Profil uživatele

Katerian

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 11 % (8)
Veronika Boušová: 14 % (5)
Anežka Hrebiková: 15 % (4)
Jan Pařízek: 15 % (15)
Jiří Koula: 18 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 31.1.2014)
Když jsem o této hře vyprávěla lidem po čase, tak jsem tak barvitě popisovala, jak vypadal ten Řek, který sbalil Shirley na té dovolené, že se ptali, jestli to opravdu bylo monodrama. Simona to zahrála tak bravurně, že jsem pochybovala i já, že tam žádný herec s ní nehrál. Prostě paní herečka.
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
Naprosto dokonalá inscenace. Ten text je prostě nepřekonatelný. Bolelo mě břicho, když jsem odcházela, od neustálého smíchu.
(zadáno: 31.1.2014)
Ivana Chýlková byla prostě neopakovatelná.
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
Škoda té alternace Mirka Táborského. I když obdivuji, že výstup zvládl i s chřipkou, přesto ten zážitek je poněkud hodně odlišný od p. Svěráka.
(zadáno: 22.6.2014)
Zaver s nahatou zadnici bych vynechala, jinak nasazeni a prozivani role Patrika Dergela bylo obdivuhodne a silne!
(zadáno: 31.1.2014)
Tak vysoké hodnocení musím dát jen díky výkonu Vojty Kotka. Podotýkám, že to není můj typ a ani jsem ho nikdy považovala za dobrého herce. To, co ale předvedl v téhle hře, mě přesvědčilo, že jsem se v něm krutě mýlila. Ve hře ztvárňoval tři manžely tří žen a každý byl jiný. Taktéž v jeho podání. Zajímavý zážitek.
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
(zadáno: 31.1.2014)
Přesvědčivé herecké výkony, skvělé přemety chodce na skákajících botách - v omezeném prostoru jeviště. Zajímavý námět, originální zpracování.

Další stránky hodnocení: 1 2 >