Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 25.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 24.4.2021, počet hodnocení: 649)
Studený Čumáček stihl napsat úplně všechno. Taková pohádková představení mám rád - plná imaginace a s netriviálními linkami pro děti i pro dospělé. (Ze záznamu.)
(zadáno: 24.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 24.4.2021, počet hodnocení: 164)
On-line předpremiéra
(zadáno: 23.4.2021, počet hodnocení: 108)
(zadáno: 23.4.2021, počet hodnocení: 649)
Buchty a loutky si se svým dospělým publikem hrají, a nejinak je tomu v tomto titulu. Představení začne jako pravé divadlo marionet, ale v jeho průběhu čeká řada překvapení. Každé setkání s tímto souborem je rozhodně milé. (Ze záznamu.)
(zadáno: 23.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 23.4.2021, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 96)
(zadáno: 22.4.2021, počet hodnocení: 649)
35 %. Mně vzdálená estetika. Představa biomatky o edukativní zábavě pro své děti. Pseudolidovost, podbízení, pohrdání inteligencí dětí, pitvoření, prvoplánové vtipy. V zásadě nudné. (Z titulků: Vyrobila Agentura Recese s.r.o. - možná se jedná o dobrou firmu, ale její jméno vyvolává přesně ten dojem, jaké bylo představení.) (Ze záznamu; podle starších hodnocení záznam představení asi dost ublížil, nepřiblížil popisované propojení hlediště a jeviště.)
(zadáno: 21.4.2021, počet hodnocení: 1)
Velké zklamání. Do Tramtárie chodím pravidelně již několik let a spoustu představení se mi moc líbilo. Pro to jsem zakoupila lístky na online verzi Lásky za Koronu, ale tohle představení se bohužel vůbec nepovedlo, je šité horkou jehlou a vtipy jsou vyloženě trapné. Rozhodně nedoporučuji zakoupit lístky. Bylo utrpení se podívat až do konce. NEDOPORUČUJI!!!!!
(zadáno: 19.4.2021, počet hodnocení: 1)
Občas mám pocit, že když jdu do divadla, všichni se mě snaží ponížit svým snobstvím. Tato hra je ukázkový příklad přehnané divadelní řeči, kterou nejsem schopen ocenit. Neustálé emocionální výlevy a humor, který mě urážel svou ubohostí. I když jsem se velmi snažil, nedokázal jsem nalézt divadelní katarzi, která by měla přijít po tak těžkém divadelním zážitku. Tak krásná a promyšlená scéna byla zaplavena hysterickým patosem, a mě bylo líto nejen architekta scény, ale také Čajkovského, jehož nádherná skladba byla použita v tomto "díle".
(zadáno: 19.4.2021, počet hodnocení: 294)
Harry je sebevědomý čtyřnohý fešák. Doma má páníčky už dobře vycvičené a jediným problémem jeho života je škopek a kartáč. Ten se v jeho životě objevuje bohužel často, a tak Harry vyrazil do světa. Do báječného světa plného páchnoucích věcí, ve kterých je možno se válet, do hlučného světa, kde se bagruje, válcuje a staví...
Příběh skvělý (Vít Peřina), loutky povedené, nádherně funkční mini stavební stroje.
(zadáno: 19.4.2021, počet hodnocení: 294)
Pan Bucifal udělal řezníka, pan Viktor obloudil řeznici i slečnu s umělými květy a taneční mistr stále chodí do kuchyně volat pro krásné dámy...
Možná trochu moc imaginační a lehoučké představení, bohužel v prolínajících se postavách se mi mírně ztrácel příběh.
(zadáno: 18.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 18.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 18.4.2021, počet hodnocení: 282)
(zadáno: 18.4.2021, počet hodnocení: 649)
Není mi jasné, pro koho by představení mělo být určeno. Neznám knížku Petra Síse - při jejím čtení si ale děti mohou o všem povídat s rodiči, knížka může sloužit jen jako podnět k rozhovorům. To při představení není možné, a sled obrazů a událostí nedává mladým sám o sobě smysl. Není ani jasné, co z toho má být vnímáno pozitivně, a co negativně. Pro dospělé je představení příliš triviální. (Ze záznamu.)
(zadáno: 17.4.2021, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 16.4.2021, počet hodnocení: 649)
Poctivý a vcelku sympatický pokus o hrabalovské představení, které ale končí, jak je tomu u Hrabala často, trochu nudným blábolením. Jak to Jiří Menzel dělal, že vždy dokázal inscenovat Hrabala zajímavě, netriviálně a s přesahem? Toto představení ukázalo, že to vůbec není jednoduché. (Ze záznamu.)
(zadáno: 16.4.2021, počet hodnocení: 546)
(zadáno: 14.4.2021, počet hodnocení: 100)
Online záznam.
Až na celkem časté přehrávání (a dle mého názoru zbytečné - zde však asi režijní záměr) celkem dobré. Stabilně výborná Klára Krejsová spolu s M. Stránským a A. Mohylovou jsou zárukou kvality.
Na jeviště DJKT konečně po delší době vstoupila komedie, která není fraškou.
(zadáno: 14.4.2021, počet hodnocení: 100)
Online záznam.
Zajímavé téma, celkem dobří herci, nicméně tomu něco chybělo, abych to chtěl vidět znovu a chvílemi se nenudil.
(zadáno: 14.4.2021, počet hodnocení: 108)
65%
(zadáno: 13.4.2021, počet hodnocení: 294)
26%
záznam
Sehrát tento kousek ochotníci, asi se i zasměju. Tohle byli ale profesionálové, a je to jako Dietl v jeho nejhorším období zkřížený s opravdu hloupou písničkovou estrádou.
(zadáno: 13.4.2021, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 12.4.2021, počet hodnocení: 7)
(zadáno: 12.4.2021, počet hodnocení: 7)
85% ...viděno v kulisách Letní scény Průhonického parku. Daniel Bambas není zrovna typický představitel Cyrana, o to víc mě velmi mile překvapil. Jeho výkon byl naprosto strhující. Dalším překvapením pro mě byla Lilian Fischerová v roli Roxany. Nejenže se na ni krásně dívá (je to opravdu velmi půvabná herečka), zároveň je velmi autentická, jak v roli osmnáctileté rozverné Roxany, tak i v roli zralé a zraněné ženy na konci hry. Michael Vykus a Tomáš Novotný též skvělá práce. Kombinace moderních prvků v scénografii, kostýmech i v hudbě, vkusně doplňovaly klasický text.
(zadáno: 12.4.2021, počet hodnocení: 7)
Děkuji za tohle představení.
(zadáno: 12.4.2021, počet hodnocení: 7)
No...tak za snahu hercům, že to vydrželi dohrát do konce a nám ta to, že jsme to dokoukali.

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>