Profil uživatele

Claire

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 13 % (12)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Jan Pařízek: 14 % (17)
Helena Grégrová: 16 % (20)
Jiří Koula: 16 % (35)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

1984 - Divadlo Petra Bezruče: 90 %
Bylo to skvělé, ale pro někoho, kdo nečetl román, možná místy zmatené. Ale konec byl naprosto uchvacující, při All You Need Is Love s obrazy diktátorů mi až slza ukápla.
(zadáno: 23.4.2011)
2+1 - Divadlo Husa na provázku: 80 %
(zadáno: 29.4.2012)
Anna Karenina - Národní divadlo Brno: 90 %
Běsi - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
Čtyřhodinové představení pro mě uteklo jako nic. Cením si velmi kvalitní výtvarné a hudební stránky, pravdou ale zůstává, že některé postavy, a zejména teda Stavrogin, byly ne právě přesvědčivé. Ale jinak jsem jako člověk s láskou k Dostojevskému odcházela z divadla velmi spokojena.
(zadáno: 17.12.2011)
Bluesmeni - Divadlo Petra Bezruče: 50 %
(zadáno: 25.3.2011)
Burani - BuranTeatr: 30 %
(zadáno: 17.12.2011)
Česká měna - HaDivadlo: 60 %
Cyrano - Divadlo Petra Bezruče: 90 %
Sice trvá pár desítek minut než se to "rozjede", ale potom je to opravdu dechberoucí. Sice jsem chvílema měla problémy s postavou Roxany, ale celkový dojem byl vynikající.
Detektor lži - Divadelní spolek Kašpar: 40 %
Nejdříve to bylo chvíli vtipné, když se však začal děj poněkud opakovat už mi to ani legrační nepřišlo. Takové příliš jednoduché to bylo.
Divoká kachna - Divadlo Petra Bezruče: 80 %
Skvělé řešení scény. Ale přece jen by podle mého měl být Ibsen pojat trochu více klasicky.
(zadáno: 6.12.2012)
Dziady - BuranTeatr: 50 %
(zadáno: 14.11.2011)
Europeana - Národní divadlo Brno: 70 %
Evžen Oněgin - Divadlo Petra Bezruče: 100 %
Ten překlad bych chtěla. Dává hře trochu více lidský rozměr, i když samozřejmě ruský originál je také naprosto skvostný. Společně s řešením scény, hudbou a hereckými výkony to byl opravdu zážitek.
(zadáno: 6.12.2012)
Faidra - Městské divadlo Brno: 20 %
(zadáno: 7.10.2011)
Gagarin - HaDivadlo: 50 %
(zadáno: 9.12.2011)
Hamlet - Divadlo Husa na provázku: 100 %

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>