Profil uživatele

Antioch

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 11 % (56)
Jan Pařízek: 12 % (72)
Lukáš Dubský: 13 % (55)
Lukáš Holubec: 13 % (15)
Helena Grégrová: 14 % (109)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  2 3 4 5 6
(zadáno: 20.3.2011)
repríza 20.3.2011 - vynikající Jan Hartl, skvělý Petr Buchta
(zadáno: 14.3.2011)
repríza 14.3.2011
(zadáno: 4.3.2011)
(zadáno: 25.2.2011)
II. premiéra 25.2.2011
(zadáno: 17.2.2011)
repríza 17.2.2011 - 20% jen za polovinu inscenace, protože jsem o přestávce šel domů :-( jestli druhá polovina inscenace byla výborná, tak se inscenačnímu týmu tímto omlouvám
(zadáno: 19.1.2011)
repriza 19.1.2011
(zadáno: 6.1.2011)
repríza 6.1.2011
(zadáno: 30.12.2010)
repríza 30.12.2010 - skvělí pánové Dvořák, Batěk, Rímský, Čapka; půvabná paní Jirásková
(zadáno: 19.11.2010)
Barevné ale nudné. (II. premiera 19.11.2010)
(zadáno: 2.11.2010)
z reprizy dne 2.11.2010
(zadáno: 22.10.2010)
(zadáno: 21.9.2010)
znovu 60 % a to z derniéry 1. 1. 2013
8.6.2010: vynikající Lucie Juřičková, velmi dobrá Dagmar Havlová-Veškrnová, setkání obou královen skvělé, pánové až na výjimku Jana Šťastného mne nepřesvědčili; zbytečná aktualizace kostýmů a scény; těch několik diváků, kteří měli vstupenky na II. balkon, bylo usazeno na I. balkon, a II. balkon byl zcela prázdný, přízemí zaplněné ze tří čtvrtin
To představení není Gogol, ale Morávek podle Gogola. K uzoufání nudné, nezachránil to ani Václav Vydra. Skvělý výkon Viktora Preisse, jinak šeď. Tak jako dříve exceloval J.A.Pitínský a dnes už patří k průměru, tak i u Morávka jde o recyklaci toho samého.
Vynikající Jan Hájek a Ladislav Mrkvička (jejich společný dialog ve druhé půli je nádherný), Jana Boušková nemusí nic říkat, ale je v této roli skvostná.
Když jsem četl recenze v novinách a pak tady uživatelská hodnocení, tak jsem si říkal, že o přestávce mohu vždycky odejít (nedělám to často). Ale vydržel jsem až do konce, včera 3.3. se hrálo dokonce až od 19.30.

I když jsem měl lístek až na II. galerii, poslali mne na I. galerii, protože II. galerie byla úplně prázdná a na I. galerii tak 30 diváků.

Je to Brecht a Weill, kdo na to není připraven, asi odchází zklamán. Vynikající herecký a pěvecký výkon V.Dyka (proto těch 50 %), jinak překlad, režie, kostýmy moc špatné.
<<  <  2 3 4 5 6