Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 361)
Nevýrazný a v první části herecky plochý Jan Nedbal mi kazil dojem rozjezdu představení. Fajn je Pavla Beretová a z celého obsazení nejlepší ve své roli pro mě Václav Kopta. Uvítal bych asi více hudby, choreografie - též především v první půli.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 361)
Už jen díky bezchybnému hereckému obsazení Táňa a Vojta Dykovi stojí za návštěvu. Oba byli skvělí! 75%.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 57)
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 93)
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 42)
Pro člověka, který se o divadlo zajímá a má i nějaké "praktické zkušenosti", zábavná inscenace, skvělá Jana Plodková, dva penisy, jedno srdce, boží Václav Vašák, místy možná příliš all over the place.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 2)
Výborná sonda do života herců. Chvíli vtipné, pak zas mrazivé. Vynikající omílaná Jana Plodková, ale novým objevem byl pro mě Vojtěch Vondráček (zřejmě geny). Zábradlí vždy vytvoří skvělou atmosféru, kdy je divák blízko hercům tak akorát. A má výbornou akustiku. A když pak vyjde večer na krásně opravené Anennské náměstí, zážitek to jen umocní.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 2)
Lidová zábava, zbytečně často protkaná prvoplánovými vulgaritami. Přitom všichni herci mají na víc - stačí si pustit např. improvizovanou talkshow Holubové, Klepla a Hartla "Jsme s Vámi" na YouTube, ta je mnohem vtipnější. Notné zklamání.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 339)
Příjemný a chytrý výlet na dvůr Lodovica Sforzy, vtipná letní zábava - o tu se (krom podařeného scénáře, který si vynalézavě hraje s historickými fakty) starají také akrobaté, nechybí oheň ani živý kůň. Škoda, že inscenátoři nedisponují imaginací Petra Formana nebo SKUTRů. Či dokonce samotného Mistra Leonarda. Kdyby tohle da Vinci předvedl milánskému vévodovi, asi by se odměny nedočkal.
Hraje se tradičně bez portů, vynikají zejména Martin Pechlát a Tomáš Kobr.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 235)
Psycho.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 251)
Tragikomedie. Do přestávky spíš tragi, po přestávce spíš komedie. Oproti Líbánkám na Jadranu, které držely pohromadě, měly divadelní logiku a jasně směřovaly odněkud někam, toto je sled izolovaných scének. Vrcholem je samoúčelný "grandiózní" vstup Romana Štabrňáka na jeviště v první pro děj zcela zbytečné roli: psa. A o něco později v osvědčeném žertovném ženském převleku. To už je čistokrevná zájezdová řachanda. To výborná Anna Šišková nemohla zachránit. Škoda.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 108)
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 105)
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 235)
Viděno na derniéře, 21.7.2021
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 91)
Inscenace (s božím názvem) je takový divadelní fast food, asi jako Souborné dílo WS v Dlouhé, jen trochu méně vyrovnaný. Ale namátkou u Impulsu, Coelha, Malého prince nebo Jede jede mašinka se zasmějete naprosto spolehlivě a blog je výborný na internetu i na divadle. Skvělá B. Kubátová, z pánů zaujal více J. Albrecht.
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 111)
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 111)
Dlouho jsem se tak nepobavila. Vyjadreni smajliku popisky me rozsekalo.
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 10)
Rychlé, hlučné, smutné!
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 37)
Moc zajímavé texty (nepřekvapivě), originální zpracování "dialogů" (překvapivě). Dojetí neočekáváno, ale dostavilo se. Poměrně silné, stejně tak jako dojem z celého představení!
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 95)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 44)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 46)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 29)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 255)

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>