Komorní divadlo Kalich

Ani za milion!

Premiéra: 21.11.2015 | 2:00
Scéna: Miroslav Král. Kostýmy: Katarína Hollá. Hudba: Dalibor Gondík. Pohybová spolupráce: Jana Hanušová. Režie: Petr Hruška.
Detektivní komedie z atraktivního a netradičního prostředí přímořského majáku. Jacqueline a Lambert jsou navěky spojeni tajemstvím a mezi nimi je všechno jinak, než se zdá. Každá lež je pravdou, každá pravda lží a jisté je pouze to, že pod rouškou humoru se skrývá vrah...
Komorní divadlo Kalich
Hodnocení inscenace
Redakce
60 %
Uživatelé
75 %
75241000
Hodnocení redakce
Jiří Landa 60 %
Helena Grégrová 60 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Termíny představení
13.12.Po19:00 vstupenky
Vyprodáno
12.1.St19:00 vstupenky
17.1.Po19:00 vstupenky
24.1.Po19:00 vstupenky
7.2.Po19:00 vstupenky

Volby

Hodnocení (26)

HODNOCENÍ REDAKCE
Jiří Landa  60 %
(zadáno: 16.12.2015, počet hodnocení: 2897)
+ přínosný / zajímavý komentář
Příjemná romanticko-detektivní komedie, kterou režisér P. Hruška spolu s dvojicí J. Langmajerem a A. Gondíkovou uchopili za správný konec. Díky přesné souhře zmiňovaných herců měly dialogy šmrnc, jejich slovní přestřelky působily přirozeně, stejně jako gradace příběhu, jenž se na chvíli "zasekl" jen na začátku druhé části. Vtipně, prakticky a účelně byla vymyšlená také scéna, která se nespokojila jen s typicky zájezdovým interiérem. Prostě a jasně: Jedná o vkusně zpracovanou komedii. Bylo by fajn, kdyby takto produkce vzniklé především pro putování po regionech vypadaly všechny.
Helena Grégrová  60 %
(zadáno: 15.12.2015, počet hodnocení: 1460)
+ přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Komedie s detektivní zápletkou založená na slovních přestřelkách by nemohla fungovat bez hereckých partnerů, kteří na sebe slyší. Adéla Gondíková a Jiří Langmajer v tomto ohledu každopádně nezklamali, jejich dialogy jsou jaksepatří jiskrné a navíc je očividné, že je to v této hře na jevišti baví. Takové divadlo mám ráda.
HODNOCENÍ UŽIVATELŮ
Coward  60 %
(zadáno: 20.9.2021, počet hodnocení: 225)
přínosný / zajímavý komentář
viděno na letní scéně 2021
JanaM  100 %
(zadáno: 2.9.2021, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
Z představení jsme byly nadšené! Oba herci (Gondíková, Langmajer) byli skvělí, moc se mi líbilo, jak mezi nimi fungovala chemie a jak byli vtipní i mimo hru. Krásně jsme se odreagovaly, zasmály a doporučuju dál všem.
Koeman2  90 %
(zadáno: 12.7.2021, počet hodnocení: 138)
přínosný / zajímavý komentář
Pohodová letní komedie s detektivní zápletkou se díky sehrané dvojici Gondíková, Langmajer stává neskutečně vtipnou zábavou, kdy oba herci na sebe opravdu slyší. Odbourávají diváky i sebe navzájem. Na letní scénu pod Žižkovskou věží ideální představení.
Ivo Železný  80 %
(zadáno: 13.6.2019, počet hodnocení: 283)
přínosný / zajímavý komentář
Dobrá komedie. Adéla Gondíková je výtečná kominda a Jiří Langmajer patří ke špičce. Text na úrovni. Sázka na jistotu.
Teddy  80 %
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 158)
přínosný / zajímavý komentář
Vkusná komedie, nepodbízivý humor. Oba představitelé výborní a sehraní.
Monty70  80 %
