Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 41)
Pro člověka, který se o divadlo zajímá a má i nějaké "praktické zkušenosti", zábavná inscenace, skvělá Jana Plodková, dva penisy, jedno srdce, boží Václav Vašák, místy možná příliš all over the place.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 2)
Výborná sonda do života herců. Chvíli vtipné, pak zas mrazivé. Vynikající omílaná Jana Plodková, ale novým objevem byl pro mě Vojtěch Vondráček (zřejmě geny). Zábradlí vždy vytvoří skvělou atmosféru, kdy je divák blízko hercům tak akorát. A má výbornou akustiku. A když pak vyjde večer na krásně opravené Anennské náměstí, zážitek to jen umocní.
(zadáno: 23.7.2021, počet hodnocení: 2)
Lidová zábava, zbytečně často protkaná prvoplánovými vulgaritami. Přitom všichni herci mají na víc - stačí si pustit např. improvizovanou talkshow Holubové, Klepla a Hartla "Jsme s Vámi" na YouTube, ta je mnohem vtipnější. Notné zklamání.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 337)
Příjemný a chytrý výlet na dvůr Lodovica Sforzy, vtipná letní zábava - o tu se (krom podařeného scénáře, který si vynalézavě hraje s historickými fakty) starají také akrobaté, nechybí oheň ani živý kůň. Škoda, že inscenátoři nedisponují imaginací Petra Formana nebo SKUTRů. Či dokonce samotného Mistra Leonarda. Kdyby tohle da Vinci předvedl milánskému vévodovi, asi by se odměny nedočkal.
Hraje se tradičně bez portů, vynikají zejména Martin Pechlát a Tomáš Kobr.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 228)
Psycho.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 249)
Tragikomedie. Do přestávky spíš tragi, po přestávce spíš komedie. Oproti Líbánkám na Jadranu, které držely pohromadě, měly divadelní logiku a jasně směřovaly odněkud někam, toto je sled izolovaných scének. Vrcholem je samoúčelný "grandiózní" vstup Romana Štabrňáka na jeviště v první pro děj zcela zbytečné roli: psa. A o něco později v osvědčeném žertovném ženském převleku. To už je čistokrevná zájezdová řachanda. To výborná Anna Šišková nemohla zachránit. Škoda.
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 108)
(zadáno: 22.7.2021, počet hodnocení: 105)
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 228)
Viděno na derniéře, 21.7.2021
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 91)
Inscenace (s božím názvem) je takový divadelní fast food, asi jako Souborné dílo WS v Dlouhé, jen trochu méně vyrovnaný. Ale namátkou u Impulsu, Coelha, Malého prince nebo Jede jede mašinka se zasmějete naprosto spolehlivě a blog je výborný na internetu i na divadle. Skvělá B. Kubátová, z pánů zaujal více J. Albrecht.
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 111)
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 111)
Dlouho jsem se tak nepobavila. Vyjadreni smajliku popisky me rozsekalo.
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 10)
Rychlé, hlučné, smutné!
(zadáno: 21.7.2021, počet hodnocení: 37)
Moc zajímavé texty (nepřekvapivě), originální zpracování "dialogů" (překvapivě). Dojetí neočekáváno, ale dostavilo se. Poměrně silné, stejně tak jako dojem z celého představení!
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 95)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 44)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 46)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 29)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 249)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 87)
Včera 19.7. v Ostravě bylo super doporučuji zajděte. Děkuji všem hercům za fajnový kulturní zážitek příští rok těšíme se.
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 328)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 249)
Jednoduchá vyprávěnka s jedinou záhadou: Proč? Kouř byl. Proč?
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 298)
Výborní (jako vždy) Plodková a Vyorálek zachraňují Prušinovského od úplného průseru (Jane, sorry jako:) Místo ironie, sarkasmu, přesahu atd jen nepovedený humor a nezajímavé trapno, takže paradoxně nejvtipnější je měnící se "IKEA billboard" na scéně.
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 171)
(zadáno: 20.7.2021, počet hodnocení: 10)
Baví nás, jak jsou nablízko. Vtipkování jim jde, ale nevysvětlilo se žel, co si počít s holkou, když už je sbalena.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 749)
Po přečtení zejména redakčních hodnocení jsem čekal asi trochu víc, ale i tak jsem spokojený a doporučuji. Dvě výborně sehrané herečky na prázdném jevišti. Obdivuji to zvládnuté množství textu a postav. Pěkné herecké výkony, o malinko víc mě zaujala Eliška Křenková.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 361)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 32)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 32)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Manýristická inscenace, jakoby se režisér staral víc o vnějškovost.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Tady (i jinde) si režisér Čermák pohrává s trapností a laciností a nakonec se stane z komediální inscenace spíš nepříjemný kýč, který je rádoby apelativní.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 21)
Režisér básnivému textu (který rozhodně není jen politicích) moc neporozuměl, snaží se ho za každou cenu ilustrovat (převleky, gumové masky zvířat, driblování s míči), místo toho, aby mu věřil. Asi v polovině představení vyjede na jeviště kapela a diváci si myslí, že už je konec. Není. Kapela s rozhodně ne dost punkovou (ale značně falešnou) zpěvačkou odejde po svých a nudíte se dál... S hudbou ze záznamu.
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 93)
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 749)
Další důkaz o tom, že si královéhradecké divadlo drží vysokou laťku. Zajímavé a zábavné pojetí a zpracování, včetně skvělých hereckých výkonů. Duo SKUTR mě vždy buď zklame, nebo výrazně potěší a překvapí. Pro Hradec palec nahoru..
(zadáno: 19.7.2021, počet hodnocení: 749)
65% Zajímavá sonda do světa drogově závislých. Tentokrát se v léčebně ocitá celebrita. I ona ale musí projít stejným procesem, jako ostatní. Výborně rozehrané je zde téma přiznání si problému. Přestože mě Natálie Holíková až tak neuchvátila, obdivuju její nasazení v délce tří hodin. Trochu křečovití jsou někteří herci v menších rolích. Hra (nebo inscenace) by mohla být o něco kratší..

Další stránky: < 1 2 3 4 5 6 > >>