Profil uživatele

Annikka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (24)
Iva Bryndová: 13 % (32)
Jiří Landa: 13 % (49)
Helena Grégrová: 14 % (22)
Jiří Koula: 14 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 27.9.2020)
Klasiku mám ráda a R&J jsem viděla v tolika různých verzích, že bych řekla, že se mi nemůže omrzet, ale bohužel jsem se nudila.
(zadáno: 27.9.2020)
Kdo to kdy viděl, jíst rybu potmě?!
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
85 %, velmi silné duodrama.
(zadáno: 27.9.2020)
Viděno dobře čtyřikrát a nejen, že mě pokaždé dostane třeba rádio s uzavírkou naprosto celého Brna, ale také díky improvizaci a hlasování vidím pokaždé jinou hru. Igor Ondříček by měl za Tonyho dostat nějakou cenu, je dokonalý. Kvalitní je i Lálková a její (Barbařiny) jen těžko zkrocené emoce.
(zadáno: 5.10.2020)
Občas už je ta absurdita a komediálnost trochu přehnaná, nicméně v téhle komedii se smí všechno. Rasisti, náckové a lidé, co neumí používat selský rozum, tu dostávají značnou režijní nakládačku, Hloužková je neuvěřitelná a láska prostě hory přenáší. Rozhodně je třeba vidět, ale musíte přijít s otevřeným přístupem.

V roce 2017 chvíli po premiéře se mi ta hra napoprvé nelíbila ? v roce 2021 jsem seděla na derniéře a málem jsem to obrečela. Strach bude chybět.
(zadáno: 31.10.2020)
Velmi silná studie toho, kde je vlastně morálka, jestli je možné vyčíslit cenu lidského života a jestli ti nahoře musí vždycky vědět, co dělají. Viděno původní obsazení se skvělým Janem Grundmanem.
(zadáno: 31.10.2020)
Mně to docela vtipné přišlo. Tohle je hodně chlapská a docela sprostá komedie o složitosti vztahů z mužského úhlu pohledu, ve které nechybí i punc naprosté absurdity (to v těch zvratech :). +10 % za počeštění vč. kulturních referencí.
(zadáno: 5.10.2020)
Alt. Adam/Pekárek.

Asi nejkomornější muzikál, jaký jsem kdy viděla. Pro dva herce, jeden klavír, šedesát diváků a necelou hodinku a půl. A funguje to velmi dobře. Písně chytlavé, atmosféra sžíravá, emoce málem hmatatelné, psychologie postav neuvěřitelná, zvlášť na muzikál. Takhle dobře utáhnout postavy dvou géniů s víc-než-lehce psycho-/sociopatickým chováním, navíc ve velmi intenzivním dom/sub vztahu a ještě v aranži, která hlasově neodpustí ani tón? Klobouček.

Pokud něco musíte vidět na současné muzikálové scéně, je to Thrill Me!
(Se 100 % dost šetřím, ale kluci si je zaslouží.)
(zadáno: 25.9.2020)
95 %, viděla jsem už alespoň 5×.
Muzikálová srdcovka složená z mikrodramat; za srdce mě chytá snad každé z nich krom ústředního páru. Líbí se mi samotné pojetí muzikálu, kdy sledujeme příběhy nejen pasažérů, ale i těch, kdo měli na plavbě či jejím výsledku svůj díl zodpovědnosti. Na Janotovo/Slaninovo vyznání lásky telegrafu nelze zapomenout.
(zadáno: 27.9.2020)
Herecký koncert Terezky Groszmannové.
(zadáno: 27.9.2020)
85 %, nádherně vulgární.
(zadáno: 27.9.2020)
75 %, velmi milé překvapení.
(zadáno: 17.11.2021)
Viděno open-air a - wow! Studenti velmi příjemně překvapili. To mě tak bavilo, že jsem si jednak koupila hru v knižní podobě a taky ráda půjdu znovu.
(zadáno: 17.11.2021)
Bláznivé až absurdní, nicméně výborně řemeslně provedené se zapamatovatelnými hláškami. Zatím jeden z lepších počinů současné sezony NdB.
(zadáno: 27.9.2020)
(zadáno: 27.9.2020)
55 %