Profil uživatele

Kevinator

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (61)
Veronika Boušová: 15 % (35)
Pavla Haflantová: 16 % (34)
Anežka Hrebiková: 17 % (41)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 24.11.2013)
Vynikající představitelka titulní role, skvělá souhra herců a muzikantů. Spousta vtipných situací a hlášek pro malé i velké. Zrodil se další hit Divadla v Dlouhé.
(zadáno: 1.5.2014)
Herecký a režisérský koncert. Herci nehráli, ale příběh odžili.
(zadáno: 19.4.2015)
Hravé, příjemné, vtipné. A k tomu skvělý text!
(zadáno: 20.11.2015)
Tahle dramaturgie a tohle představení Dlouhé sluší.
(zadáno: 4.5.2013)
Pro mě dokonalá souhra scénografická, hudební a hlavně herecká. M. Zimová je neuvěřitelně dokonalá - pohybově i hlasově. Její oživlá mrtvola je skvost inscenace. Všichni herci podávají velmi kvalitní výkony. Na premiéře sklidily velké ovace od publika Marienky - zaslouženě.
(zadáno: 16.12.2013)
Hra je velmi dobře napsaná, mnoho vrstev, mnoho příběhů. Zpracování se mi líbilo. Herecky mě nejvíc zaujala Monika Švábová a Jana Kubátová.
(zadáno: 21.6.2013)
Obdiv k hercům, kteří vydrželi s kamennou tváří metr od diváků, kteří řvali smíchy.
Pro mě hodina psychoterapie. Velmi pravdivé a velmi ze života.
(zadáno: 18.5.2016)
Především silné herecké výkony Z. Valchařové, K. Sedlárové, P. Výtvarové. Ale i všichni ostatní herci jsou tak autentičtí. Člověk neví kam dřív s očima. Vidět tuto inscenaci byl pro mě obrovský zážitek.
(zadáno: 5.1.2018)
(zadáno: 5.10.2017)
Člověk má pocit, že je přítomen zrodu nějaké kultovní skupiny se svou originální poetikou - typu Ypsilonky nebo Semaforu. Super osvěžující zážitek.
(zadáno: 22.9.2014)
Symbióza pana Drábka, Kolečka, Lábuse a Kaisera pro mě vyšla velmi pozitivně. Líbilo se.
(zadáno: 27.6.2019)
Slušné zpracování předlohy. Velmi přehledné. Vynikající výkony. Např. T. Dočkalová či M. Málková. Ivana Wojtylová má neuvěřitelné charizma. Měl jsem pouze jeden problém - a to se vzhledem Josifčeny.
(zadáno: 18.4.2019)
Velmi povedené. Skvělý text a nápady. Perfektní světelné efekty, skvěle sehraná herecká parta. Má to nadhled a z jeviště je cítit s radost z hraní.
(zadáno: 23.1.2019)
Hravé zábavné představení. Divákům sympatičtí herci předvádí kvalitní loutkové představení pro dospělé, které nemá v Praze konkurenci.
(zadáno: 25.11.2014)
Vynikající, věrohodný výkon Vilmy Cibulkové.
(zadáno: 25.4.2012)
Nemělo to slabin. Mně se nejvíc líbila Nina Horáková... náročná role,ale byla dobrá.
(zadáno: 30.11.2013)
Náročná hra, strhující výkony. Dokonalá Jana Preissová.
Hlavně netypická M.Pleštilová. Pěkný výkon. Výborně napsaná hra.
(zadáno: 17.9.2010)
Úžasné, strhující scény, myšlenky, silné okamžiky. Kdyby nebylo pitvořící se Źilkové, dal bych 100%.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>