Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (241)
Jan Pařízek: 8 % (115)
Jiří Landa: 8 % (394)
Michal Novák: 8 % (160)
Pavla Haflantová: 8 % (63)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 27.10.2011)
75%
(zadáno: 29.4.2014)
Hodnotí z generálky, takže to není asi zcela oprávněné.
10% pro neuvěřitelnou snahu a práci herců.
(zadáno: 19.3.2013)
65%
(zadáno: 20.3.2015)
Výborný!
(zadáno: 26.2.2012)
67%

mé hodnocení poměrně kleslo v druhé půlce. Její začátek byl hodně vlažný, najednou se to rozjelo...a pak zase nic...Naprosto zbytečné rozehrávání situace Sněhuláků - do inscenace nepasují žánrem. Pokud je nutné je tam mít, rozhodně ne v takovéto délce.
Jinak velmi zdařilé. Po dlouhé době v Minoru něco kvalitního a poutavého.
(zadáno: 28.1.2013)
absolutní nevyužití potenciálu hry a tématu...
(zadáno: 30.9.2011)
(zadáno: 25.9.2012)
(zadáno: 15.3.2012)
(zadáno: 24.10.2015)
(zadáno: 5.11.2018)
Konečně muzikál, který se nevtírá. Příjemná atmosféra, energie i dramaturgie směřující k jasnému cíli. Pěvecké i herecké vykony velmi slušné. Pro mne určitě skvělý objev.
(zadáno: 13.11.2011)
nu...

Trojice Vrána, Špiner, Tenorová...výborný
vulgární? Ta doba je vulgární...Mozart jistě byl také vulgární a nejen on...režie se netříská, inscenace má jasně dané hranice a nikam nevybočuje...

(zadáno: 19.11.2014)
75%
(zadáno: 23.9.2012)
(zadáno: 16.7.2014)
85%
(zadáno: 12.2.2019)
Neuvěřitelně citlivá dramatizace, až člověku zůstává rozum stát, jak moc lze tomu, co se odehrává na jevišti a tedy i díky veliké zásluze herců, uvěřit a ztotožnit se. Pavla Drtinová je pro mne objevmého divadelního života a Divadlo Cylindr je skvěle vedeno tak, aby mezi sebou objevovalo nové hranice a ty překračovalo. Druhé polovině by slušela větší dramaturgická pozornost. Ale i tak smekám!
(zadáno: 9.5.2012)
65%
herecky silné, režijně průměrné
(zadáno: 4.10.2011)
65%

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>