Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>

zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 92
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 139
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 33
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 150
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 45
V Saudkově překadu nabádá Hamlet herce: "Hrajte, jak si toho žádá slovo, a mluvte, jak si toho žádá hra.Jen jedno přitom mějte na mysli:abyste nevybočili z mezí přirozenosti.Neboť jakékoli přepínání je proti smyslu herectví...přepínat je tu hřích, který snadno rozesměje nevědomce,ale soudného diváka leda pohorší." I neméně skvělý překlad Joskův převálcovala režie tzv.moderního divadla, plná omylů a hysterických bláznů.Kamera,koloběžka,meloun,čelovky i moderní kostýmy mi do alžbětinského divadla jaksi nesedí.Škoda vynikajícího výkonu T.Havlínka.Kéž se divadlo vrátí od experimentu ke kumštu.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 211
Vinohrady se konečně vrací do svých kvalit.
Dámská část souboru DnV předvedla, co je to divadlo. Podaly neskutečné výkony (Bebarová, Rojková, Vejvodová, Černá). T. Bebarová, ač roli Bernardy hraje výborně, tak bych si představoval někoho důraznějšího (víc jí sedla druhá část) - třeba A. Černou, která na jevišti předváděla tu větší tvrdost, kterou bych tam uvítal. R. Rázlové klasicky velmi často vypadával text, naopak L. Molínová jako vždy úžasná a to jí stačí malý prostor.
Velice povedené hudební a taneční vložky - celému představení to dodává úplně jiný rozměr.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 29
Představení se mi moc líbilo.Vynikající Regina Rázlová,která mě nikdy nezklamala.Skvělá hudba a nádherné kostýmy.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 38
95%, tak to se povedlo!!! Jen mírné zklamání z obsazení paní Ivy Janzurove do role mladé dívky, to byl trochu úlet.
Poznámka k místům: měli jsme 2. balkon vpravo, lóže 10 a 11,sedadlo 1, 2, 3, abychom dobře viděli, museli jsme se trochu vyklonit,sedadlo 4 nekupujte, je sice o polovinu levnější,ale opravdu z něj nic neuvidíte.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 279
V jeden den jsem si dala Pusťte Donnu k maturitě i Discoland, takže trochu přejonákováno :) Bylo ale zajímavé posuzovat, jak se s tématem Discolandu každé divadlo vypořádalo jinak.Obě inscenace jsou humorné, ale Na zábradlí se drnkne i na vážnější strunu. Byla to šílená doba a šílený podnik a přitom všichni zúčastnění na něj vzpomínají s láskou, z toho mě trochu mrazilo. No a co, že se tam scházelo podsvětí, no a co, že Jonák dal zavraždit vlastní ženu, hlavně že my jsme se měli dobře. Bohužel tohle uvažování vidím stále okolo sebe, devadesátky nikdy neskončily, jak trefně říká jedna z postav.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 240
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 3
Skutečně silný příběh podpořený dobrými hereckými výkony.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 3
Velmi intenzivní až intimní zážitek. Herecké výkony jsou dechberoucí a děsivě autentické, i přes archetypální zápletku děj vždy dokáže překvapit a napětí tak dál a dál houstne. Finále přetéká emocemi, hru jsem musela chvilku rozdýchávat. Rozhodně doporučuji!
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 3
Luxusní záležitost, herecký koncert, intenzivní zážitek. Škoda, že podobných her je tak málo...
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 1
Nádherná inscenace o poznání a přijetí sebe sama. Za mě to byl neskutečně silný zážitek, s výbornými herci i kapelou.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 245
Rozporuplný Hamlet v divadle ABC.Celé představení je postaveno na velmi dobrém výkonu talentovaného Tomáše Havlínka.Jeho Hamlet je uvěřitelný a je radost sledovat herecký výkon.Ofélie Beáty Kaňokové mu zdárně sekunduje,i když některé její výrazy,dle režisérových nápadů,jsou již mírně řečeno za hranou(místy si divák musí připadat jako v blázinci).Zcela nevhodně obsazen je královský pár T.Milostného a Ivany Uhlířové.Nejenže se k sobě typově nehodí,ale jejich herecké výkony jsou hodně nevýrazné.Na zajímavé scéně,přesto nijak novátorské,se uplatnili i výkony P. Konáše.Škoda pomarněné příležitosti.
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 72
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 151
zadáno: 19.5.2022, počet hodnocení: 211
Během první scény (policisté) jsem si říkal - jo, to bude super. Pak přišel strmý pád...
Tak strašně napsané libreto ani výborný Tomáš Klus (pěvecky a i herecky!) a skvělá Nikola Ďuricová nezachrání. Role Elen bohužel degradována na několik málo scén na začátku a na konci (tedy kdo jde na Verunku - moc se jí nedočká), hlavní úlohu hrají bezdomovci, jejichž pitvoření se mě přestalo bavit po prvním výstupu jako vždy hrozného B. Kotiše.
Avšak kdo skutečně vyniká (v tom nejlepším smyslu) je Radka Pavlovčinová - svůj malý prostor využila naprosto dokonale a je hvězdou celého představení.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 17
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 241
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 241
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 22
Příjemné seznámení s Mahenem, kterého je Brno plné, ale vlastně o něm nikdo nic moc neví. A k tomu jeho zhudebněné texty.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 22
Vtipná oddechovka i po letech.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 1
Včerejší představení v Českých Budějovicích bylo super. Děkujeme :-)
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 114
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 51
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 51
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 8
První část je skoro výborná, bohužel po přesunu do sálu zábava i cokoliv jiného vymizí. Zůstává jen nuda a otázka- proč? Jako Malostraňáku od roku 1798 je mi to líto.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 65
fantastický mix Studia Kroměříž a Twin Peaks
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 408
První polovina svižnější a celkově lepší. Ta druhá poměrně nudná. Inscenaci by možná prospělo seškrtání a zkrácení na stopáž bez pauzy. Z hereckého obsazení jednoznačně vyniká Z. Kalina.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 279
75% milá inscenace. Text není nijak objevný, ale ani nenudí, je to prostě oddechovka. Anička Polívková je v roli skvělá, uvěřitelná a její pohybové kreace jsou prostě boží :)
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 218
Jsem ráda, že po delší době jsem viděla muzikál, který se zabýval náročnějším tématem a dal především možnost všem herecky vyniknout. Opravdu působivé dílo.
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 125
zadáno: 18.5.2022, počet hodnocení: 652

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>