Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 87)
Včera 19.7. v Ostravě bylo super doporučuji zajděte. Děkuji všem hercům za fajnový kulturní zážitek příští rok těšíme se.
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 329)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 251)
Jednoduchá vyprávěnka s jedinou záhadou: Proč? Kouř byl. Proč?
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 299)
Výborní (jako vždy) Plodková a Vyorálek zachraňují Prušinovského od úplného průseru (Jane, sorry jako:) Místo ironie, sarkasmu, přesahu atd jen nepovedený humor a nezajímavé trapno, takže paradoxně nejvtipnější je měnící se "IKEA billboard" na scéně.
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 171)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 10)
Baví nás, jak jsou nablízko. Vtipkování jim jde, ale nevysvětlilo se žel, co si počít s holkou, když už je sbalena.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 750)
Po přečtení zejména redakčních hodnocení jsem čekal asi trochu víc, ale i tak jsem spokojený a doporučuji. Dvě výborně sehrané herečky na prázdném jevišti. Obdivuji to zvládnuté množství textu a postav. Pěkné herecké výkony, o malinko víc mě zaujala Eliška Křenková.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 361)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 32)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 32)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Manýristická inscenace, jakoby se režisér staral víc o vnějškovost.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Tady (i jinde) si režisér Čermák pohrává s trapností a laciností a nakonec se stane z komediální inscenace spíš nepříjemný kýč, který je rádoby apelativní.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Režisér básnivému textu (který rozhodně není jen politicích) moc neporozuměl, snaží se ho za každou cenu ilustrovat (převleky, gumové masky zvířat, driblování s míči), místo toho, aby mu věřil. Asi v polovině představení vyjede na jeviště kapela a diváci si myslí, že už je konec. Není. Kapela s rozhodně ne dost punkovou (ale značně falešnou) zpěvačkou odejde po svých a nudíte se dál... S hudbou ze záznamu.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 93)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 750)
Další důkaz o tom, že si královéhradecké divadlo drží vysokou laťku. Zajímavé a zábavné pojetí a zpracování, včetně skvělých hereckých výkonů. Duo SKUTR mě vždy buď zklame, nebo výrazně potěší a překvapí. Pro Hradec palec nahoru..
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 750)
65% Zajímavá sonda do světa drogově závislých. Tentokrát se v léčebně ocitá celebrita. I ona ale musí projít stejným procesem, jako ostatní. Výborně rozehrané je zde téma přiznání si problému. Přestože mě Natálie Holíková až tak neuchvátila, obdivuju její nasazení v délce tří hodin. Trochu křečovití jsou někteří herci v menších rolích. Hra (nebo inscenace) by mohla být o něco kratší..
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 750)
85% Když si člověk přečte anotaci, zdá se mu, že je to poměrně banální téma. Ale Schiller je hlubokomyslný, hloubavý a bere si na paškál společenské konvence a intrikářství na poli názorových střetů dvou generací. Tleskal jsem Úkladům a lásce ve Stavovském divadle v režii Jana Nebeského. Klicperovu divadlu v režii Ivana Krejčího tleskám vestoje. Je nutné vidět...
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 75)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 750)
45% Po Oskarovi a Enigmatických variacích (jednoznačně moje nejoblíbenější hra od tohoto autora) mé třetí setkání se Schmittem a tak trochu zklamání. Omšelé téma, celou dobu víte, že se nabízejí cca 2-3 konce a vlastně jen čekáte, jestli jste se trefili. Nataša Burger mě nijak neoslovila. Tím méně Jaroslav Dušek, stále častěji mám pocit, že je ve všem stejný. Je jedno jestli v divadle, nebo na obrazovce. Byť považuji tuto Schmittovu hru za slabší, myslím, že se dá udělat o dost lépe...
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 225)
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 69)
V Dlouhé opět prokázali, že umějí udělat bravurně komedii, v strhujícím tempu, ale bez přehrávání a laciného nadbíhání divákům, bravo režizérce Burešové a všem sehraným hercům. Tato fraška (hra ve hře) plná anglického humoru je uváděna často na českých jevištích, poprvé ji inscenoval Jiří Menzel (Činoherní klub 1986). Jeho památce také tuto inscenaci Hana Burešová věnovala. Po několika spíše náročnějších kusech premiérovaných v Dlouhé v posledních letech, je možno se opět jednou skutečně pobavit a odreagovat po dlouhých lockdownech. A nezapomenťe si koupit program s vtipnými profily herců.
