Profil uživatele

Czerwa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 7 % (6)
Lukáš Dubský: 8 % (9)
Pavla Haflantová: 10 % (4)
Veronika Boušová: 10 % (5)
Jiří Landa: 11 % (26)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 12.8.2015)
Jedno z nejlepších představení vůbec. Hořkosladké. Geniální.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
Chytré, vtipné, zábavné. Skvělý výkon P. Nárožného.
(zadáno: 11.2.2017)
Stojí za vidění.
Téma vztahů dnešních mladých lidí vyznívá přes určitou míru komična, spíše kriticky a melancholicky. Kým jsme? Kým chceme být? S kým (ne)chceme být? A proč vlastně?
Některé scénické prvky mi připadaly pro diváka nesrozumitelné, problémem je i to, že z posledních řad v Disku není vidět přední okraj pódia, na němž se odehrávají některé scény.
(zadáno: 10.3.2017)
Snad až příliš krátké na to, jak milé a zábavné to představení je.
(zadáno: 21.3.2018)
Na začátku mě lehce znepokojilo množství vulgarit, ale zvykla jsem si a pak už jsem se celou dobu jednak bavila, jednak jsem byla zvědavá na další vývoj děje. Až na nepříliš dobře napsaný part pro Aloise Švehlíka to nemělo chybu. Potěšil i výběr hudby.
(zadáno: 12.8.2015)
Kvalitní chytrá komedie, která stojí za zhlédnutí. Oceňuji především mužské herecké výkony, s nimiž se ty ženské nedají srovnávat.
(zadáno: 12.8.2015)
Velmi vtipné, i když třeba ne příliš chytré představení. Pobaví a snad neurazí.
(zadáno: 12.8.2015)
Zábavné. Ze života a zároveň trochu šílené.
(zadáno: 15.11.2015)
Úctyhodný výkon. Zábavné představení.
(zadáno: 31.3.2016)
První polovina představení perfektní, bavila jsem se, druhá už slabší. Pointa chabá.
Kvalitní kus hlavně díky výkonu Martina Fingera.
(zadáno: 23.11.2016)
Výborný výkon F. Čapky. (Bohužel výkony ostatních herců hodně zaostávají.)
Zajímavá scéna.
(zadáno: 12.2.2018)
Svižné tempo, skvělé téma i zpracování, nechybí tomu myšlenka a Stanislav Majer velmi příjemně překvapil.
Potěšil mě i fakt, že nešlo o snahu prostě jen pobavit. Pár zábavných momentů tam je, ale primárně o ně vůbec nejde.
(zadáno: 2.3.2020)
Výborné představení.
Klasické pojetí. Bavila mě scéna a hra se světlem. Herci byli příjemní a role jim seděly. Do hry mi sice úplně nepasovalo jejich zjevné mládí, ale s tím je třeba se v případě Disku smířit.
Otec Karamazov byl nádherně démonický.
(zadáno: 12.8.2015)
Nadprůměrné představení hlavně díky výkonu P. Nárožného. Nicméně po určité době, především v druhé polovině, začíná tochu nudit, protože se stále točí kolem téhož.
Vtipné, oddechové.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
Místy možná plytké a vulgární, nicméně vcelku vtipné a je v tom navíc určitě aspoň kousek pravdy. Oceňuji i herecké výkony.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 12.8.2015)
Trochu přepísknutá alternativa. Myšlenka se ztrácí v provedení.
(zadáno: 12.8.2015)
Víceméně průměrné, ale vcelku zábavné. Nenadchne, neurazí.
(zadáno: 12.8.2015)
(zadáno: 21.3.2018)
Takové oddechové představení s množstvím očekávatelných gagů. Nebyl mi příliš příjemný herecký projev Sandry Pogodové. Mile mě ovšem překvapilo, že to mělo určitou pointu.
Takže nic povznášejícího, ale vidět se to dá.

Další stránky hodnocení: 1 2 >