Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 1)
Viděl jsem během půl roku 3 představení - Absolutno, Zimní pohádka a nyní Ucpaný systém. Při každém představení bych nejraději o přestávce odešel.
Vrcholem měl být Ucpaný systém - vrcholem byl,ale z jiného pohledu. Pokud pominu extatické herecké výkony - skoro všichni řvou od začátku do konce, takže nelze poznat, co se komu zrovna hlavou honí, sprostá slova bez významu - ale zpráva jaká? O čem to je? Není to poznat, i když se to tváří, že v hávu
"exspresivní" filozofie by měla být podána zpráva o stavu lidstva.
(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 1)
Toto představení jsem viděla v neděli 10.2.2019 a skvěle jsem se bavila. Takže můžu jen doporučit.
Skvělé výkony Romana Štabrňáka v roli Kamila a Filipa Blažka, který hraje pána a sluhu. Pro mne byl trochu zklamáním výkon Jitky Schneiderové. Ale určitě se půjdu podívat ještě jednou.
(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 5)
Viděno jako veřejná zkouška 13.2.Bezvadně provedený klasický Shakespeare v dobové výpravě bez novodobých impotentních úletů.Kouzlo krásy české řeči v mluveném projevu spolu s prací se světlem dopadajícím na herce promyšleně do děje zapadá/čarodějka, pochodující les/.Prakticky "rodinná" /Elsnerová,Tichý, Coufal, Karger - Kdo pak je to za vojáka? opět v pohybu a ne jako stárnoucí obtloustlá lemra, Kristeková/ hra v režii Jakuba Špalka mi skvěle vykompenzovala tragédii probíhající na scénách Národního divadla v Praze.Tuto režii si dovedu představit ve Stavovském. Děkuji za hezký večer.
(zadáno: 15.2.2019, počet hodnocení: 5)
Vidět to David Lynch tak roztrhá své scénáře a začne znovu jako David Jařab.Skvěle navozená pohodová atmosféra s uklidňující hudbou,doplněná smysluplnou konverzací čtyř mužských členů RODINY/mafie/relaxujících v bazénu a sauně za asistence dvou služebných.Obsazení Don Vyorálek, Lupták/vynořující se jak "velryba"z bazénu/,König,Žáček,Matoušková, Bučková/zpěv Maria/nešla typově lépe vybrat.Hru snad nenavštíví jen devianti na převlékací scénu,ale i ti co v té naší DEMOKRATICKÉ KOTLINĚ nechali odstřelit Fandu Mrázka či Big BOSS David Ondráčka a spol.Děkuji za nevšední zážitek a přirozený projev.
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 179)
75% - Možná se nechávám v procentech až unést, ale nemohu jinak.
Na jednu stranu si říkám, že je bláhovost hrát něco takového jinde než v létě pod širým nebem (tak hra i vznikala, řekl bych), na druhou stranu na Střekově působí taková hra až jako zjevení a nemůže snad nikde jinde být více v protikladu k prostředí.
I když vnímám i tragičnost příběhu, tak jeho ztvárnění není nic jiného než naprostý balzám na duši. Alespoň ten večer na tu mou. Atmosféra, příběh, humor, radost z hraní na jevišti, vstřícnost z hlediště (alespoň z mé židle zcela jistě). Tleskám! Takhle by to šlo, toto je cesta!
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 54)
Zlínské zpracování nic neubralo skvělé literární předloze na její působivosti. Strhující a dojemné. Citlivě zahrané. Krásná ukázka toho, jakou sílu může mít v mezilidských vztazích slovo-v tomto případě dokonce jen psané.
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 1)
Brilantní hra plná moudrých myšlenek a nádherných hereckých výkonů. Paní Macuichová je v roli Maud a Marek Adamczyk v roli Harolda tvoří baječně sehraný herecký pár. Paní Postlerová jako Haroldova matka a její udivená gesta jsou vtipná a Šárka Vaculíková ve třech odlišných rolích okouzlující a roztomilá.... Nádherně strávený večer ve společnosti této hry a hlavně p. Macuichové v kulisách krásného Divadla na Vinohradech.
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 124)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)
(zadáno: 14.2.2019, počet hodnocení: 83)

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>