Profil uživatele

Ahasver

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 13 % (22)
Jan Pařízek: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 15 % (11)
Michal Novák: 17 % (27)
Helena Grégrová: 19 % (36)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 21.12.2010)
Dokonalé! Inscenace je opravdu stále ve vynikající formě ( viděno 21.12.2010 ). Takové kolektivní nadšení celého ansámblu ( pod taktovkou nepřekonatelného Z. Svěráka ) je vzácným jevem na českých jevištích. Bravo!
(zadáno: 15.3.2012)
Jak seminář, tak i hra jsou prostě FAMÓZNÍ!
(zadáno: 29.1.2012)
Úžasné!
Klobouk dolů před Martinem Fingerem! Ale nejen před ním, bez D.D.Pařízka, i dalších členů PKD by jistě tak dobrá vyjímečná inscenace nevznikla.
Fantastické! D.D.Pařízek převedl atmosféru slavného literárního díla na jeviště s lehkostí, grácií a obrovským zaujetím celého inscenačního týmu v čele s precizním Martinem Fingerem.
Úžasné! Neuvěřitelně zdařilá kombnace loutek, činohry a živé hudby, zábavy i ponaučení. Herci i muzikanti parádní, zvláště s očividnou chutí hrající herec Filip Jevič je úchvatný.
Úžasný zážitek! Opravdu brilantně napsaný text se dvěma vynikajícími herci. Vidět zvláště Viktora Preisse hrát naživo takto nadosah ruky je nesmrtelný zážitek.
(zadáno: 18.5.2011)
Fantastický text, a překonávající se Oldřich Navrátil.
(zadáno: 7.11.2018)
Původně jsem chtěl hodnotit 80%, ale rád zčásti vyvážím nefér hodnocení zhrzelé divačky ,,Studentice". Vivat Čapek! Vivat Havel! :-)
(zadáno: 7.10.2018)
Úžasný Jiří Kraus!
Srdeční záležitost! Absolutně bravurní Jaromír Dulava! Michal Pavlata také skvělý, Marek Taclík by se měl před představením trochu rozmluvit, Laďka Něrgešová byla slabší, ale v podstatě nevadila. Režie famózní. Zábavná, naturalistická tragikomedie, která potěší i opakovaně.
Dílo pro náročnějšího diváka. Sám jsem si ho řádně užil až napodruhé. Pak jsem ovšem řádně ocenil jeho kvality. Kdo zná předlohu ( Hostovského román ,,Všeobecné spiknutí" ), ocení Pařízkovu práci dvojnásob. Koncentrovaný výkon M. Fingera bere dech.
Výborná zábava, podpořná 3 skvělými hereckými výkony. Lze doporučit v podstatě komukoliv.
Velmi příjemné překvapení!
(zadáno: 17.2.2012)
Strhující výkon Martina Huby, kterému velmi zdatně sekunduje L. Štěpánková. Ilona Svobodová přehrávala, ale výtečný výsledný dojem nezkazila.
V čem je Janek Jirků jedinečný, je jeho um kombinovat herce, loutky, živou hudbu, a přitom neošidit, ba právě naopak, tím posílit příběh.
Neskutečná dávka energie valící se na diváka! Kolektivní výkon takřka celého ČK, podpořený výbornou choreografickou prací Rosťi Nováka.
Už jen za odvahu uvést takovéto téma! Leč není to zdaleka jediná přednost této inscenace. Velmi doporučuji.
Vysoce kolektivní představení, plné vynikajících hereckých výkonů. Od ,,Fredericka" nejlepší Schejbalova inscenace.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>