Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (46)
Iva Bryndová: 14 % (14)
Jan Pařízek: 14 % (28)
Jiří Landa: 15 % (68)
Jiří Koula: 17 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 22.4.2020)
Tak příběh, který se Vinohradské divadlo rozhodlo ztvárnit, je jistě zajímavý. Sporné je však jeho zpracování. Podivná scéna se strašidelným zámkem po čase již začíná nudit, představení poněkud dlouhé a nezáživné. Lukáš Příkazký ale naproti tomu vynikající.
(zadáno: 10.11.2019)
Zpracované vzhledem k tématu vkusně a citlivě. Všichni herci se mi líbili, nejvíce však Matúš Bukovčan.
(zadáno: 20.9.2019)
Krysař Daniela Landy. Přemysl Pálek v této roli je přesný, typově odpovídá. Viděno několikrát v různých alternacích. Robert Jašków jako Osud dokáže navodit tu správnou atmosféru. V roli Agnes pro mne nejlepší M. Křížová. (dále alternace Bartošová, Bohatová). Pochvalu zaslouží Apolenář v roli starosty a Heňo v roli hostinského. A nesmím zapomenout na výkony dětských herců v roli Krysařovy duše.
(zadáno: 22.4.2020)
Klasické ruské drama mě zaujalo. Daniela Kolářová se role zhostila na výbornou. Dobrý byl Kamil Halbich, Marek Holý naproti tomu dosti tragický. Scéna chudá.
(zadáno: 26.1.2020)
Dobře zahraná klasická historická hra, která se hodí pro Vinohradské divadlo.
(zadáno: 8.1.2019)
Charismatický Michal Dlouhý vévodí této inscenaci. Jeho herectví mě baví. Přirozený Jiří Hána je přesto rovnoceným partnerem.
(zadáno: 7.4.2020)
Paní Hana Maciuchová hru skvěle oživila. Jinak se našly silnější i slabší místa. Ti ptáčci? No nevím.
(zadáno: 19.6.2019)
Kvalitně zpracované drama o síle svědomí.
(zadáno: 26.1.2020)
Pěkné, nápadité monodrama Šárky Vaculíková ani na chvilku nenudilo.
(zadáno: 20.9.2019)
Moc dobře zahraná komedie. Aleš Háma palec nahoru.
(zadáno: 17.9.2019)
Jedna z těch lepších zájezdových her. Herci nepřehrávají své role, myslím, že tato komedie pobaví.
(zadáno: 23.10.2019)
Hra od Friedricha Dürrenmatta, kterou jsem neznala, mě zaujala. Vážnější téma, soudě dle zdejších reakcí asi nesedne každému.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 > >>