Profil uživatele

Fr2709

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (84)
Michal Novák: 13 % (66)
Pavla Haflantová: 13 % (25)
Helena Grégrová: 14 % (109)
Iva Bryndová: 14 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 27.6.2012)
Určitě stojí za vidění. Výborné herecké výkony všech představitelů.
(zadáno: 7.5.2012)
vtipná svěží inscenace, výborný výkon B.Polákové, dvě a čtvrt hodiny uteklo jako voda
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 29.10.2014)
Až tak moc jsem toho neočekával, ale o to to bylo příjemnější překvapení.
(zadáno: 28.2.2017)
Muzikál není můj šálek čaje, ale o to více jsem byl překvapený a to v dobrém slova smyslu. Možná trochu zapůsobila nostalgie ze známých písniček, ale musím přiznat, že tři hodiny utekly jako voda a já se bavil.
(zadáno: 5.11.2011)
(zadáno: 3.6.2012)
Divadelní zážitek. Více asi zbytečné psát.
(zadáno: 13.1.2020)
Na tvorbu Národního divadla lehce nad průměrem. Chvílemi tomu chyběl spád. A herci svoje role povětšinou pouze hráli.
(zadáno: 24.11.2019)
Asi už jsem příliš starý a klasické pojetí inscenace je pro mě to pravé. Za mě by ubrání modernosti režie přispělo ke zkvalitnění hry. Takto je snaha o novodobý projev dána na úkor lepšího ztvárnění charakteru postav. A tím trpí i celkové vyznění. Odcházel jsem z divadla a žádný hluboký zážitek ve mně nezůstal..... Jednodušeji řečeno, určitě by jsem nikomu ze svého okolí neřekl, na to jdi. to stojí za to....
(zadáno: 7.9.2012)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 25.2.2013)
Tři hodiny utekly jako voda. Člověk je vtažen do děje a zavzpomíná, že to opravdu tak bylo. A výkony všech protagonistů jsou vynikající. Ne nadarmo má inscenace za sebou tolik repríz. Vřele doporučuji.
(zadáno: 17.5.2018)
Určitě stojí za vidění.
(zadáno: 5.11.2011)
Prostě skvělé a to od námětu až po herecké výkony.
(zadáno: 24.1.2018)
Sice jsem se místy ztrácel v ději a nerozpoznal, co je fikce a co skutečnost. Ale už jen kvůli ztvárnění hlavní postavy p. Vlasákem stojí za to představení navštívit.
(zadáno: 31.12.2012)
Kam kráčíš Národní divadlo... Něco tak příšerného jsem už dloho neviděl. Kdyby zde byla záporná stupnice, tak bych dal mínus 100 procent. Jediné co bylo od autorů rafinované, že nebyla přestávka, takže diváci nemohli odejít. A to je tak vše. Za sebe mohu říci, že jsem se sice trpce ale dvakrát zasmál, a to když hlavní hrdina nejdříve pronesl: "Nechme těch blbostí a pojďme domů." a podruhé při jeho další větě: "Oni snad z nás dělají voly." Jak pravdivé...
(zadáno: 10.6.2012)
Pokud to budu hodnotit jeko celek, tak to za moc nestálo. Když si vezmu jednotlivé scénky a k nim přidám herecké výkony a zvláště p. J.Hány, tak se to dalo vydržet.
(zadáno: 30.12.2011)
Asi nejsem ten správný konzument Ypsilonky.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>