Zpráva

Muzikálové léto 2021 (se zárukou vrácení peněz)
vydáno: 10.5.2021
Hudebního divadla Karlín prodává vstupenky na Muzikálové léto 2021 se zárukou vrácení peněz. Ty budou vráceny v případě neuskutečnění představení do konce léta v případě neočekávaných vládních nařízení!

Muzikálové léto Hudebního divadla Karlín na Letní open air scéně v areálu PVA EXPO Praha – Letňany je konečně na dosah ruky!

Představení pod širým nebem ruku v ruce s rozvolňováním protiepidemických opatření i v kultuře uvedeme červenci a srpnu 2021 a slibujeme divákům, kteří si nakoupí na Muzikálové léto vstupenky, záruku vrácení peněz, pokud bychom nebyli schopni „váš muzikál“ odehrát do konce letní open air sezóny. Moc nám na našem divákovi záleží a věříme, že v této nelehké době právě tuto skutečnost ocení a o svou investici do vstupenek nebude mít strach. Zároveň lze na představení Muzikálového léta měnit vstupenky či vouchery z neodehraných představení.

Než uvítáme na Letní scéně první diváky, nečekáme se založenýma rukama. V současné době pečlivě zkoušíme a mimo to jsme již v únoru natočili s Václavem Noidem Bártou klip, který má dnes premiéru na Instagramu a Facebooku divadla a kterým všechny zveme na Muzikálové léto!

Vítanou novinkou je i nový web Hudebního divadla Karlín, který je velmi intuitivní a divákům usnadní orientaci v aktuálním programu divadla a především nákup vstupenek on-line!

Ale teď již k Muzikálovému létu! Na co se tedy mohou naši diváci konečně těšit? Na kasovní trhák Sestra v akci s Lucií Bílou v hlavní roli, na premiéru muzikálu Rebelové, který jsme celé loňské léto zkoušeli a jejíž původní neuskutečněný termín byl 3. prosinec 2020 (nově tedy přivítáme premiérové diváky v pátek 9. července 2021, o den dřív proběhne předpremiéra), ale také na koncertní verzi rockové opery Jesus Christ Superstar či muzikálu Carmen, nejúspěšnějšího muzikálu v novodobé historii divadla. Derniéra Carmen byla plánována na 11. 11. 2020, teď se s ní tedy rozloučíme výjimečným koncertem pod širým nebem ve středu 21. července 2021 od 19:00 hod.
Zajímavostí je i to, že lze divadlo sledovat také z automobilů, pro něž je v hledišti vymezeno několik míst!

Vstupenky na všechna představení Muzikálového léta, které proběhne od 1. července do srpna 2021 v areálu PVA Expo Praha v Letňanech jsou již v prodeji, lze je tedy nejen kupovat, ale na tyto termíny i vyměňovat vstupenky z neuskutečněných představení! Vstupenky na Muzikálové léto jsou nejlepším dárkem všem, kteří hladoví po divadle a muzikálech a také podporou divadla!

Novým místem, kde lze od 15. května nakupovat vstupenky a kde vám rádi pomůžeme s výběrem je prodejna Hudebního divadla Karlín v OC Letňany, tedy nejblíže místu, kde se s vámi v létě uvidíme!

Na závěr pozvání z úst Egona Kulhánka, ředitele Hudebního divadla Karlín: „Co nejsrdečněji vás zvu, přijďte za námi do Letňan, přijďte si to užít a zároveň tím podpořit naše kolegy interprety, kteří jsou v této době už více než rok bez práce, kterou milují.“

Celý program Muzikálového léta i prodej vstupenek na www.hdk.cz/program/.

zdroj zprávy: Tomáš Matějovský

Další zprávy