Profil uživatele

Sonic

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (42)
Pavla Haflantová: 11 % (68)
Jan Pařízek: 12 % (96)
Helena Grégrová: 13 % (147)
Lukáš Holubec: 13 % (110)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 21.1.2011)
(zadáno: 10.1.2011)
Akční antika a slovenčina pre samoukov. Hodně povedené.
(zadáno: 9.1.2011)
(zadáno: 23.12.2010)
Vánoční představení nemá šanci překvapit. Proto zaplať pánbůh za neplánované improvizační číslo nejmladšího člena sboru.
(zadáno: 23.12.2010)
Výborná scéna, kostýmy, výběr hudby, hraní i režie. Jenom ten Brecht mě nijak neoslovil.
(zadáno: 23.12.2010)
(zadáno: 23.12.2010)
Je to nezvykle dlouhé, text se vzpírá dramatizaci a k tomu podle všeho nebyly zkoušky před premiérou nijak četné. Ovšem jsou tam místa kdy člověk ani nedutá a jen umanutě sleduje pohyb armád po nástěnné mapě a navíc četné nedotaženosti kluci dokážou díky své bezprostřednosti a zkušenostem z improvizací obrátit ve svůj triumf. A ještě ke všemu všichni tady máme mnichovský komplex!
(zadáno: 9.12.2010)
(zadáno: 1.12.2010)
Vlastně naprosto typická Morávkova režie ruského autora, která se zažitku z četby sice nevyrovná, ale je neuvěřitelně nápaditá a mě to stále hodně baví. Jen škoda, že až na výjimky nedosahují herečky kvalit mužského ansámblu.
(zadáno: 23.11.2010)
(zadáno: 8.11.2010)
Asi jsem nic nepochopil, ale jako provokaci malého divadla v posvátném divadelním prostoru to oceňuji. Avšak na Plastiky s opilým Brabencem ve Zlaté kapličce to stejně nemá.
(zadáno: 8.11.2010)
S Ubuem to nemá nic společného, nýbrž jde o skvělou sociologickou studii. A navíc je to nakažlivě zábavné a inscenačně nápadité.
(zadáno: 8.11.2010)
(zadáno: 8.11.2010)
(zadáno: 27.10.2010)
Připadalo mi, že by Černá díra v Dejvicích mohla vzniknout až po zkušenosti s tímto představením a ono to je kupodivu naopak.
(zadáno: 22.10.2010)
(zadáno: 12.10.2010)
(zadáno: 12.10.2010)
(zadáno: 12.10.2010)
Každý pokus o moderní pojetí divadla stojí zato. Ne vždy se to povede tak, jak autoři chtějí a co diváci očekávají. Tady se víc daří než naopak. Doufám, že hra na repertoáru divadla chvíli vydrží, jelikož vidět ji s odstupem pár let by mohlo nějaké procento ještě přidat. Každopádně je to spíš pro divaky, kteří si třeba kdysi oblíbili Sekec mazec nebo chodí na Černou díru než pro fanoušky Teremina.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>