Studio DVA divadlo

libreto: Isobel Lennart
hudba: Jule Styne
texty písní: Bob Merrill

Funny Girl

Premiéra: 24.2.2017. Překlad: Jiří Josek. Scéna: Adam Pitra. Kostýmy: Kateřina Štefková. Choreografie: Klára Svobodová (Angeé). Dirigenti: Kryštof Marek, Miloš Krejčí. Režie: Ondřej Sokol.
2:45


Slavný americký muzikál mapující příběh jedné z největších hereckých hvězd své doby, Fanny Briceové a jejího manžela Nicka Arnsteina. Diva populární ve dvacátých letech minulého století zářila na New Yorských divadelních prknech bavila tisíce lidí, ale v soukromí se jí příliš nedařilo....
Studio DVA divadlo
Hodnocení inscenace
Redakce
-
Uživatelé
86 %
Chci vidět - přidat do seznamu
Volby

Hodnocení

Fedorocko 90 %
(zadáno: 19.6.2017, počet hodnocení: 355)
přínosný / zajímavý komentář
Viděl jsem Moniku Absolonovou v tomto představení v Ostravě a byla výborná.
Zde je rovněž výborná,snad ještě lepší (jestli to vůbec jde) ,rozhodně ale pražské zpracování se mi líbilo o kousek více než to ostravské - 95 %
Irena 100 %
(zadáno: 12.5.2017, počet hodnocení: 38)
přínosný / zajímavý komentář
Skvělý muzikál, výborní herci, úžasná Monika Absolonová. S ní toto představení stojí a padá.
Lewel101 100 %
(zadáno: 9.5.2017, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
úžasně Dokonalý muzikal, který stojí zato vydět, skvěla Monika Absolonová která je nenahraditelná, dobré jak pěvecky tak herecky.
Richard Novák 100 %
(zadáno: 9.5.2017, počet hodnocení: 41)
Plšík 70 %
(zadáno: 10.4.2017, počet hodnocení: 245)
Jirkan 90 %
(zadáno: 9.4.2017, počet hodnocení: 498)
přínosný / zajímavý komentář
7.4., 3.6. 2017: Atraktivní a vtipné téma s dramatickým obloukem, dobrým překladem a hudbou (a hlavně když je živá). Vše obohaceno nápaditou režií. O. Sokol se posunul v muzikálu o kus dál. Důvod, proč většina diváků na toto zajde je M. Absolonová. Co ona dokázala jako M. Poppins, Evita a Funny mne přesvědčuje, že lidi na muzikál máme (s autory už je to horší). Její Funny není na začátku tak ztřeštěná, v závěru je velmi přesvědčivá. Její herectví je živé a přirozené. Poutavě pracuje s rozpětím hlasu. Trochu odlišná role. Co bude příště? Sally Bowles? (Jo a určitě nepřehlédnete L. Termerovou!)
Jan.bat 100 %
(zadáno: 8.4.2017, počet hodnocení: 39)
Luqisek 30 %
(zadáno: 8.4.2017, počet hodnocení: 69)
přínosný / zajímavý komentář
Kladne muzu hodnotit vykon Absolonove a jeji zpev a postaveni sceny. Jinak me dej a pisnicky nejak nezaujaly.
TessG 100 %
(zadáno: 24.3.2017, počet hodnocení: 1)
Čiko 50 %
(zadáno: 11.3.2017, počet hodnocení: 489)
Eva14 80 %
(zadáno: 10.3.2017, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
Velmi povedené představení, byli jsme na premiéře a odcházeli jsme z divadla opravdu velmi nadšení. Zajímavě řešená scéna, skvělý orchestr, úžasná M.Absolonová i skvělé výkony dalších herců.
Veronika33 100 %
(zadáno: 8.3.2017, počet hodnocení: 1)
přínosný / zajímavý komentář
Muzikál Funny Girl byl skvělý. Pěvecké výkony Moniky Absolonové a dalších herců jsou vynikající. Bavila jsem se po celou dobu představení. Rozhodně doporučuji!
Lucka31 100 %
(zadáno: 7.3.2017, počet hodnocení: 5)
přínosný / zajímavý komentář
Monika Absolonová je jednoducho Funny girl!!! Rola na mieru a už to tak bude vždy. Krásne predstavenie a zážitok zároveň. Odporúčam.
Mora 80 %
(zadáno: 6.3.2017, počet hodnocení: 109)
Honzy 80 %
(zadáno: 6.3.2017, počet hodnocení: 139)
přínosný / zajímavý komentář
(+1)
Americký klasický muzikál FUNNY GIRL je zatím nejlepší muzikálovou režijní koncepcí O.Sokola.Předst.má spád,hraje se i na rampě mezi diváky.Zajímavá je "dvoupatrová"scéna,pěkné kostýmy,výprava.Důležitý je dobře znějící,živě hrající 18ti členný orchestr,pod vedením.K.Marka.Lze ocenit i dobrý zvuk.M.Absolonová jako Fanny je herecky i pěvecky výborná (roli má zažitou,již dříve ji nastudovala na více českých scénách)R.Zach nezklamal,jako pár dobře fungují.V epizodním obsazení lze připomenout L.Termerovou.L.Freje.Funny Girl lze hodnotit velmi kladně,muzikál se na metropolitní scéně povedl.Hodn.80%.
Martin21 80 %
(zadáno: 5.3.2017, počet hodnocení: 255)
MartinP 100 %
(zadáno: 4.3.2017, počet hodnocení: 6)
přínosný / zajímavý komentář
Funny Girl je úžasný muzikál. Má všechno: příběh, skvělé písničky, opravdu nápaditou režii i živý orchestr. Viděl jsem muzikál dvakrát od premiéry a jsem maximálně spokojený. Monika Absolonová je na jevišti dokonalá, od nadšených energických písní až po smutné dojemné části. Roman Zach mile překvapil a moc mě baví scény třeba s Janou Krausovou a Lenkou Termerovou. Za mě 100% a určitě přijdu znovu.
Pavel.Tomas 100 %
(zadáno: 27.2.2017, počet hodnocení: 71)
přínosný / zajímavý komentář
Mohu srovnat s Londýnem a Ústí nad Labem a Funny v podání Moniky Absolonové v režii Ondřeje Sokola je prostě nejvíc...

Komentáře uživatelů nevyjadřují stanovisko redakce. Názory jednotlivých redaktorů nemusejí vždy vyjadřovat stanovisko celé redakce.