Profil uživatele

Sofie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 7 % (13)
Pavel Širmer: 7 % (20)
Pavla Haflantová: 8 % (5)
Helena Grégrová: 9 % (23)
Jan Pařízek: 9 % (19)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 28.11.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
(zadáno: 28.11.2012)
Oddychovka.
(zadáno: 27.2.2013)
(65%) První polovina neodsýpala, dialogy drhly. Druhá část byla o mnoho lepší, děj se rozehrál, zajímavé bylo zpracování scény (zákulisí Enronu jako "pekelná" jeskyně, raptoři, správní rada).
(zadáno: 28.11.2012)
65%
Hodnotím hlavně to, v jakém stavu jsem odcházela. Působilo to na mě depresivně. Nebyla to ani tragikomedie, natož komedie.
(zadáno: 28.11.2012)
Bára Hrzánová skvělá! Jen sem tam nějaké to klišé. Pokračování (Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé) se mi přesto líbilo víc.
(zadáno: 20.11.2012)
Velmi dobře zahrané a krom vtipných situací by se našlo i něco k zamyšlení. Jen Tim, kterého hraje Zbigniew Kalina udělá na konci představení pro mě trochu nečekaný názorový kotrmelec. Dobrou zábavu mi hodně pokazily zbytečné vulgarismy a sexuální narážky (zvlášť v první polovině představení), ale to je bohužel znamení dnešní doby. Škoda.
(zadáno: 28.11.2012)
Ale jo, bavila jsem se. Dlouhému ta role sedí. V tomhle představení je tahoun a musím ocenit, že svoje náročné monology zvládal skvěle. Občas se s kolegy na jevišti odbourávali a z toho nakonec vznikly nejvtipnější situace. Jen tu sexuální scénu si mohli odpustit.
(zadáno: 27.2.2013)
Více se mi sice líbilo zpracování Divadla bez zábradlí, ale pan Hrušínský opět nezklamal! Skvělá konverzačka s myšlenkou.
(zadáno: 28.11.2012)
Proč si tolik režisérů myslí, že bez převedení do současnosti by to nešlo? Z celého divadla mi nejvíc utkvěla (bohužel) hromada plastových židlí a Rammstein... Obě královny ale zahrály výborně.
(zadáno: 28.11.2012)
Kouzelná Eliška Balzerová!
(zadáno: 28.11.2012)
Skvělé, bavila jsem se od začátku do konce a klobouk dolů před všestranností herců - hrají a zpívají výborně!
(zadáno: 28.11.2012)
Protože jsem četla knižní předlohu, těšíla jsem se, ale byla jsem zklamaná. "Vtipy" prvoplánové, nedotažené, založené často jen na přesmyčkách (Goliáš - griliáš... atd.). Nečekala jsem, že to bude zpola muzikál, ale nevadilo, naopak, bylo to jedno z pozitiv představení.
(zadáno: 23.11.2012)
(45%) Z představení mám smíšené pocity.Podle mě jde o ne úplně povedenou snahu udělat z Molierova okrajoveho dílka velké divadlo.Paní režisérka v rozhovorech uvádí,že hloupost a ziskuchtivost hlavního hrdiny si zalouží,aby byla potrestána.V jejím zpracování je ale Pán z Prasečkova pouhou obětí,která jen kouká,co se mu to děje.Charakter této postavy ale vůbec vykreslen není.Pan Postránecký hrál skvěle,ale nemá moc prostoru.Monolog lékaře byl nekonečný.Velmi se mi na druhou stranu líbily kostýmy.
(zadáno: 28.11.2012)
Skvělý výkon paní Stašové. Viděla jsem dvakrát. Jediné, co mi vadilo, bylo občasné přehrávání.
(zadáno: 28.11.2012)

Další stránky hodnocení: 1 2 >