Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Zelvous

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 18 % (10)
Pavla Haflantová: 18 % (4)
Lukáš Holubec: 20 % (4)
Michal Novák: 20 % (5)
Veronika Boušová: 24 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 17.10.2012)
Zde by mělo být 100000000000000 % ... nejlepší divadelní inscenace na světě !!!!! Zejména chci vyzdvihnout super výkon Martina Stropnického, ale jinak i ostatní fajn, atmosféra ojedinělá ... ÚŽASNÝ !!!!!!!!!
(zadáno: 17.10.2012)
DOPORUČUJI TĚM,kdo chtějí vidět normální, nepřekýčovanou, komediální, super obsazenou komedii !!!!!!! NEBO NEJKRÁSNĚJŠÍ PŘEDSTAVENÍ CELÉHO REPERTOÁRU DNV !!!!! (více v článku na blogu)
(zadáno: 27.11.2013)
PAVEL KOHOUT JE BŮH! A Bůh vyslyšel moje přání o to, aby na jeviště DnV vstoupila hra, jež mi zlomí srdce! Už podruhé se to povedlo! Druhá nejkrásnější inscenace co jsem kdy viděla! Nádherné obsazení, muzikálové obohacení, životopisné dosazení. Takhle se dělá divadlo! Nemám námitek!
(zadáno: 27.11.2013)
Absolutní učarování!Zdá se mi,že ani nové vedení divadla nepřetrhlo tradici moderních dramatických her.V duchu myslím na to,že Cyranovi přivezli na Vinohrady jeho anglického bratra,který je hlavním hrdinou této hry.Mají k sobě totiž hodně blízko a prakticky si říkám,že vidím druhého Cyrana.Každopádně ale co se hereckých výkonů týče je zde nezapomenutelnost stejně velká jako u Cyrana.Ladí hudba,kostýmy,rekvizity...vše.Jen zkrátka na Vinohradech se vše modernizuje.Celá inscenace dokazuje to,že i když na jevišti chybí první dámy vinohradského jeviště,tak že to neznamená úplný propadák.Tleskám!!!
(zadáno: 10.6.2017)
ZA MĚ JEDNOZNAČNĚ UDÁLOST SEZONY! A s jistým srdcem i osobní záležitost! Shluk grotesek v jedné, kde v každé vidmo vše to, co může divadlo obsahovat dodá ty další režijní a plusové body k hodnocení! Jednoduchá scéna a kostýmy s rekvizitami jsou sice jediné mínus, ale dobře doplní pravou autentičnost inscenace! Povedené je taky forma vyjadřování, mimika ... inscenace! To hlavní co diváka dostane je především výkon Terezky Terberové! I ostatní výkony v jednotlivých částech poukazují na zapomnětlivý talent nadcházející generace! Divadlo, kde člověk pláče je divadlo, které stojí za 100%
(zadáno: 17.10.2012)
3 nejlepší co je v repertoáru DnV ... bude Vás bolet pusa smíchem !!! (více v článku na blogu)
(zadáno: 17.10.2012)
Skloubit a ukočírovat mnoho herců není hračka, přidejte k tomu super herecké výkony a pointu a je z toho super nápad jak zabavit PARTNERA ČI KAMARÁDKU !!!!! Opravdu vřele doporučuji !!!!!!!
(zadáno: 27.11.2013)
Snad největší počin nového vedení divadla!Velké dílo!Velice dobrý nápad.Opravdovému divadlu,které zapadá do nové doby,ale ukazuje i tu starší.Mimořádné herecké výkony,skvělá scéna,režie na jedničku a mnoho dalších kladů snadno překryjí ty malé zápory,jež i tato inscenace má. Jsem ráda,že vzniklo konečně něco na způsob dramatického divadla.Celou inscenaci bude člověk vnímat kladněji,pokud jí dobře pochopí.Právě pochopení této inscenace je stěžejní úkol.Každopádně u mě Andorra boduje!Velice doporučuji kvůli té černé ponurosti,hudbě,hereckým výkonům ale i zajímavě promyšleným scénkám!
