Profil uživatele

Dagmar

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (9)
Iva Bryndová: 11 % (7)
Pavla Haflantová: 11 % (19)
Helena Grégrová: 13 % (44)
Jan Pařízek: 13 % (38)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 10.5.2015)
Výborné představení, moc jsem se bavila, zejména má jmenovkyně byla skvělá. Pan prezident Havel by měl určitě radost. Pamu Štědroňovi za hudbu 90%. Už se těším na další autorský počin, že by o Elvisovi ?
(zadáno: 10.5.2015)
Netradiční pojetí a skvělé představení !
(zadáno: 4.2.2017)
Další skvělé představení Komorní činohry! Tleskám a fandím.
(zadáno: 1.3.2018)
Ysé matkou roku určitě nebude, ale Helena Dvořáková byla, jako vždy, vynikající. Miroslav Hanuš se mi v roli velkorysého Amalrice také moc líbil. K tomu nápaditá scéna a neobvyklé využití hlediště a jeviště, prostě výborné divadlo!
(zadáno: 1.3.2018)
Opět skvělý kus v Divadle v Řeznické! Panu Táborskému držím palce do další práce.
(zadáno: 1.3.2018)
Pro mě skvělý herecký koncert! Tleskám a doporučuji.
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 24.4.2012)
(zadáno: 22.4.2013)
O architektuře něco vím, takže jsem si představení užila. Přidám ještě za nápad a hudbu 75%.
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 10.5.2015)
Divadlo v Dlouhé si s tak obtížným tématem, poradilo po svém a jako vždy, skvěle a originálně. Bavilo mě to.
(zadáno: 1.3.2018)
I když bych na toto představení své děti ani své rodiče nebrala, moc jsem se pobavila. Všichni pánové výborní!
(zadáno: 1.3.2018)
Obvyklá i neobvyklá snůška "ptákovin" Divadla Sklep jako vždy své diváky potěší.
(zadáno: 16.5.2018)
Vtipný a zajímavý příběh s překvapivým koncem. Mladí herci Eliška Jansová, František Skopal a Robert Hájek mají štěstí, že se mohou od paní herečky Carmen Mayerové ještě hodně co učit. Její přirozené herectví, bezvadná výslovnost a ženský půvab se mi moc líbil. Prostě dáma každým coulem. Děkuji.
(zadáno: 13.12.2010)
(zadáno: 22.4.2013)
Tolik sprostých slov jsem neslyšela za celý svůj život! Zpočátku jsem myslela, že to nevydejchám a odejdu. Vydržela jsem a docela se i pobavila. Navrhuji upravit přístupnost od 25 let, s upozorněním pro mladé, že toto opravdu není běžná mluva, do 65 let, aby starší neklepla pepka. Pro mne už to bylo za hranicí "divadla". Měli byste přemýšlet o samostatném názvu tohoto žánru, jako je např. "černé divadlo". Co takhle "vulgární divadlo". Doporučuji všem, kteří se již nenechají zkazit.
(zadáno: 22.4.2013)
(zadáno: 23.3.2014)
V tomto dílku nelze hledat velké intelektuálno, chápu ho především pro pobavení diváka, což se mu zjevně daří. Přišlo mi docela zajímavé slyšet najednou všechny ty obecné pravdy o zcela rozdílném chování, uvažování a chápání mužem a ženou, které všichni známe, ale mnohdy si je sami neuvědomujeme. Hra pro 1 herce je jistě velmi náročná a dobrou výslovnost a artikulaci bych považovala za nezbytnou, což Jakub Slach ne vždy plnil. Divákům bych udělila -80% za společeské oděvy. Jistě to není Národní divadlo, ale sportovní boty, odřené jeansy a vytahaná trika, to už je opravdu trapné!
(zadáno: 10.5.2015)
Pro mne od všeho trochu moc.
(zadáno: 16.5.2018)
Ačkoli je Divadlo v Dlouhé mou srdeční záležitostí, zde jsme se trochu minuly.