Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (30)
Lukáš Dubský: 13 % (24)
Jiří Koula: 15 % (60)
Jiří Landa: 15 % (88)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 6.12.2010)
Velice vtipná komedie, která je plná inteligentního humoru. Misty trosku tahlejsi, ale i tak jako celek patri k vybornym predstavenim ND.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Nejvic me dostal skládací Ježíšek do kabelky. Koupil jsem hned dva.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 15.2.2011)
Výborné představení. Nejlepší výkon předvedla Michala Ďurišová jako Orsetta a výborní byli také Adam Kraus, Petr Borovec a Marek Adamczyk. Vřele doporučuji.
(zadáno: 29.3.2011)
Velice povedená incenace. Souzvuk scény, světel a hudby od J. P. Muchowa vytvořil krásné mrazivé napětí. Z herců bych vyzvednul Miroslavu Pleštilovou a Jana Konečného. Jen Martin Preiss mi v upnutém svetru ze ZARA v teto hre vubec nesedel. Paní Boylová v podání Marcely Nohýnkové nebyla vůbec špatná, ba naopak, avšak Zuzana Slavíková je pro mě v této roli z brněnské verze této inscenace nezapomenutelná.
(zadáno: 19.9.2011)
Brilantní Simona Stašová po právem získala za roli v této hře cenu Thálie.
Nejvíce zklamal Ernesto Čekan. Ale i přes pár dalších drobností je hra skutečným zážitkem.
(zadáno: 5.10.2012)
Výborná a velmi přínosná hra. Souhlasím, že první části by neuškodilo zkracení.
(zadáno: 16.12.2012)
Moc milé vánoční představení. A tuto je pravda! :)
(zadáno: 21.5.2015)
Toto představení mě vůbec nesere! .)
(zadáno: 18.5.2016)
Lorcova Krvavá svatba je jedno z mých oblíbených děl. Čekal jsem pár let, až se inscenace vráti na prkna DpP v důsledku povodní. A čekání se vyplatilo. Zuzana Slavíková mě opět nezklamala a zahrála roli matky opravdu bravurně. Jan Teplý v roli luny byl též vynikající. Líbila se mi kombinace s písněmi, jen v určitých místech byla insecance trochu "zabržděná", ale mohlo to být tou obnovenou premiérou, že incenace není ještě příliš zajetá. Určitě bych ale šel znovu.
(zadáno: 2.3.2020)
(zadáno: 6.12.2010)
Pojeti Fidlovačky v kontextu demagogicko-populárních eurounijních názorů byl výborný nápad. Co mi vadilo byla místy urcita tahlost a nasilne predely.
(zadáno: 6.12.2010)
Paná Bohadlová je uzasna. OStatni herecke vykony jsou horsi.
(zadáno: 6.12.2010)
Nadherne predstaveni u kterehio se clovek zasmeje i si poplace.
(zadáno: 31.3.2011)
Povedená oddychová komedie. Absolvoval jsem právě její derniéru. Klára Cibulková, Luboš P. Veselý a Kamil Halbich byli excelentní.
(zadáno: 23.6.2011)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>