Profil uživatele

Salisbury

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 15 % (18)
Jan Pařízek: 15 % (63)
Veronika Boušová: 16 % (25)
Lukáš Dubský: 17 % (38)
Helena Grégrová: 19 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5

(zadáno: 21.10.2013)
Herecký gejzír, nemám slov, to se musí vidět. Stará herecká škola, která nemá v dnešním světě konkurenci.
(zadáno: 21.10.2013)
Viděno s Oldřichem Kaiserem, neskutečný zážitek. Jediná hra kdy jsem na konci představení měl slzy na krajíčku očních jamek.
(zadáno: 21.10.2013)
Nejlepší komedie, která byla mnou viděna. Michal Dlouhý dostal roli přímo šitou na tělo a velmi se v ní vyžívá. Antonio Stavro Gambini se stává díky této inscenaci i mou vysněnou modlou, hlavně díky dílům Oběšená kočka či tříhodinový monolog kominíka z Města bez komínů.
(zadáno: 21.10.2013)
(zadáno: 21.10.2013)
(zadáno: 21.10.2013)
Velmi dobře rozehraná partie pokeru, stal jsem se v mžiku její součástí, jediné co mě na této hře zamrzelo, bylo to, že mi též nerozdali karty.
(zadáno: 21.10.2013)
Ucpanej systém uvolnil smích z mých rtů a nenechal mi chvíli klidu. Skvělá hra s úžasnou hereckou chemií, která v kompletu geniálně funguje.
(zadáno: 21.10.2013)
Jaroslav Dušek je skvělým vypravěčem, který dokážu zaujmout svými filozofickými názory inspirovanými starodávnými moudrostí oplývajícími Toltéky.
(zadáno: 21.10.2013)
Málokdy jsem v divadle zažil po stažení opony ovace ve stoje. Tady ano a právem. Jedna z nejlepších divadelních inscenací ve stylu One woman show, kterou brilantně zvládla neskutečně skvělá herečka jakou je Simona Stašová.
(zadáno: 21.10.2013)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5