Zpráva

Geisslers zvou malé i velké na festival divadla, hudby a zábavy VILOmeniny
vydáno: 14.10.2022
Geisslers Hofcomoedianten zvou děti i jejich rodiče v neděli 13. listopadu do Divadla VILA Štvanice a jeho okolí na tradiční divadelní událost VILOmeniny. Letošní ročník s podtitulem Festival pro malé i velké jeleny vás zavede do přírody a připomene dětem, že je o ni třeba pečovat. Navíc budete mít vůbec první příležitost vidět novou pouliční inscenaci s názvem Huberte!. Nebude chybět ani výtvarná dílna, hernička a vše zakončíme koncertem.

Program ve dvě hodiny odpoledne zahájí Pohádka ekologická aneb Země ve mně, kterou na koloběžce přiveze divadlo Vocaď pocaď. S dětmi od tří let se společně zamyslí nad tím, jak správně pečovat o naši planetu. Na pohádku naváže výtvarná dílna, při níž si malí i větší zájemci budou moci vymyslet vlastní hravý příběh plný bytostí z různých materiálů.

Ve čtyři hodiny pak Geisslers Hofcomoedianten v pražské premiéře představí pouliční novinku na chůdách Huberte!. Znáte desatero ušlechtilé myslivosti? Víte, co je to parforsní hon? Už jste někdy byli na štvanici? Vydejte se s Hubertem a Hubertem do lesa v představení volně inspirovaném svatohubertskou legendou.

Program zakončí mostecká kapela Nedloubej se v nose, hrající pro všechny, kdo nemají nos nahoru. Už jste si na koncertě někdy jen tak poposmrkávali do rytmu? A co když se dětem zrovna nechce tančit a raději by si jen tak pohrály? Nevadí, po celou dobu bude uvnitř Vily k dispozici hernička, která bude díky prodejně Hračkotéka plná hraček, s nimiž se děti rozhodně nebudou nudit.

zdroj zprávy: Kateřina Hubertová