Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (246)
Jan Pařízek: 8 % (117)
Jiří Landa: 8 % (405)
Michal Novák: 8 % (165)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>

(zadáno: 4.10.2011)
(zadáno: 25.11.2012)
výborné převedení látky a její vystižení obecně...super!
výborné i herecky
(zadáno: 13.2.2012)
(zadáno: 11.11.2011)
65%
(zadáno: 5.9.2013)
Herecké i režijní zklamání.
Přesvědčil mě D.Sitek a částečně i R.Zima, který ale negradoval, což je veliké mínus....Představitelka Kateřiny (D.Pfauserová) mne naprosto iritovala. Závěr velmi povedený a silný. Nicméně, beru-li inscenaci jako vzpomínku na to, co se tady dělo, tak to beru.
(zadáno: 5.11.2018)
Klasický Tarant, jenž ohromuje různými efekty, ale ani po letech vás neomrzí. Viděl jsem na zájezdě na velké scéně, což možná uškodilo, především v ne příliš přesvědčivých výkonech ženskéh části souboru. Jejich energie i jednání jsou pokaždé stejné, byť se jedná o různé ženy. Chápu že se jim bez textu hrají krátké vstupy špatně, ale nemělo to ani drive. V druhé polovině jsou herecké výkony obou pánů mnohem vyrovnanější a silnější. Bohužel v inscenaci je kladen důraz hlavně na efekt a velkolepost na úkor přehlednosti, výrazu a zabijí se i vtip.
(zadáno: 6.1.2015)
55%
(zadáno: 20.1.2012)
(zadáno: 23.6.2013)
Dana Batulková herecky poměrně dobrá. Vasil Fridrich dle mého přehrávající, nebo spíše režijně ne zcela dobře uchopený. Aleš Procházka se drží svých osvědčených kreací, které se ovšem časem omrzí...Nicméně u nikoho jsem nepocítil gradaci a představení se tak stává hrozně ploché.
Režijně a výpravně jde z mojí strany opět o zklamání, jako ve většině Zajícových inscenací.

Dokázal bych si představení představit na nějaké studiové scéně, klidně v Ábíčku, zde v Rokoku mi přišlo příliš jako pěst na oko...
(zadáno: 5.10.2011)
(zadáno: 18.9.2014)
(zadáno: 12.1.2013)
75% za hravost výtvarnou i režijní, herecké nasazení
(zadáno: 5.10.2011)
(zadáno: 6.10.2011)
(zadáno: 3.5.2012)
(zadáno: 27.10.2011)
75%
(zadáno: 4.10.2011)
děs

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>