Profil uživatele

Dagmar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (9)
Iva Bryndová: 11 % (7)
Pavla Haflantová: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (44)
Jan Pařízek: 13 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 23.3.2014)
Tak toto bylo opravdu Divadlo! Vynikající herecké výkony, obzvláště Lucie Žáčkové. Byla jsem zcela unesena a moc děkuji za krásný zážitek. Bravo!!
(zadáno: 23.3.2014)
Jednoduchá, ale vtipná zápletka. Důvodem mého vysokého hodnocení jsou vynikající herecké výkony všech tří žen. Moc jsem se pobavila. Děkuji.
(zadáno: 16.6.2013)
Děj této hry se dá vyjádřit jednou větou.To je pro mě opravdu málo a nezachrání to ani dobré herecké výkony.
(zadáno: 16.6.2013)
Hra je sice aktuální, ale vůbec mě neoslovila.
(zadáno: 16.6.2013)
Po delší době diadelní kus "o něčem". I když se děj odehrává v Rusku, aktuální i v našich krajích. Vtipné, výborné herecké výkony, obzvláště Ivany Wojtylové. ředstavení se mi velmi líbilo. Doporučuji.
(zadáno: 22.4.2013)
Skvělé! Konečně mé dospělé děti viděly, jak to bylo "za totáče"! A ty úžasné hudební "fláky"! Všichni jsme si už zvykli, že v tomto divadle jsou výborné výkony herecké i hudební již běžným standardem. Představení prostě nemá chybu. Kdo ho neviděl, jako by nežil.
(zadáno: 22.4.2013)
K tomuto pžedstavení není co dodat. V žádném jiném divadle se tolik nenasměju nahlas. Prostě skvělé! Děkuji.
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
Takováto exkurze do ortodoxní komunity rozhodně neškodí. Výborné představení "o něčem" se skvělýmu hereckými výkony a dramatickým koncem, kdy jsem ani nedutala. Doporučuji i mužům.
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
Velice tleskám autorům. Aktuální společenská satira není u nás obvyklá. Je škoda, že toto představení a celá Akropolis nemá větší reklamu. Určitě se všichni jděte podívat! Moc se pobavíte!
(zadáno: 22.4.2013)
Tolik sprostých slov jsem neslyšela za celý svůj život! Zpočátku jsem myslela, že to nevydejchám a odejdu. Vydržela jsem a docela se i pobavila. Navrhuji upravit přístupnost od 25 let, s upozorněním pro mladé, že toto opravdu není běžná mluva, do 65 let, aby starší neklepla pepka. Pro mne už to bylo za hranicí "divadla". Měli byste přemýšlet o samostatném názvu tohoto žánru, jako je např. "černé divadlo". Co takhle "vulgární divadlo". Doporučuji všem, kteří se již nenechají zkazit.
(zadáno: 22.4.2013)
O architektuře něco vím, takže jsem si představení užila. Přidám ještě za nápad a hudbu 75%.
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 24.4.2012)
Překvapivé představení, moc se mi líbilo.
(zadáno: 13.12.2010)
Pro ty, kteří v polovině odešli: Druhá půlka byla lepší a kratší. Podivné, dlouhé, vůbec nevím, co si o tomto počinu mám myslet.
(zadáno: 13.12.2010)
Výborné herecké výkony paní Janžurové a pana Němce. Jeviště uprostřed hlediště je také moc dobrý nápad.
(zadáno: 13.12.2010)
Opravdu krásné představení, hudba přímo na jevišti a skvělý výkon pana Štěpničky.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >