Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 4)
(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 17)
Báječné představení.Výborná Anna Polívková.Moc jsem se těšila,protože představení bylo několikrát odloženo.Z divadla jsem odcházela ve velmi dobré náladě.Divadlo mi velmi chybělo.
(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 251)
Superlativy nechám na vás, kdo jste to viděli nebo uvidíte.
Pro mě je hlavní známkou kvality, že to neleze z hlavy ani po odchodu z dívadla. Pro mě objevem byla Anna Polívková. Znal jsem ji zatím jako celkem slušnou herečku. Jen. Tady byla často lepší než otec díky uměřenější, a o to účinnější a velice mnohotvárné komice. A dobrá zpěvačka. Ale abych trojjediného otce neprávem (autor, režisér, herec) neupozaďoval. Nejen komedie, ale rovnocenně i velice vážné dívadlo o dívadle a hercích. A bez amerického sentimentu. Klobouk dolů.
(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 255)
(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 138)
Poctivý herecký divadlo. Intenzivních 90 minut emočního vypětí. Svět není spravedlivej. Katarze...
(zadáno: 28.7.2021, počet hodnocení: 141)
Přijde mi, že BABY LOSERS ještě v něčem hledají stabilitu, moc jim přeji úspěchy, jako všem mladým a talentovaným lidem. Letní scéna Anežského kláštera je skvělým prostorem, i když kvůli dešti nám bylo odhaleno jen cca 50% představení. No nic v prosinci dáme reparát :) Proto zatím 70 %
(zadáno: 27.7.2021, počet hodnocení: 64)
Někdo mi říkal: jestli chceš vidět dobrou komedii, jdi na něco od Schejbala? měl pravdu! Celý večer se celý sál uceleně bavil. Jitka Smutná, coby postava Josefy, která neustále zapomíná, dělá zmatky, ale vlastně je normální ženou, je naprosto skvělá. Jestli tuto postavu hraje, nebo jí prostě je, nevím, každopádně kvůli, nebo možná spíš díky tomu, jí to po celou dobu věřím. Skvěle jsou zahrané i obě vedlejší role a to v obou alternacích, které jsem mohl vidět.
(zadáno: 27.7.2021, počet hodnocení: 140)
(zadáno: 26.7.2021, počet hodnocení: 255)
(zadáno: 26.7.2021, počet hodnocení: 16)
Strniskova úsporná verze hry Na Zlatém jezeře nezapře v sobě zájezdové představení. Úspornost tkví jak ve výpravě (kulisy jakoby narychlo stlučené z prkének, šetrné kostýmy), tak i v hereckých projevech. Ethel S.Stašové nadchne převážně fanoušky jejího expresivního herectví, atˇ nikoho nenapade ji srovnávat s K.Hepburnovou. Chelsea M.Procházkové je poněkud plochá, J.Teplý jako Bill Ray vůbec nemá co hrát a souznění hlavních hrdinů nevykouzlí ani L.Frej.Generační problémy Američanů 70.let, jak je podává režisér, nejsou asi aktuální.
(zadáno: 26.7.2021, počet hodnocení: 216)
Nově nastudovaná hra E.Thompsona NA ZLATÉM JEZEŘE se Simonou Stašovou a Ladislavem Frejem v hlavních rolích má za úkol především diváka pobavit.To se jí docela daří. Vnímavého diváka nejen pobaví ale i místy dojme.Hořko komediální příběh stojí na hereckých výkonech Stašové a Freje.Obsazení M.Procházkové,ale i M.Pazderky nebylo moc šťastné.Typově se do hry nehodí.Jednoduchá scéna,výprava i kostýmy jistě dobře poslouží při zájezdových reprízách.Pro letní posezení v divadle se hra přímo nabízí.Návštěvník odchází spokojen a předvedené herecké výkony korespondují s očekávaným diváckým zážitkem.
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 79)
Viděno 24.07.2021 v Brně.
D.Prachař, E.Křenková, Z.Piškula a další..
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 127)
Inscenace Platonova si podržuje vysoký standard. Na jednu stranu se nesnaží držet uctivě původního textu, ale na stranu druhou se vyhýbá neúčelným aktualizacím a módním výkladům Čechova "za každou cenu". Na škodu jsou snad jen některá režijní klišé, která dnes patří spíše ochotnickému divadlu (schovávání postav za sloupem, viditelně načasované příchody a odchody, padání na zem apod.) Kvalita hereckého projevu ukazuje na dobrou úroveň ročníku. Ukazuje se, že mladým hercům sedí spíše ztvárnění figurek než plastických charakterů. Herecky vyniká R. Matějíčková.
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 6)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 339)
Přiznávám, že jsem o téhle události nevěděl. Inscenace mě fascinovala, postupné odhalování události i rozpory ve výpovědích mě nutily k maximální pozornosti. Rozhodně prozkoumám i všechen ten materiál, který je k dispozici. Divím se, že tenhle projekt Národní divadlo víc nepropaguje. Ale on si k lidem cestu najde.
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 25.7.2021, počet hodnocení: 12)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)
(zadáno: 24.7.2021, počet hodnocení: 82)

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>