Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 13)
Naprosto dokonalá Paní Iva Janžurová, která na pódiu byla skoro pořád. Tedy až na chvíle, kdy si odskočila pro jiné kostými. Opravdu velký obdiv a klobouk dolů. Jinak je nutno se alespoň trošku orientovat v historii, ale opravdu vystačíte jen s naprostými základy a samozřejmě je důležité dávat pozor, protože vzhledem k tomu, že děj není chronologicky uspořádán.
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 13)
To se opravdu kvalitní představení neobejde bez vulgarismů?! Tuto "komedii" prostupovalo velké množství naprosto zbytečných sprostých slov a několik hluchých míst. Jinak z hereckého obsazení za mě asi nejlepší velmi přesvědčivá Jindra Janoušková.
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 23)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 45)
Večer tříkrálový v komediálním duchu. Výborné zpracování, kdy je příběh až zparodován a úmyslně přehráván. Skvělé herecké výkony jak u hlavních rolí ( Honza a Přemek), tak i u "menších roliček" - namátkou možno vypíchnout Maruška Křížová jako matka, Genny Ciatti či Míša jako Lorraine, Honzík Tenkrát v obou rolích, či Renáta Podlipská jako nesnesitelná starostka... Je vidět, že muzikálová(mírně obnovená) parta divadla Kalich dává do této hry maximum a výsledek se opravdu dostavil. Nezbývá než doufat že Harley Srdcového Krále opět začne dělat džigili-vigili a donutí jej zase zastavit v Kalichu.
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 6)
Je neuvěřitelné,že tento divácký hit končí v lednu 2020. Úchvatná scéna i kostýmy,nádherná hudba, skvělé texty písní a především strhující herecké a pěvecké výkony Romea a Julie. Viděla jsem Radka Melšu a Martinu Šnytovou na premiéře 7.12.2017 a Radka Melšu a Patricii Janečkovou 8.12.2019. Bouřlivé,několikaminutové ovace vestoje byly stejné i po 2 letech od premiéry. Jedná se o představení mimořádné, lahodné, propracované a zprostředkující emoční zážitek pro všechny věkové kategorie. Chválím také senzační orchestr i ostatní herce (Jaroslava Rusnáka, Libora Olmu, Ivana Dejmala, obě chůvy....).
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 1)
Nižší hodnocení za hlasitost hudby, která by mohla být o 1/3 tišší a vůbec by to neubralo na zážitku.
Jako hudebnice symfonického orchestru jsem musela mít celé představení zacpané uši a ještě teď mi v jednom píská. Tinitus zdarma.
Tanečníci famózní !
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 1)
Dát sto je mi žinantní, protože v tom hraju a tak by to vypadalo, že jsem podjatý, ale 90 v pohodě. Už proto, že jsem na začátku všechno řek a to jsem měl vole nějaký bobky! P
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 70)
50% za inscenaci plnou pěkných divadelních nápadů, které však spolu nezapadají do smysluplného celku a 90% za herecký výkon Pavla Batěka a dechberoucí závěr.
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 232)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 35)
Parodování téhle "úspěšné" trilogie miluju. To, co nám naservírovali v divadle R. Brzobohatého, bylo naprosto odzbrojující a geniální. :D Málo kdy se směju od začátku do konce, tady to ale nešlo jinak. Pálek jako Christian naprosto dokonalej, Charlotte jako Ana výborná a skvěle bavili i Miroslav Hrabě nebo Vanda Károlyi-Konečná. Bavila mě i práce s rekvizitama, jednoduchá a strašně vtipná. Pěvecky bez chyby, melodie skvělá a text psal taky génius :D Tleskám! A snad zajdu znova!!
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 167)
Velmi příjemná komedie, no komedie. Spíš velká sranda na dost vážnou notečku. Hutný text, žádná řachanda, dobře a s chutí zahraná. Plná spokojenost.
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 685)
55% Je těžké obstát na jevišti s tak vynikající filmovou předlohou, obzvláště je-li Dívka na koštěti na filmovém plátně tak výpravná. Určitě bych přidal několik hudebních čísel. Herecky mě oslnili spíš účinkující ve vedlejších rolích - R.Štabrňák a S.Remundová. Také se mi líbila kouzelnická čísla a triky. Jen proměny herců ve zvířata a předměty by šly udělat uvěřitelněji. Výlet do budoucnosti s projekcí na plátně by si zasloužil škrt. Pěkné kostýmy a šikovná company. Nejlepší scénou celé inscenace je cvokhaus:-)
(zadáno: 9.12.2019, počet hodnocení: 16)

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>