezkých okamžiků, ale jako celek to na mne až tak moc nezapůsobilo. Nejvíce musím vyzdvihnout pěvecké výkony Petera Strenáčika, Martina Písaříka a Petry Vraspírové (konečně zde nejsou zpěváci, kteří vystupují v každém druhém muzikálu!!!) Tak za zpěv a především za písničku "Dado" 60%.
(zadáno: 30.5.2016)
Toto představení jsem navštívila v rámci festivalu Mezi Ploty, bohužel mě nijak nezaujalo a na druhou půlku hry jsem se už nevrátila.
(zadáno: 18.11.2015)
Za mě krapet slabší představení...už od samého začátku na mě moc svobodomyslně nepůsobila ani jedna z postav a od půlky, kdy přestalo být hlavním tématem jméno Adolf, se tam už jen předhazuje jeden kostlivec ze skříně za druhým. Čekala jsem od toho, díky tomuto obsazení, přeci jen trochu víc.
(zadáno: 7.5.2014)
I přes jistou snahu o nadsázku (na kterou si budu muset u dejvického divadla ještě asi zvyknout) je Kafka 24 velmi dojemným příběhem ve kterém pro mne exceluje David Novotný, ale jinak to nebyl úplně šálek mého čaje.
(zadáno: 17.3.2015)
Velmi vtipné a výstižné představení, zachycující přátelství dvou žen. Obdiv si zaslouží obě herečky, i když Martha Issová měla přece jen krapet na vrh.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>