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 69)
Nevím, jestli je dobrý dramaturgický počin inscenovat v Dlouhé takovýto těžký mysticko-naturalistický kus právě v době covidové. Režisér Nebeský s Divadlem v Dlouhé systematicky spolupracuje. Inscenoval zde s velkým úspěchem v minulých letech moderním způsobem tři chmurné Ibseny, bylo to však pro diváky podstatně lépe stravitelné. Tato inscelace jako společný projekt spolku JEDL a Divadla v Dlouhé sem ale jaksi nezapadá. Syrový prostor X10, kde JEDL obvykle vystupuje, by se k takovémuto komornímu drasťáku hodil lépe .
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 69)
Výborná hudba, zajímavá pohybová složka, solidní herecké výkony, tedy dalo by se říci další podařená režie SKUTRů. Tato Shakespearova hra, vlastně pohádka,je pro jejich poetické někdy až manýristické chápání divadla jako stvořená. Vše jde dobře až na scény, kde se na jevišti pohybuje dvojice Trinculo a Stefeno, kde prvního hraje Marek Daniel. Ten je jako utržený ze řeťezu s lacinými vtípky nadbíhájícími jednodušším divákům. Herci si do krásně přeloženého Shakespeara přidávají svoje aktualizace (včetně očkování) a zavání to pak šmírou. Bouře není kancelář Blaník.
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 111)
75%. Hodne verne knize a naproto nepodobne filmu. Misty zlouhave a pokraceni by jiste prospelo. Naprosto strhujici Ivana Vankova.
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 75)
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 18.7.2021, počet hodnocení: 65)
Hodinová masáž bránice plná loutkařských ale i jiných vtipných momentů. Příběh sice složitý ale dobře touto formou stravitelný.
(zadáno: 17.7.2021, počet hodnocení: 339)
Je to neuvěřitelně milé.
Občas jsem se přistihl, kterak se připitoměle usmívám. Bez problémů jsem uvěřil, že je brigádníkům 17 let (i když je reálně třeba Ivanovi 2 x 17). O legraci se snaží všichni, nejvíc se daří Richardu Pekárkovi. Všechno je tak akorát, není to pouhá kopie filmu a má to švih - i díky parádní choreografii Petry Parvoničové.
(zadáno: 17.7.2021, počet hodnocení: 111)
Skvela scena, skvela souhra. Vzhledem k tomu, ze jsem videla film, tak jsem znala jak to dopadne. Prislo mi, ze Talackova misty az prilis prehravala.
(zadáno: 17.7.2021, počet hodnocení: 39)
(zadáno: 17.7.2021, počet hodnocení: 51)
Videno 14.7.2021 na venkovni scene ve Voderadkach, treti rada. Rozptyleni pusobilo nepriznive pocasi, silny vitr a dest i pod strechou, horsi slysitelnost. Samotne provedeni "molekuly" bylo "dejvicky" standardni, jinak receno vyborne. Bylo i nekolik situaci stejne jako u kazdeho souboru kdyz nekdo vypadl z role, ale zvladnuto s krasnym nadhledem a humorem (napr Trojan na Kubarovou, mas sedet, mam, tak si sedni) :D. Hlavni postavy krasne podani, kdyz vedlejsi herci na jejich mista zatim jeste nedorostli. Doporucuji vzdy a cokoli od DD :)
(zadáno: 17.7.2021, počet hodnocení: 42)
Perfektní. Skvělé výkony, skvělá zvuková a vizuální stránka, skvělé i pro stránce mého guilty pleasure - totiž scén, ve kterých je na jevišti pár postav navíc, které jenom němě stojí nebo se na místě pohybují a dodávají probíhající scéně boží atmosféru.
(zadáno: 16.7.2021, počet hodnocení: 361)
Velmi milé zpracování. Skvělí herci - Lupták, Kohoutová, Adamovská.... Velkým + je hudební doprovod malé kapely a kytaristů.
(zadáno: 16.7.2021, počet hodnocení: 111)
Ackoli je mi Svandovo divadlo sympaticke, tak tohle mi prislo prilis rozvlekle a pomale. Co musim pochvalit je scenografie a vykon Miroslava Hanuse.

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>