Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 18 % (83)
Lukáš Dubský: 18 % (60)
Helena Grégrová: 20 % (103)
Michal Novák: 20 % (85)
Pavel Širmer: 22 % (105)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 18.12.2018)
Miluju tě, ale... - Divadlo Palace: 70 %
Hudební komedie, kde čtveřice herců předvádí v krátkých výstupech, různé modelové situace mezi mužem a ženou, od prvních lásek, až po lásku v důchodu. V této inscenaci, se každý v nějakém tom momentu najde. Nejde tady o žádné veledílo, ale o to, aby se divák pobavil a odpočinul si od starostí všedních dnů. Takže je to celé o lidech pro lidi.
(zadáno: 17.12.2018)
Výjimečný stav - Divadlo Na Fidlovačce: 40 %
Nejprve bych chtěl vyzdvihnout klady tohoto představení. A tím je hlavně velice dobře zpracovaná scéna. Dále pak z herců paní Ježkovou v roli Marty. A teď k samotné hře. Žárlivý manžel a živé vysílací vstupy z Kamburu vysílané z bytu v Nuslích, je dobrým tématem pro grotesku o níž se pan Tesař pokusil. Od grotesky ale očekávám, že se budu smát, tady spíš šlo o občasné pousmání. A grotesku vlastně připomínalo jen zamykání dveří a rozsvěcování vyjadřované zvukovými efekty. Jsem z této hry ve velkých rozpacích, protože námět je dobrý, ale provedení pokulhává.
Hodnocení je z prvního uvedení hry.
(zadáno: 11.12.2018)
Premiéra mládí - Městská divadla pražská: 60 %
Příjemné představení. Obě herečky zahráli svou úlohu na výbornou. První polovina má spád a děj má přirozenou vzestupnou tendenci, druhá polovina se však bohužel velice dlouho pomalu táhne a má spíš uspávající účinek. Neškodilo by hru trochu zkrátit, a pak by výsledek byl dokonalý. Ale jinak herecky je to dokonale zahrané.
(zadáno: 11.12.2018)
Vysavač - Studio DVA divadlo: 20 %
Toto představení spíše připomíná televizní estrádu kříženou s na stojáka. Jednoduché vtipy a teatrální gesta. Představení dle reakcí publika je orientované na starší ročníky 65+ Tyto lidé se v hledišti velice dobře bavili. Začínalo to jejich potleskem, když pan Klepl přišel na pódium, velkého pochvalování, když povyskočil a končilo to pokusem jedné staré paní o standing ovation, ovšem když se k ní nikdo nepřidal, rychle si zase sedla. Bohužel, nepatřím mezi tuto cílovou skupinu, takže za mě zbytečně strávený čas.
(zadáno: 7.12.2018)
Znovusjednocení Korejí - Městská divadla pražská: 90 %
Kaleidoskop různých podob lásky. Na scéně je jedna velká převlékárna, z níž vystupují jednotlivé postavy, které pak hrají už jen ve volném prostoru, což je typické pro režiséra Kudláče. Postupně se zde střídá 5 herců a 5 hereček. Velice zajímavé provedení. Nejsilnější část je ta s nepochopením učitelovi lásky a rozhádání velkých kamarádů, kvůli banalitě. Velice nestandartní, ale emotivně silné představení.
(zadáno: 4.12.2018)
Jeppe z vršku - Divadlo Na Jezerce: 60 %
(zadáno: 4.12.2018)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 100 %
Úžasně zahrané strhující drama. Divák je napnutý až do konce, neboť hra velmi graduje, je plná zvratů a nečekaných okamžiků.
(zadáno: 26.11.2018)
Nalevo od výtahu - Pantheon production: 80 %
Velká sranda. Klasická francouzská komedie, známá s Pierrem Richardem. Divák se celou dobu dobře baví, i když ví co asi bude následovat, vždy se tomu zasměje. Pokud si chcete oddychnout a dobře se pobavit,tak tato hra bude určitě pro vás jak dělaná.
(zadáno: 26.11.2018)
Lady Oskar - Divadlo Kalich: 80 %
Jedním slovem super. Jedná se o přepracovanou původní hru Oscar, známou hru s Louis de Funésem v hlavní roli. Tentokrát hlavní roli hraje žena, v české podobě Jana Paulová a jde jí to velice dobře. Velice pobaví malá role trenéra ztvárněná Janem Křížem, známějšího spíš z muzikálů, ale jak je zde vidět i činohra mu sluší. Hra má spád, pobaví, a o to v ní jde především.
(zadáno: 26.11.2018)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 26.11.2018)
Válka Roseových - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 100 %
Úžasné představení.
(zadáno: 12.11.2018)
Trhák - Divadlo Broadway: 60 %
(zadáno: 12.11.2018)
Poutníci do Lhasy - Činoherní klub: 70 %
(zadáno: 12.11.2018)
Chlap na zabití - Pantheon production: 100 %
Skvělá konverzační komedie.
(zadáno: 8.10.2018)
Pýcha a předsudek - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 8.10.2018)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Dokonalé představení
(zadáno: 8.10.2018)
4 sestry - Studio DVA divadlo: 90 %
(zadáno: 8.10.2018)
Hraběnka (Zámek v Čechách) - Divadlo Palace: 100 %
Zasloužený standing ovation
(zadáno: 8.10.2018)
Pátek večer - Pantheon production: 80 %
Velice příjemná konverzační komedie. Oddechová hra, nad kterou sice nemusíte přemýšlet, ale dobře se pobavíte.
(zadáno: 7.7.2018)
Večery pod lampou - Studio Ypsilon: 100 %
aneb takzvané večery na přidanou. Písníčky, vyprávění a host, který dostane klasickou otázku: čím chtěl být, když byl malý. Dále doplněno Písní na 10 slov od diváků, kterou do konce představení složí Jiří Schmitzer.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>