(zadáno: 27.11.2013)
Inscenační žebříček se mi každý týden hýbe.Hlavně když vidím danou inscenaci poprvé a mohu si na ní udělat vlastní a nejjistější názor. Vstupte mi dost zamíchalo kartami.A dostává se tak na přední místa hned pod stupně vítězů.Je to inscenace,která má smysl,díky strhujícím hereckým výkonům.Je dobré,když divák může poznat ten Simonův humor.Myslím si,že se na Vinohrady krásně hodí a že je v ní dobře vidět,že pan principál umí nejen dobře divadlo řídit ale i na jevišti dobře řádit.Určitě padne ještě jedna moje osobní repríza,už teď se na ní moc těším.
(zadáno: 27.11.2013)
O leckteré domácnosti říká,že je to Itálie není jen náhoda,ale pravda.A právě to věděl i drahý Federico Felini při tvorbě tohoto tragikomického příběhu a režisér při tvorbě této inscenace.Itálie je také jedna velká komedie.Tak by se dal nazvat začátek,vlastně i pojetí celé inscenace. Režisér inscenace k Feliniho Zkoušce orchestru něco přidal a tak vznikla velká komediální veselohra.Snad jen škoda,že skvělé nastudování došlo až do derniéry!Protože koncert to byl vysloveně herecký!Povedla se ale i scéna,jednotlivé postavy a celý režijní děj!Zkouška orchestru je věc,co v repertoáru dosti chybí!
(více v článku na blogu)
(zadáno: 10.6.2017)
Dělat modernu je v dnešní době in. Dělat ji dobře je sázka do loterie! Vinohradský Peer Gynt mě ale příjemně překvapil, že to opravdu jde! Už od první minuty na Vás zavane severský charakter a zasáhne srdce do velkých emocí! Emocemi Vás okouzlí i patřičné herecké role a výkony včetně tanečních a akrobatických kousků (zejména O.Brouska), ale i celého zbytku obsazení! Velké plus patří zejména promyšlené a náročná scéně! Dobře zapadá a navazuje celá režie a dramaturgie! Kdo si hraje, dobře hraje ... :)
(zadáno: 10.6.2017)
One man show je pro mě novou zkušeností! A Šárka novým divadelním kořením -:) Tleskám, co vše může dokázat a obsahovat a jak se vůbec dá ztvárnit! Před Šárkou rozhodně obr klobouk dolů a poklona za herecký výkon a ztvárnění všech postav příběhu, kde je motiv ovšem dosti nešťastnou volbou. Jinak ale velmi obohacující zkušenost, která doufám, že bude mít u Šárky pokračování!
(zadáno: 10.6.2017)
99% za to, abych neohrozila Amadea!!! To nejlepší ze sezony 2016/2017! Jednoznačně to druhé nejlepší co vinohradský repertoár nabízí a co obsahuje folklorní nádech plné síly - ve znacích dokonalých kostýmů, pasující scény, kvalitní mluvy a dokonalého vyjádření hereckými výkony! Zejména velmi kvalitní T. Terberová, které sekundují věrohodně a postupně všichni z obsazení. Režijně od začátku do konce dobře pojaté, s obohacující hudbou je kousek, který ukazuje, že i drama může zasáhnout naše srdce! Nevím jak ostatní, ale mne se oči pláčem zavalily! Více takových kousků, prosím!!!
(zadáno: 2.11.2014)
Salonní komedie patří k vinohradským prknům jako oko k obličeji. Musím říct, že Pinero mě velice překvapil svými komediálními činy posazenými do osobních i kariérních problémů. Režie s dramaturgií se strefila a díky mimořádným výkonům V.Preisse, K.Brožové, nebo i M.Holého a zbytku vinohradského ansámblu se bylo rovnoměrně po celou dobu představení čemu smát, ale občas i dobře přemýšlet.
(zadáno: 10.6.2017)
K radosti cesty osudu se linou - a ne náhodou! Zvěstování pro mne bylo dárkem, osudem a příjemným překvapením! Nic jsem neočekávala a s naplněným bříškem radosti, smíchu, trošky slz moje srdce po dvou hodinách i odcházelo. Dopomohl tomu děj od začátku do konce, zaplněná scéna, ale hlavně scénář plný humoru a zamyšlení! S obsazením, které dokáže dát do hraní celé své srdce! Nelituji a občas se i vracím! Více takových studiovek ...
