Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 477)
V podstatě zklamání, možná kvůli mému většímu očekávání. Nenáročná hra bez velkých ambicí cokoli sdělit. Vhodné do hlavního vysílacího času komerčních televizí. Palmovka jako periferní (v podstatě oblastní) divadlo občas takovou dramaturgii asi musí zařadit. Skvělí ale jsou oba hlavní představitelé, Tomáš Dianiška jako Shakespeare a Kamila Trnková jako Viola. Ostatní herci jsou nezapamatovatelní.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 19)
Téma mě trochu minulo a příběh není nic objevného, ale dostalo mě provedení hry. Výběr hudby, herecké výkony, režie, použití "hlediště" nebo jemný humor, to vše je prostě skvělé.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 361)
75%
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 320)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 40)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 2)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 2)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 26)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(12.11.2018) Intimní zpověď ženy v komorním prostředí půdy Werichovy vily se vám zařere pod kůži. Dojímavé a optimistické zároveň, Ljuba Krbová do toho dává vše.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(22.10.2018) Skvělá výprava, dobře zapadající do industriálního prostoru divadla. Bohužel za mě jediné, co lze chválit. Hra mi nesedla: nenašla jsem avizovanou ironii, humor ani hloubku, výkony mi přišly nedotažené, text humpolácký.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(31.5.2018) Geniální! Vše trapné a úmorné, co můžete na podobné schůzi zažít, vyhnané ad absurdum.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(26.4.2018, viděno ve Švandově divadle v Praze). Rozhárané jako život prokletých básníků. Vztah hlavních protagonistů mi přijde možná málo popsaný a procítěný, plochý, nechává hodně na divákovi. Pěkná výprava, temná, dramatická, jen někdy byl efekt na úkor srozumitelnosti dialogů (ale je možné, že v domovském divadle je slyšet lépe).
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(10.4.2018) Chvíli mi trvalo, než jsem se na formu hry naladila, pak ale dokázala strhnout a v nitru vzbudit nepříjemně silné emoce. Minimalistické, ale působivé.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(23.1.2018) Originální pojetí, za mě skvělá výprava a hudba, herecky je možná až trochu teatrální, groteskní i tam, kde být nemusí. Ale přesto působivá ukázka toho, že i klasiku lze udělat nově a neokoukaně.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 72)
(18.1.2018) Bravurní výkon, zejména Petra Lněničky, příjemná gradace tématu, který se rozkrývá postupně, nedostanete hned vše v úvodu.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 70)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 54)
Obdivuhodný výkon Jana Potměšila. Jinak jsem byl zklamaný z amatérismu ostatních herců....
Dokonce jsem během těch sta minut bez přestávky několikrát usínal...to se mi stává velmi zřídka.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 226)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 226)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
Docela nuda
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
Skvělý Dominik
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 8)
Příjemné osvěžení
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 36)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 14)
Opět po čase jedna z pěkných inscenací. Spolupráce DJKT a HDK se povedla a vzniklo milé představení. Díky.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 14)
Neudělal jsem si domácí přípravu a neznal režiséra. A od začátku je to podobný styl, jako Spalovač mrtvol. Vidět možná jen jednu hru, byla by dobrá. Ale vidět různé hry, udělané úplně stejně, to už není zajímavé. Tohle je vlastně kniha, kterou ND pouze dělá na pódiu ilustraci.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 29)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 4)
73 % - shlédnuto 18.2.2019 - zatím žádné představení ve Vile Štvanice nás nezklamalo. Co se týká hry samotné - škoda, že třeba ještě nebylo pokračování v tom, jak se dál "vyvinula" Mirna - a zda nakonec nešla podobným směrem jako její matka. Aneb - vše se tak nějak v životě opakuje, což tahle hra s velkou dávkou ironie a sarkasmu předvádí. Herečky hrály skvěle, pro dvě z nich toho moc prostoru nebylo, ale i tak - scéna, herecké výkony, vtipné a občas smutné momenty - ano - rozhodně stojí za to představení shlédnout.
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 91)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 19)
(zadáno: 19.2.2019, počet hodnocení: 89)
Hra je založena na nápadu,na který jsou nabalené různorodé situace,hudební čísla a scénky. Tato různorodost je jedním z hlavních problémů inscenace. Celé to (i ve srovnání s předchozími Suchého hrami) elementárně nedrží pohromadě. Divák si už po prvním jednání pokládá otázku, jak jednotlivé obrazy spolu vlastně souvisí? Druhým vážným problémem je vyložený amatérismus, který je zvláště patrný v nekonečných činoherních výstupech. Silnou stránkou hry je naopak profesionální hudební provedení a výstupy Suchého a Molavcové. Hra by potřebovala dramaturgické zásahy, zkrácení obrazů a zrychlení tempa.

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>