Zpráva

Prosba Buranteatru
vydáno: 17.12.2014
Vážení a milí diváci BURANTEATRu,

jelikož Vánoce, svátky klidu, míru a též vzájemného obdarovávání jsou za dveřmi

jelikož naše divadlo je na tom finančně zhruba pořád stejně, tj. mohlo by to být horší, ale už ne o moc

jelikož chystáme na únor premiéru arcidíla světové dramatiky, Goethova Fausta s Michalem Isteníkem v titulní roli, a podobný opus bude něco stát

dovolujeme si pro případ, že jste už pořídili dárky pro všechny své bližní, přispěli na školní pomůcky etiopským dětem a máte ještě chuť přilepšit dobré věci, vás pozvat k účasti na Buranské vánoční tombole.

Za každých 10 korun, kterými přispějete na náš transparentní účet (jehož číslo je stále stejné, tj. 2610260001/5500), získáte – kromě hřejivého pocitu z podpory dobré věci – 1 lístek do tomboly, v níž vylosujeme tři výherce, kteří získají Buranské permanentky na rok 2015.

Abychom mohli Váš příspěvek správně identifikovat jako faustovský, uveďte prosím k platbě variabilní symbol 222 a do zprávy pro příjemce Vaše jméno a emailovou adresu.

Příjem darů bude ukončen 31. ledna 2015, slosování proběhne na jednom z prvních únorových představení, o čemž budete včas informováni na našem webu i facebooku. Jména šťastných výherců pak budou zveřejněna tamtéž.

Děkujeme předem za vaši podporu!

Šťastné a veselé!

Vaši Buránci