Profil uživatele

Mrav

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 7 % (18)
Pavel Širmer: 7 % (7)
Helena Grégrová: 8 % (16)
Michal Novák: 8 % (20)
Jiří Landa: 9 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 16.2.2011)
1+2=6 - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 100 %
Geniální, skvělé, legendární. Lepší (situační) komedii jsem v divadle neviděl. Kubáník je frajer.. ale to vlastně všichni.
(zadáno: 16.2.2011)
Adéla ještě nevečeřela - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 90 %
Opravdu výborné, po stránce pěveckých čísel jak jednotlivců tak skupin; míra parodičnosti nastavená tak, že vtipněji už to vyznít nemohlo.
(zadáno: 16.2.2011)
Afrika - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 16.2.2011)
Akt - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 21.1.2014)
Audience - Divadlo D21: 80 %
Nemohu srovnávat s jiným provedením téhož kusu, nevím však, zda je lepší provedení vůbec možné. Již dlouho se mi nestalo, že bych hercům věřil každé slovo, každý pohled, každý pohyb.
Jen malé varování: je třeba před představením upravit pitný režim. Nutkavá potřeba odběhnout na pány, přítomná již od půlky představení, násobená nalévaným, rozlévaným, kapajícím pivem, dokáže pozorné vnímání děje výrazně ohrozit.
(zadáno: 16.2.2011)
Bambiland - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 90 %
Tak jak jsem od toho moc nečekal (jezdíme s předplatným), tak jsem byl neuvěřitelně příjemně překvapený. Celková myšlenka mi sedla.. a na tom podání jsem jenom visel. I vtipné vložky povedené, jen škoda že jsme byli na derniéře.. a jak to ze začátku bylo všechno v náznacích a člověk si musel hodně domýšlet, ke konci se o všem mluvilo otevřeně, což mě tolik nebralo, ale pořád - perfektní!
(zadáno: 16.2.2011)
Blaník - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 16.2.2011)
České nebe - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 16.2.2011)
Dobytí severního pólu - Divadlo Járy Cimrmana: 100 %
Společně se Záskokem prostě a jednoduše nejlepší.
(zadáno: 16.2.2011)
Harold a Maude - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 80 %
Víceméně souhlasím s Pavlem Širmerem, Květa Fialové výborná, celková atmosféra už ne tak docela. Ale Kubáník se mi líbil, proto 80% :)
(zadáno: 21.1.2014)
Kníže Myškin je idiot - Divadlo Husa na provázku: 60 %
Představení jsem absolvoval v ne tak docela fyzickém rozpoložení (den nato jsem skončil v nemocnici), takže tato skutečnost může mít podíl na mém hodnocení. Nedostavila se však u mě zdaleka tak silná reakce na zhlédnuté, jako tomu bylo u předchozích představení HnP.
Můj dojem z Rusů obecně, jakožto i z knihy Idiot, je daleko umírněnější a komornější. Hudební a scénické zpracování toto ještě splňovalo, a bylo skvělé, jak jsme u Morávka zvyklí. Samotné dialogy na mě však působily příliš uřvaně (hlavně matka Jepančinová), což nevyvážil ani skvělý zamlklý Liška.
(zadáno: 22.10.2014)
Krakatit - Švandovo divadlo: 50 %
(zadáno: 16.2.2011)
Lijavec - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 16.2.2011)
Medeia - Slovácké divadlo Uherské Hradiště: 50 %
Nesedlo mi prostředí.. a děj se vlekl, navíc staré řecké celkově nemusím, zvlášť pak ne na letišti, bohužel.

Další stránky hodnocení: 1 2 >