Profil uživatele

David Strang

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 16 % (25)
Helena Grégrová: 17 % (44)
Jan Pařízek: 17 % (33)
Jiří Koula: 22 % (41)
Jiří Landa: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 10.12.2017)
Tak to né, tady chtě nechtě ale spíš chtě, musíme zvýšit hodnocení.
Moc dobrá komedie o životě.O partnerském životě.
(Po osmé, šneci zdechli na blbost! :-)
(zadáno: 21.11.2017)
Moc nechodím na jednoho herce, ale su rád, že sem sa osmělil.
P. Kňažka, kterého jsem měl možnost vidět před dvaceti léty ve hře,Kumšt, mám moc rád.
Těšil jsem se na Slovenštinu, ale dal to Česky. Srdéčko mi zatlesalo, když řekl místo "nabídl přátelům' , "ponůkl přátelům'. Ne však škodolibostí.
"Šajlok' v podání p. Kňažka byl strhující, ani na chvíli jsem se nestihl nudit.
(zadáno: 17.11.2017)
(zadáno: 12.11.2017)
Klasika. Laskavý a krásný humor.
Ve foyer divadla "poletoval' pan Marek Šimon, příjemný to člověk, který nás "zatáhl' do pánské šatny, kde se nám ochotně žižkovský ansámbl zvěčnil do knihy na památku.
Příjemně strávený večer.
(zadáno: 12.11.2017)
Řekl bych spíš tragikomedie, která mne ovšem bavila. Někdy si skočím na druhou alternaci.
(zadáno: 12.11.2017)
Do holportu s tímto serverem sem se dal proto, abych našel někoho, kdo bude mít stejné názory jako já. Abych nedával zbytečně těžce vydělaný peníz za hry co stojí za... nestojí za příliš mnoho a naopak.
Tady, na zvěřinci, ho však nenajdu..
Paní Stašová skvělá, podle mne její životní role. Líbilo se mi moc a moc..
(zadáno: 21.10.2017)
Měl sem možnost jít s přáteli na zvěřinové hody, ale já blbec, do Brnéčka na AnderSen.
Ještě že sem našel po té bar s živou hudbou a spravil si večer..
(zadáno: 10.10.2017)
110% Že se pobavím nad hity Beatles sem čekal, že příběh bude mít takový rychlý spád a hlavně, že se nasměju, až si budu muset slzy utírat, tedy ne. Líbilo se mi více interpretů, nebudu všecky jmenovat, ale jednoho si budu muset zařadit, ne jen po dnešním představení, mezi své něj oblíbené herce. Jmenuje se Ladislav Kolář..
(zadáno: 7.6.2017)
MartinB, to napsal i za mne. Až ho potkám v tomto krásném,překrásném divadle, které je od mého bydliště vzdáleno tři sta kiláků, má u mne dvě deci červeného ..
(zadáno: 5.6.2017)
Dneska sem navštívil malinkaté, ale pěkné divadlo v Řeznické. Paní Naďa, kterou sem už dnes viděl v ranním představení v divadle na Vinohradech,(Její pastorkyňa-viděno po druhé-100 b, doporučuji), jenom zářila. Role matky Sheldona, jí sedla. Ale i pan Zadražil, kterého sem viděl poprvé, se činil. Představení u kterého se zasmějete..
(zadáno: 5.6.2017)
Radost vidět a slyšet! (opět po měsíci) Petra Pospíchala..
(zadáno: 30.5.2017)
Tož kurňa dobré. Robert Mikluš za jedna!
(zadáno: 6.5.2017)
Nic nedejte na špatné hodnocení. Pokud se chcete dobře pobavit,na představení si určitě zajděte. Smál sem se já i hodonínské publikum kolem.

Bratislava- Nová scéna- Pí čaj,miláčik-90
(zadáno: 2.4.2017)
Úplně se mi vybavila událost stará 28 let. Ve Znojmě, kde sem se učil, sme byli na představení " Šašek a královna'. Mne bylo krásných 16, Bolečkovi 39 a Vladimír? Tento Pan herec, kterého sem mel už možnost vidět v "Husákovi', se měl teprve narodit. A sem rád, že si nakonec zvolil toto nelehké povolání, tedy herectví. Má to v sobě a má mít po kom..
Bratislava-Nová scéna- Vyhadzovači-100-super představení..
(zadáno: 17.2.2017)
Na tuhle komedii bych se nebál pozvat své přátele. Vtipně napsané dialogy,skvělí herci,supr večer..
(zadáno: 1.2.2017)
Jo, není špatné posedět v pánské šatně Ypsilonky..
(zadáno: 11.1.2017)
Kdo má rád bláznivé italské komedie, přijde si na své. Chválit jen Holubovů a Klepla? To by bylo vůči ostatním trochu nefér..
(zadáno: 19.12.2016)
Městské divadlo Brno,udělalo moc dobře, že na silvestra nasadilo hru, Ryba potmě, protože je hodně moc dobrá.
Líbila se mi postava semetriky Grorie,Harryho,který dostal právem přes čuňu a kterého,tedy jeho představitele, poslouchám každý den v rádiu za volantem ráno od devíti..
Katarinka jako Brendy byla skvělá.Hospodyňka Fabiána,její syn Diego, který se rád,nerad zjevoval Glórii jako Sidney.
A v neposlední řadě "český Pepíno' Stewie.
Po tomto počinu můžu říct, rád chodím do divadla..
(zadáno: 2.11.2016)
Dnes viděno po druhé. Famózní,perfektní. Náš Boleček umí.
(zadáno: 1.11.2016)
Hamleti,to byla taková blbost,až to bylo vynikající! Když jste si mysleli,źe už vás nemůže nic překvapit tak jste byli sakra na omylu.
Taky publikum,(v kterém seděl i Boleček,který mne teda nasral,že se taky vytasil s jeho divadlem s peticí proti prezidentovi,kterého jsme si demokraticky zvolili),bylo vynikající.Tak dlouhé ovace při děkovačce u Bolečka v divadle nepamatuju. Třeba převčere na,Zabiják Joe,bylo publikum mrtvé.
Hamleti-to musíte vidět!!
(zadáno: 31.10.2016)
Nemohu míň jak devadesát. Drsná komedie,na konci slušná groteska. Účinkujícího nemohu žádného vyzdvihnůt,všichni byli skvělí,perfektně se doplňovali.
Bratislava-Nová scéna-Ako zbaliť babu-90-

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>