Profil uživatele

Jaroslava Šimáková

Jaroslava Šimáková
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 27 % (26)
Jiří Landa: 28 % (40)
Michal Novák: 28 % (21)
Jan Pařízek: 29 % (20)
Jiří Koula: 29 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 11.4.2017)
(zadáno: 11.4.2017)
Čirá krása po všech stránkách. Nutno vidět!
(zadáno: 11.4.2017)
Veskrze geniální!
(zadáno: 8.3.2017)
"Bedřich se aktivizoval!"
(zadáno: 7.3.2017)
"Už bylo na čase, aby někdo začal pracovat s nenávistí k divadlu." 90 minut horečnatého přemýšlení. Není pochyb - Matěj Nytra je znamenitý dramaturg. Strhující Jaroslav Tomáš v roli Psa.
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 6.3.2017)
Čistá stovka. Jedno z nejlepších představení v současném divadelním Brně. Mohutně doporučuji.
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 6.3.2017)
(zadáno: 6.3.2017)
Fenomén Drábek v nejlepší formě. Při této inscenaci mi došlo, jak dobrého dramatika v Davidovi Drábkovi máme. Je neomezený. A neomezenost má vždy převahu nad omezeností. Výborně! Děkuji moc! Pozor, blíží se derniéra.
(zadáno: 6.3.2017)
Dramaturgická razance a odvaha byla asi příliš velká. Výsledkem je nejnudnější režie Mariána Amslera. Věčná škoda jedinečného námětu. 5 % za vnitřní koncentraci Tomáše Kobra v roli Machiavelliho.
(zadáno: 1.3.2017)
Polárka v nejlepší kondici. Senzační režie Zoji Mikotové, která ví jak děti zaujmout. Sehraní herci, hýřící humorem. Opravdu doporučeníhodné.
(zadáno: 1.3.2017)
Zastávám názor, že studentské inscenace nelze srovnávat s profesionálními. Zaslouží si ještě hájemství. Nasazení mohlo být větší. Herecky dobré (zejména Marek Šenkyřík a Ondřej Kraus). Pohybově nápadité. Je krásné vidět v těchto rolích tak mladé obsazení, násobí se tím hlavní myšlenka.
(zadáno: 24.2.2017)
Kouzelná scénografie! Dítě to přivedlo k zájmu o podmořský svět. Ideální i pro nejmenší diváky (0+).
(zadáno: 24.2.2017)
Vidět brilantní herce, kteří ze sebe neváhají udělat kašpary, je osvěžující. Zrežírováno jako opus - to už je styl Vladimíra Morávka. Vtipné, svižné. Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 18.2.2017)
Kdyby klišé mělo křídla, tak by se tato inscenace vznášela jako holubička. 10 % za Martina Siničáka.
(zadáno: 17.2.2017)
Skvost!
(zadáno: 17.1.2017)
Krásná první a vtipná druhá část. Inscenace má charisma. Vidět!
(zadáno: 11.1.2017)
Bohužel blábol. Oceňovaný text zabily některé herecké nevýkony.
(zadáno: 14.10.2016)
Neuvěřitelné. Téma mě absolutně nezajímá, ale Marián Amsler je tak dobrý režisér a herecký tým Hadivadla natolik sehraný, že jsem se báječně bavila od začátku do konce. Tragikomedie s myšlenkou. Díky a doporučuji všem.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>