Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

V.morava

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 7 % (246)
Jan Pařízek: 8 % (117)
Jiří Landa: 8 % (405)
Michal Novák: 8 % (165)
Pavla Haflantová: 8 % (64)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 5.4.2012)
funguje to!!!
(zadáno: 12.5.2012)
85%
citlivá režie, výborné výkony, krásná scéna....to se to dívá a vnímá!!!!
premča za jedna.
(zadáno: 12.5.2012)
(zadáno: 20.6.2012)
vtipné. svižné. poctivá režie, výborné pěvecké i herecké výkony.
(zadáno: 21.9.2012)
ANO!
Režijní koncepce výborná a především naplněná velmi solidními hereckými výkony, ale i pěveckými kreacemi (Gajerová, Říčař, Kubařová...)
Herci dokázali přenést energii na diváka a dokázali rozehrát situace tak, aby z inscenace nebyla fraška o laciném vtipu, ale aby to mělo i hlavu a patu. Po dlouhé době jsem se v MDP cítil velmi příjemě ba dokonce výborně.
I když jsem výše vyjmenoval tři herce, musím podotknout, že celý tým je velmi dobře sehraný. Vše funguje tak jak má.
(zadáno: 23.9.2012)
85%
(zadáno: 23.9.2012)
výborná dramatizace a super scénografie
(zadáno: 15.10.2012)
pro mě opravdu silný zážitek. Přes chyby, které se ale týkají scénáře jsem se přenesl a nechal se odzbrojit silnou předlohou a výkony.
(zadáno: 28.10.2012)
Výborná režie a sehrané jevištní osazenstvo
(zadáno: 11.11.2012)
výborná "dračí" inscenace, plná energie, nápadů, voicebandu a dalších a dalších....
Nejsem si zcela jistý, má-li inscenace právo nést název původní pohádky, jelikož rámec inscenace převálcuje samotný Andrsenův příběh. Přesto to pro mě zůstává vysoce kvalitní představení.
(zadáno: 25.11.2012)
výborné převedení látky a její vystižení obecně...super!
výborné i herecky
(zadáno: 21.12.2012)
(zadáno: 19.2.2013)
85%
(zadáno: 26.5.2013)
75%
alternace Šolc, Mathauserová....

velmi povedená adaptace a velmi pěkné výkony
(zadáno: 2.9.2013)
Výborně vystavěná komedie. Textem počínaje. Mimo to, Jiří Suchý z Tábora do kolektivu zapadl naprosto bravurně. Smysluplná práce s točnou. Scénografie, která postupně nenápadně vyrůstá, je velmi vtipným řešením. Masky z maškarního jsou též výborným prvkem. Herecky vyrovnaný soubor.
Zkrátka výborné! Čas utíkal velmi rychle...
(zadáno: 17.10.2013)
Chci být dítě a chodit na taková představení častěji. Chci mít také tu obrovskou fantazii, která by to pozvedla na více jak 80%....i přes to, to pro mne byl velmi silný zážitek. Nejdříve mne srdce zaplesalo, když se místo klasických loutek objevil lahvový král a zvířata z nádobí atd. a pak mi srdce ale zaplesalo opět, když se zjevilo nádherné loutkové divadélko, skutečně jako mávnutím proutku a hrálo se klasickými loutkami. Bavil mne ten kontrast. Navíc vhodně zvolený divadelní jazyk ke každé látce. Mráz mi šel po zádech při řezání končetin.

Zkrátka, neuvěřitelný zážitek.
(zadáno: 29.4.2014)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>