(zadáno: 18.1.2019, počet hodnocení: 122)
přínosný / zajímavý komentář
Moc jsme se pobavili. Příjemná komedie, inteligentní humor.
Kamaela  90 %
(zadáno: 20.11.2018, počet hodnocení: 40)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemná, nenáročná komedie, která neskutečně rychle utekla. A. Gondíková a J. Langmajer jsou sebraná dvojka, kterou hra očividně baví.
Romana35  70 %
(zadáno: 26.9.2018, počet hodnocení: 202)
přínosný / zajímavý komentář
Příjemná komedie, oba hlavní představitelé jsou sehraní , vystačí si sami. První polovina představení se mi líbila o něco více. Adéla Gondíková příjemně překvapila, Jiří Langmajer stabilně dobrý.
MIR  60 %
(zadáno: 12.9.2018, počet hodnocení: 56)
přínosný / zajímavý komentář
Pěkné představení s netradičním začátkem.
Bibi  80 %
(zadáno: 17.3.2018, počet hodnocení: 7)
přínosný / zajímavý komentář
Vtipná "detektivka", Adéla a Jiří jsou velmi sehraná dvojice a nikoho dalšího nepotřebují. Bavilo mě to od začátku do konce. Už vtipný byl příchod paní Gondíkové.
Avlis  80 %
(zadáno: 7.12.2017, počet hodnocení: 119)
přínosný / zajímavý komentář
Velice vtipná hra plná omylů a nedorozumění s nečekaným koncem. Pan Langmajer je výborný herec, byl velmi roztomilý a je vidět, že jsou s paní Gondíkovou partneři, jsou dokonale sehraná dvojka. Takže chválím...
KarelK  60 %
(zadáno: 30.8.2017, počet hodnocení: 46)
přínosný / zajímavý komentář
Překvapivá scéna, maják na divadle... detektivní příběh se zábavnou zápletkou, pan Langmajer i zacvičí na housle, příjemný relax
Čiko  60 %
(zadáno: 18.5.2017, počet hodnocení: 770)
přínosný / zajímavý komentář
55%. Ocenil bych scénu a určité napětí, které poměrně dobře gradovalo. Langmajer byl herecky slušný, Gondíková bohužel...
Fedorocko  80 %
(zadáno: 5.10.2016, počet hodnocení: 591)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělé představení, vynikající výkony obou partnerů a příjemná atmosféra v letním Brně.
David Strang  80 %
(zadáno: 5.2.2016, počet hodnocení: 119)
přínosný / zajímavý komentář
Shoduji se s Helenou Grégrovou.Krimi,které bavilo. Adéla velmi příjemná a milá i ve foyer mezi diváky..
JERRY  80 %
(zadáno: 10.8.2021, počet hodnocení: 3)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi příjemná letní komedie, u které se divák pobaví. Určitě patří k tomu lepšímu, co je možné na letních scénách vidět. Adéla Gondíková ani Jiří Langmajer nezklamou.
Princeznaaura  50 %
(zadáno: 7.3.2019, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Obcas se zasmejete,misty to drhne.Namet me ani moc nebavil. Pomer cena 410.-kc - vykon (zde hodnotim i zazemi divadla,ktere je jiz za zenitem a vazne me nastvalo,ze nebyl na wc ani toaletak),tak je to predrazene.
MartinaEli  100 %
(zadáno: 6.3.2020, počet hodnocení: 58)
Petra B.  50 %
(zadáno: 28.2.2020, počet hodnocení: 16)
Xcepek  50 %
(zadáno: 24.8.2019, počet hodnocení: 555)
Antonio  80 %
(zadáno: 21.5.2019, počet hodnocení: 88)
Prynychovi  90 %
(zadáno: 16.6.2017, počet hodnocení: 25)
Martin21  60 %
(zadáno: 25.3.2017, počet hodnocení: 373)
AMILA  90 %
(zadáno: 1.12.2016, počet hodnocení: 6)

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.