Profil uživatele

Senora

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 12 % (5)
Michal Novák: 13 % (6)
Helena Grégrová: 17 % (7)
Jiří Landa: 17 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 12.3.2015)
Optikou obyčejného člověka, který o tom muzikálu nic nevěděl, určitě je dobré vědět, že to nemá děj. Poprvé jsem to nevěděla a hrozně mě frustrovalo, že nechytám děj. Úplně mi to zkazilo zážitek. Podruhé o moc lepší, to jsem si užila více. Děti opravdu nadšené, ty by daly 200 %.
(zadáno: 2.6.2015)
(zadáno: 16.1.2017)
Nevím, čim to bylo, ale chvílemi nebyl slyšet zpěv, hlavně na začátku, jako kdyby zapínali mikrofony později nebo zpěváci přidali, takže často někdo zpíval sólo, ale nebylo poznat kdo, teprve až zapnul mikrofon nebo zpěvák přešel dopředu.
Byla jsem s dětmi na dětské předplatné a pro ně to bylo tedy "výživné" :-) Jinak obdivuji paní Venuši, tak se s takovým gustem zhostí každé role a zazáří, klobouk dolů.
(zadáno: 21.10.2018)
výborné
(zadáno: 25.9.2021)
(zadáno: 19.1.2015)
(zadáno: 2.7.2016)
Sada dobrých scének, neuměle propojených. Jinak tedy děti by dali 100%, těm se to líbilo moc. Mě místy nadchlo, místy průšvih. Celkově to chtělo nějak dotáhnout.
(zadáno: 10.3.2014)
(zadáno: 4.2.2016)
Tak tohle představení samo o sobě je plné rozporů. Něco je super, něco prima, něco je otřesné. Že se mluví sprostě mi vůbec nevadí, to k fotbalu patří, to bylo spíš prima, jinak by to bylo zkostnatělé. Dva příběhy lásky, oba pěst na oko. Milostné scény byly trapné. Děj by se mi líbil obecně kolem fotbalu a netříštit ho. Gól byl úžasnej, Sekáč trávy taky, Fanoušci OK. Nebylo slyšet přes muziku slova a zpěvákovy vypadával mikrofon. Dobrá, slova nebyla duchaplná, ale to je fotbal ne filosofie, to beru. Opravdu smíšené pocity.
(zadáno: 11.3.2017)
 <  1 2