Profil uživatele

Sofie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 7 % (13)
Pavel Širmer: 7 % (20)
Pavla Haflantová: 8 % (5)
Helena Grégrová: 9 % (23)
Jan Pařízek: 9 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 28.11.2012)
Skvělé, bavila jsem se od začátku do konce a klobouk dolů před všestranností herců - hrají a zpívají výborně!
(zadáno: 28.11.2012)
Kouzelná Eliška Balzerová!
(zadáno: 19.12.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
Skvělý výkon paní Stašové. Viděla jsem dvakrát. Jediné, co mi vadilo, bylo občasné přehrávání.
(zadáno: 28.11.2012)
Bára Hrzánová skvělá! Jen sem tam nějaké to klišé. Pokračování (Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé) se mi přesto líbilo víc.
(zadáno: 27.2.2013)
Více se mi sice líbilo zpracování Divadla bez zábradlí, ale pan Hrušínský opět nezklamal! Skvělá konverzačka s myšlenkou.
(zadáno: 28.11.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
Ale jo, bavila jsem se. Dlouhému ta role sedí. V tomhle představení je tahoun a musím ocenit, že svoje náročné monology zvládal skvěle. Občas se s kolegy na jevišti odbourávali a z toho nakonec vznikly nejvtipnější situace. Jen tu sexuální scénu si mohli odpustit.
(zadáno: 28.11.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
Oddychovka.
(zadáno: 20.11.2012)
Velmi dobře zahrané a krom vtipných situací by se našlo i něco k zamyšlení. Jen Tim, kterého hraje Zbigniew Kalina udělá na konci představení pro mě trochu nečekaný názorový kotrmelec. Dobrou zábavu mi hodně pokazily zbytečné vulgarismy a sexuální narážky (zvlášť v první polovině představení), ale to je bohužel znamení dnešní doby. Škoda.
(zadáno: 28.11.2012)
Protože jsem četla knižní předlohu, těšíla jsem se, ale byla jsem zklamaná. "Vtipy" prvoplánové, nedotažené, založené často jen na přesmyčkách (Goliáš - griliáš... atd.). Nečekala jsem, že to bude zpola muzikál, ale nevadilo, naopak, bylo to jedno z pozitiv představení.
(zadáno: 28.11.2012)
65%
Hodnotím hlavně to, v jakém stavu jsem odcházela. Působilo to na mě depresivně. Nebyla to ani tragikomedie, natož komedie.
(zadáno: 28.11.2012)
Proč si tolik režisérů myslí, že bez převedení do současnosti by to nešlo? Z celého divadla mi nejvíc utkvěla (bohužel) hromada plastových židlí a Rammstein... Obě královny ale zahrály výborně.

Další stránky hodnocení: 1 2 >