(zadáno: 2.11.2014)
Poezie a malých forem jsem se dosti bála, ale Viola mě zachránila. S velkou nadsázkou se hraje všude po světě divadlo, kde se snaží napodobit slávu, čest a let životem slavných hrdinů, na které jsme pyšní! Musím říct, že dramatičnost T.Wilhemové a komediální počin T.Pavelky ve spolupráci A.Procházky mi do duše vnesl jistou vyváženost, porozumění a doušek poezie, za který se musím hodně hluboce uklonit. Jenom samotná scéna vypadá ,,v poezii,, trošku jinak.
(zadáno: 10.6.2017)
Velmi promyšlené a nápadité převedení smyslů! Obohacená vložka historie, emocí a citů lidí, dýchajících historií a smýšlejících velkými myšlenkami. Do toho soubor Kašparu, který se přednáškové role zhostil s odvahou a profesionalitou. Tleskám hlavně režijnímu provedení a hercům pro snahu za 100% autentičnost. -:)
(zadáno: 17.10.2012)
Nebýt excelentního Viktora Preisse, nemělo by to ráz a šmrnc !!!! S Viktorem je to bezvadná politická fraška co stojí za to vidět !!!!!! Kdo se bojí balonků nesmí !!!!
(zadáno: 2.11.2014)
Psychologie v českých divadlech roste a roste. Je to spíše plus nebo mínus? Nevím, neumím odpovědět. Ale dobrá. Brát život s humorem a takový jaký je - velká odvaha, za kterou každý zaplatí! Musím říct, že inscenace spadla pod skvělou režii, skvěle hodnotím i herecké výkony ale přeci jen ,,něco,, postrádám.
(zadáno: 2.11.2014)
Dobrá lekce pro děti o tom, jak vypadá správné divadlo. Příjemně mě překvapila souhra a časové změny mezi dramatem a komedií. Povedla se i scéna, kostýmy. Dobrý nápad s koloběžkami a dobré herecké výkony. Pro divadelního fanšmejkra ale i ostatní diváky je to takový úprk z reality rovnou do pohádky.
(zadáno: 2.11.2014)
Ale jo, leč jsem muzikálový svět ještě příliš nepochopila, Kleopatra byla na začátek dobrá volba. Nejsem příznivec zpívajících herců a hrajících slavíků, ale inu. Poznáme - li osud samotné Kleopatry, budeme - li obdivovat kostýmy a zaposlechneme - li se do krásné hudby, budeme odcházet spokojeni. Jen si já sama osobně musím zvyknout, že muzikál není divadlo, ale koncert. O Kleopatře se dá říct, že je to koncert s velkým K. I tak ve mě zbylo pár hlubokých momentů.
(zadáno: 10.6.2017)
Hlavní sílu dává velký příběh a scénář, který dovolil velkou hru s city, emocemi a třeba i prostorem, který dokonale vyplní jednotlivci, dvojice nebo všichni účinkující! Ti ukazují a hrají velké divadlo především o velkých emocích, což je velká výzva scénáře. Skvěle vše doplňuje i autentičnost kostýmní a scénické tvorby! Největší dokonalostí je ovšem výkon hlavní role (Mileny Steimasslové)!Rozhodně doporučuji!
(zadáno: 10.6.2017)
Připadá mi jako bych nechodila do Celetné, ani do Kašparu. Nýbrž do encyklopedie lidství! Poslední zhlédnutá inscenace a další obohacení vnitřku! Dechberoucí výkon Honzy Potměšila i dalších, včetně zrovna zaskakujícího člena ansámblu mi přihodil další kladný bod do moderních dramat. Možná bych promyslela více scénu a kostýmy, ale velká poklona režii a hlavně Honzu Potměšilovi! :) Dobrý počin!
(zadáno: 17.10.2012)
Průměrná, lechtivá komedie :) (více v článku na blogu)
(zadáno: 27.11.2013)
Hercká role chladně rozvláté skandinávské ženy ve velkém norském mýtusu na prknech vinohradského jeviště. Hodně zmiňovaná Rebeka, ale žádný velký trhák. Herrecké výkony nejsou novinkou. Scénář a dramaturgie to jistí a samotná scéna doráží body ke špatnému ohodnocení celé inscenace. Občas se Vám bude zdát, že jste všude jinde jen ne v potřebné Skandinávii. Drama se zkrátka umí dobře zahrát, jak některé postavy dobře předvedli,také ale dobře zrežírovat,to už se tak nepovedlo.Ale udělat moderní drama,to už se povedlo.Jinak ale emočně a přemýšlivě dobrá promyšlená podívaná.

Další stránky hodnocení: 1 2 >