Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 22.10.2015)
Hudba je opravdu hrozná.
(zadáno: 30.9.2016)
(zadáno: 17.10.2017)
Docela přijatelné představení, zatím nejlepší role J.Matějky.
(zadáno: 25.10.2017)
" Stará garda " je ještě stále vynikající, jen bohužel neměla tak úplně co hrát. Divná hra a 60% patří výhradně hercům, protože patřím mezi dlouholeté majitele předplatného a byla to příjemná nostalgie.
(zadáno: 20.11.2017)
Vtipná hra na vážné téma.
(zadáno: 11.3.2018)
Jako milovník detektivek a komedií jsem se moc těšila, ale dle řčení Trautenberka : na detektivku málo detektivní a na komedii málo komediální. Ovšem ve srovnání s některými hrami, které jsou momentálně v nabídce, je to vcelku dobré.
(zadáno: 30.5.2018)
Zajímavě a vtipně zpracované nevšední a trochu morbidní téma. Dobré výkony herců, bavili jsme se.
(zadáno: 8.6.2018)
Dobře napsaná hra, zajímavé téma, výborné herecké výkony, nápaditá scénografie, jen paní režisérka zřejmě soutěží o cenu za nejvíce šokující režii za každou cenu, jak je teď v módě. No hlavní výhra už patří stejně do Brna. Každý divák, i s minimální fantazií, si určitě umí představit sex homosexuálů, není třeba to předvádět tak naturalisticky na jevišti. Diváci pak nejsou šokováni, ale znechuceni a předčasně odcházejí. Škoda dobré hry, první polovina se sice trochu táhla, druhá výborná, s inteligentnější režií to mohlo být skvělé představení, obsah na to měl a rozhodně i herci.
(zadáno: 26.11.2018)
(zadáno: 9.2.2019)
Viděla jsem již několik her od tohoto autora a díky tomu jsem čekala více. Příliš mnoho dlouhých dialogů a hluchých míst.
(zadáno: 25.8.2012)
Starý dobrý anglický humor by určitě lépe vynikl, kdyby herci neměli problémy s výslovností a s pamatováním textu. U konverzační komedie tohoto typu je opravdu důležité každé slovo. Seděli jsme v první řadě a dost často nebylo dialogům rozumět.
(zadáno: 26.8.2012)
Průměrný text s výbornými hereckými výkony, které umožnily shlédnout inscenaci do konce bez újmy na zdraví.
(zadáno: 26.8.2012)
Opravdu nenáročná podívaná s celkem přijatelnými hereckými výkony i když Jiří Langmajer nám místy připadal, že není úplně "ve své kůži".
(zadáno: 28.8.2012)
Na představení jsme vzali naše devítileté vnučky, těm se to líbilo. Alespoň někomu.
(zadáno: 28.8.2012)
Bohužel máme ještě stále v paměti provedení z Divadla na Vinohradech. Tím plzeňským jsme příliš nadšeni nebyli, hlavně ne Pavlem Pavlovským. Dobrá komedie, ale špatně provedená.
(zadáno: 25.10.2012)
(zadáno: 3.3.2013)
Škoda dobrých hereckých výkonů pro docela nudnou inscenaci. Nehrát tak výborně herci, tak hra je tak na 30%. Na divadlo Ungelt zklamání.
(zadáno: 6.11.2013)
Zbytečně zdlouhavé představení, vhodné hlavně pro menší děti. Krásné kostýmy a vtipná scénografie, hudba sice melodická, ale celkem monotónní. Herecké a pěvecké výkony ucházející, jen J. Štědroně už by měl někdo poslat konečně do důchodu.
(zadáno: 13.1.2014)
(zadáno: 13.1.2014)
Nic převratného, vynikající Z.Bydžovská, tradiční J.Bartoška, kterého jsme ale viděli i v lepších rolích.
(zadáno: 14.8.2014)
Občas docela vtipné, nenáročné, místy jsme se i bavili. Janě Paulové by prospělo civilnější pojetí role.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>