Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 11 % (24)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (73)
Jiří Landa: 13 % (126)
Lukáš Dubský: 13 % (57)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7

(zadáno: 9.5.2013)
Asi jsem ujetá na muzikály.. Ale tento se vyvedl. Do poslední chvíle jsem netušila jak to vše dopadne. Když k tomu došlo-i slza ukápla. Zajímavý námět.
(zadáno: 9.5.2013)
Názory se velmi různí. Pro mě osobně hezká fantasy scéna a jedna píseň je tak moc vlezlá (v dobrém slova smyslu), že jsem si ji broukala 2 dny. Radim Schwab a O.Izdný mě v rolích potěšili.
(zadáno: 9.5.2013)
Naprosto nezáživný kousek. Dokoukala jsem, ale v půlce jsem o odchodu uvažovala.. Žádná z písní mi v hlavě nezakotvila.
(zadáno: 9.5.2013)
Dobří zpěváci a zpěvačky, neokoukané tváře. Ale pro mě hodně náročná hudba, měla jsem pak hlavu jak balon.
(zadáno: 9.5.2013)
Pobavilo a nejen to. Ze života, trochu jsem chytla depku a přemýšlela nad pravdivostí hry v reálním životě.
(zadáno: 7.5.2013)
Asi bláznivé hodnocení, ale z Quasimoda se stal můj oblíbený muzikál. Pro mě zajímavá scéna, vždy je na co koukat. Herecké výkony nebudu komentovat, přeci jen je to muzikál. Melodická hudba. Hrbáč v podání Tomáše Trapla je dokonalý.
(zadáno: 7.5.2013)
O životě. Žádné další emoce nejsou potřeba. Ivan Lupták vždy skvělý výkon (viděla jsem 3x). Monodrama neni pro každého herce, ale toto je perfektní. Dobře vymyšlená scéna, hudba. Ještě dlouho jsem po představení přemýšlela. Nejde o to, že je to homosexuální monodrama, tohle se může stát každému..
(zadáno: 7.5.2013)
Každý má jiný vkus, ale tohle teda ne.. Vyjímečně odcházim v půlce, ale musela jsem. Nemelodický, těžký..
(zadáno: 7.5.2013)
Prvních pár minut trochu šok..ale na konci mi nestačily ruce na tleskání! Zajímavé zpracování.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7