Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 > >>

zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 51
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 8
První část je skoro výborná, bohužel po přesunu do sálu zábava i cokoliv jiného vymizí. Zůstává jen nuda a otázka- proč? Jako Malostraňáku od roku 1798 je mi to líto.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 65
fantastický mix Studia Kroměříž a Twin Peaks
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 409
První polovina svižnější a celkově lepší. Ta druhá poměrně nudná. Inscenaci by možná prospělo seškrtání a zkrácení na stopáž bez pauzy. Z hereckého obsazení jednoznačně vyniká Z. Kalina.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 279
75% milá inscenace. Text není nijak objevný, ale ani nenudí, je to prostě oddechovka. Anička Polívková je v roli skvělá, uvěřitelná a její pohybové kreace jsou prostě boží :)
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 218
Jsem ráda, že po delší době jsem viděla muzikál, který se zabýval náročnějším tématem a dal především možnost všem herecky vyniknout. Opravdu působivé dílo.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 125
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 652
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 652
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 652
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 652
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 13
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 34
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 173
Tak rád bych viděl povedenou hru z politického prostředí. Bohužel tady drhne jak scénář, tak zatím i souhra herců. Na komedii příliš málo vtipných momentů, některé laciné, jiné zase až moc komplikované. Častokrát měla hra pomalé tempo. Rychlé "střihy" mezi děním dole a nahoře srozumitelnosti také nepřidaly.
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 304
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 40
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 37
Skvěle obsazené představení, opravdu jeden výkon lepší než druhý. Herci tvoří na jevišti skvěle fungující tým a to je hlavní základ pro dobré představení. A tohle bylo víc než dobré <3
Viděno v rámci GFS
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 37
45%
To mi nějak nesedlo. Na mě asi až moc "moderní" (prostě dost sprostý). A v oněch sprosťárnách se pak tak trochu utopí krásné a hluboké momenty představení (jako je třeba duet Aarona s maminkou...)
Nasazení herců (hlavně co se týče sboru vedlejších postav) je sice skvělé, ale...
Možná na to mohl mít vliv i fakt, že jsem představení neviděla na domovské scéně MDB
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 37
Viděno s alternacemi P. Gazdík, H. Holišová, I. Ondříček,...
Nemám příliš v lásce převádění filmů na jeviště, tady se to ale celkem povedlo. Ano, je to "okoukaná slaďárna", ale bavily mě jak písničky a choreografie s parádním nasazením, tak i zajímavě řešení scény v jednotlivých prostředích. Nejvíce mě upoutala postava Kit ve skvělém podání K. Daňhelové<3
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 37
Určitě stálo za to vidět. Komorní kus, který nechal vyniknout čistému herectví, neprvoplánovým myšlenkám a hlubokým otázkám k zamyšlení. Díky.
Mimochodem, moc pěkná scéna a správně zvolená hudba ke skvělému dokreslení atmosféry.
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 37
65%
Inscenaci by slušely propracovanější kostýmy, méně herců a více energie. Jinak docela fajn představení.
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
Jak dokázala doba rozdělit génia, jednoho, tvořeného dvojicí V+W. Povznášející, trochu smutné, ale nádherné!
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 18
Skutečnost, že čtení nebo sledování Gombrowiczových knih/her je často nesnesitelně náročnou činností, nedokáže dramaturgickým, scénografickým a hereckým kvalitám tohoto zpracování v ND ubrat na hodnocení.

Pozoruhodný, místy traumatizující zážitek.
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16
zadáno: 17.5.2022, počet hodnocení: 16

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 > >>