Profil uživatele

Mishka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 3 % (3)
Lukáš Dubský: 6 % (8)
Jan Pařízek: 8 % (5)
Michal Novák: 8 % (11)
Helena Grégrová: 9 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.2.2015)
Naprosto průměrné představení. Skutečně vtipné momenty byly často přebity prvoplánovými vulgárními vtípky. Velice slušný výkon předvedli Jiří Klem, Tomáš Novotný a Evellyn Pacoláková. Radim Kalvoda a obzvlášť Henrieta Hornáčková přehrávali (u Henriety Hornáčkové chápu, že to byl dramaturgický záměr, ale bylo to příliš).
(zadáno: 21.1.2015)
Tohle se opravdu příliš nepovedlo. Nuda a šeď.
(zadáno: 18.4.2015)
Příjemná hudba, povedené taneční výkony, ale v celku je to představení, které ve mně nezanechalo hlubší dojem.
(zadáno: 3.4.2015)
Mrazivé. Výkon Veroniky Gajerové byl skutečně skvělý, ale v mých očích ho převyšuje Aleš Procházka jako George a Veronika Kubařová jako Honey.
(zadáno: 16.5.2015)
Autorům se podařilo všemi prostředky (scéna, hudba, světlo) vybudovat dokonalou syrovou a bezútěšnou atmosféru a vtáhnout diváka do děje. Už dlouho mě nic takto nepřikovalo do sedačky, že jsem ani nevnímala čas.
(zadáno: 3.4.2015)
Vynikající Jan Vondráček, ale s ohledem na nadšená doporučení, která jsem před shlédnutím představení dostala, musím dodat, že jsem čekala něco víc. Takto je to "jen" příjemná komedie, kterou právě Jan Vondráček zvedá nad průměr.
(zadáno: 19.1.2015)
Výborný Michal Dlouhý, skvělý byl i Jiří Hána. Bavila jsem se a přes veškerou nadsázku to bylo až krutě přesné.
(zadáno: 27.2.2018)
Představení jako celek se mi líbilo, nicméně tu již v redakčním hodnocení zmiňovanou "roztříštěnost" děje jsem po celé představení vnímala velmi ostře. Tatiana Vilhelmova bohužel nepodala úplně konzistentní výkon, ale na druhou stranu Aleš Procházka byl skvělý.
(zadáno: 19.1.2015)
Kromě přenesení příběhu do moderního prostředí, se vskutku jednalo o "klasické" zpracování. V každém případě strohá "vojenská" scéna příběhu slušela. Vyzdvihnout musím výkon Jana Teplého jako Jaga, opravdu dechberoucí. Z ostatních zaujali Ondřej Veselý v titulní roli a Lenka Langová jako Emílie.
(zadáno: 10.3.2018)
Herecký koncert Lucie Žáčkové a Jana Hájka, kterým zdatně sekundují Marika Procházková a Matěj Dadák. Hra vtáhne člověka do děje až si (bohužel jen takřka :)) neuvědomuje, že hra trvá i s přestávkou přes tři hodiny. Je to klasické zpracování, které probouzí v divákovi ambivalentní emoce jak k Blanche, tak ke Stanleymu, ve vší jejich přímočarosti i komplikovanosti, nicméně rozhodně ho nezanechá lhostejným.
(zadáno: 1.1.2018)
Jedná se o velice slušně zinscenovanou komedii s hořko-sladkým romantickým příběhem. Rozhodně stojí za vidění. Samozřejmě, nejedná se o nějaké zlomové představení, ale je to skutečně poctivě odvedený kus práce, děj je svižný, k čemuž přispívá i důvtipné střídání jednotlivých scén (scéna je jednou z předností představení na rozdíl od kostýmů), herecké výkony jsou vyrovnané, člověk se ani chvíli nenudí a tři hodiny utečou rychle. Ústřední dvojice byla sympatická, nicméně když se na scéně objevil Jan Teplý nebo Radek Valenta (ten obzvlášť viz jeho monolog) "ukradli" si představení pro sebe.
(zadáno: 21.1.2015)
Podmanivé zpracování, které umocňuje poetiku literární předlohy. Perfektní hudební a výtvarná stránka a skvělé výkony Evellyn Pacolákové a Vasila Fridricha. Mínus však dávám za šablonovitou a zkarikovanou postavu faráře.