Profil uživatele

Candie254

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (49)
Jan Pařízek: 11 % (45)
Jiří Landa: 12 % (104)
Michal Novák: 12 % (70)
Lukáš Dubský: 13 % (86)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 24.3.2011)
Viděla jsem sice je televizní záznam, ale i tak mi hra moc nesedla. Nutno ovšem podotknout, že Dvořáková a Táborský, to je opravdu skvělá dvojice :)
(zadáno: 8.3.2011)
Pan Dufek podal bez debat neskutečný výkon a zdatně mu sekundovali i paní Herfortová a pan Bureš. Z čeho jsem taktéž nadšená, tak byl výkon Viktora Skály jako naprosto zoufalého syna:) něco tak dobrého jsem opravdu nečekala :)
(zadáno: 7.3.2011)
Bohužel tento druh inscenací není můj šálek kávy... Co mě ale překvapilo, byl pro mě propastný rozdíl, mezi první a druhou půlkou, která mi přišla nesrovnatelně lepší. A velmi se mi líbily výkony obou hlavních představitelů.
(zadáno: 28.2.2011)
neskutečná gradace představení a herci ze sebe vydali naprosté maximum! Tahle jsme si bránici už dlouho neprovětrala :)
(zadáno: 22.2.2011)
Z této inscenace mám velmi pozitivní pocit, samozřejmě, není to jako v knížce, ale je to téměř skvěle přeneseno. Škoda jen , že scén v knihovně bylo tak málo, těch bych určitě přidala... Ale co se mi opravdu líbilo, byl výkon Martina Havelky, co by Bernarda Gui a co musím vyzdvihnout, tak to byla skvělá projekce, hlavně ten drak ;)
(zadáno: 15.2.2011)
Po dlouhé době mě zde něco takhle mile překvapilo. Vašek Vašák byl úžasný jako obvykle a Eva Novotná předváděla svůj stabilně skvělý výkon :) inscenace se mi líbila i po stránce výtvarné, což se mi v NDB moc často nestává.!
(zadáno: 6.2.2011)
Oddychová hudební komedie, ve které opravdu kralují hlavní tři protagonisté. Petr Štěpán a Roman Vojtek nemají obdoby, ale co teprve předvádí Dafné, čili Milan Němec, to je opravdu nářez! a obě Sugar jak Mária Lalková, tak Ivanka Skálové jsou nadmíru bezbranné a naivní. U této inscenace musím vyzdvihnout hlavně barevné ladění kostýmů a skvělé kulisy s pohybujícími se gangstery :) Po druhé ještě lepší než napoprvé s více vypracovanými gagy, jedním slovem skvělé!
(zadáno: 30.1.2011)
(zadáno: 27.1.2011)
Nejlepší současná inscenace NDB. Konečně něco u čeho se divák vyloženě pobaví, je vtažen do děje a užívá si herecké umění.
(zadáno: 6.1.2011)
velmi velmi podivné... líbila se mě na tom ta autentičnost kostýmů apod. ale co bylo nesmírně otravné, tak to bylo vyzvánění zvonu, kterého bylo opravdu až moc.
(zadáno: 23.12.2010)
(zadáno: 23.12.2010)
Jako milovníka Agathy Christie a této hry mě výsledek opravdu poděsil... pitvoření hlavních postav dohnané do krajnosti, jediné co tuto inscenaci zachránilo byla Zuzana Slavíková.
(zadáno: 23.12.2010)
v NDB jak je známo se používá hodně falešné krve a tady už jí bylo na můj vkus až příliš :-)
(zadáno: 21.12.2010)
ačkoli jsem od této inscenace moc neočekávala, vcelku mě překvapila. Jednak mě zaujala hudba dalibora štrunce a také výkony některých herců např. výkon Milana Němce coby Adam, pa samozřejmě Anděl v podání Petra Štepána a taktéž dobrý byl Michal Isteník :)
(zadáno: 20.12.2010)
nenáročný pěkný muzikál :) vše skvěle odehráno, zazpíváno, Hana Holišová excelentní a plno chytlavých melodií k tomu, prostě skvěle jsem se bavila... 60% dávám bohužel díky tomu, že samotné dílo se mi nezdá tak až dobré, ale s tím samozřejmě Mdb nemohlo nic udělat :)
(zadáno: 14.12.2010)
tato inscenace trvá sice jen hodinu a něco, ale i tak jsem měla poněkud dlouhou chvíli... toto zpracování mě opravdu nijak nezaujalo, i když zde Jiří Mach předváděl, co se dalo, opravdu můj názor na toto dílo nezlepšil... co mě zde ale nejvíc děsilo? chór...jednoznačně.
(zadáno: 27.11.2010)
Protože mám zažitou divadelní verzi s Miroslavem Donutilem, bylo pro mě toto představení trochu zklamáním. Martin Havelka byl sice naprosto úžasný, ale co mě hlavně nesedělo, tak bylo zasazení děje do doby, to bohužel narušilo celý můj dojem...
(zadáno: 19.11.2010)
Kouzelná inscenace, která je asi opravdu jedna z nejnáročnějších u nás. Velice mně zaujaly výkony všech Mary Poppins, velkou pochvalu si zaslouží některé děti a další protagonisté. Jedině ještě musím zmínit slečnu Andrewsovou v podání Lenky Bartolšicové - ta opravdu nemá chybu,je to role přímo pro ni. Opravdu ojedinělé představení, na které si opět ráda vyrazím.
(zadáno: 9.11.2010)
Okouzlující vypravování o Nikolovi Šuhajovi. Představení je vystavěno velmi dobře, obzvlášť se mi líbí určité detaily a výkony! Petr Štěpán, Radka Coufalová, boží! :)
(zadáno: 7.10.2010)
velmi zajímavě uděláno... děj se sice nikam naposouval a až tak tolik jsme se nedozvěděli, ale celkové vyznění díla se mi moc líbilo :)
(zadáno: 7.10.2010)
(zadáno: 1.10.2010)
Viděla jsem již dvakrát a musím říci, čím víckrát to vidíte, tím více se smějete. I přes trošku rozpačitý začátek, inscenace nabere na těch správných obrátkách a nenechá vás chvíli v klidu. Úžasným zakončením večera je ale učitelský sbor a jejich podání Rozity ;)Mám pocit, že v této inscenaci se najdou všichni a připomenou si jak to chodilo ve škole, ale i do teď vlastně chodí :)
dechberoucí písně v úžasném podání... zásluhu na tomto skvělém zážitku, ale mají hlavně Mozartové, obě baronky a také obě Konstance Weberové, které zpívají téměř jako o život. Velmi emotivní a nádherné představení.