Uživatelská hodnocení

Hodnocení jsou řazena v tom pořadí, v jakém byla zadána (od nejaktuálnějších po nejstarší).

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 17)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 17)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 72)
představení bylo hezké, výkony též, líbily se mi kostýmy i řešení kulis, mohu jen doporučit. Pojetí bylo zvláštní, ale líbivé.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Měla jsem asi příliš velká očekávání. Herecké a pěvecké výkony skvělé, ale tím to končilo. Zatmývačky zabraly více času, než bylo nutné. Bylo zcela jasně poznat, že se jedná o muzikál Michala Davida. Většina písní zrecyklovaná ze starších Davidových muzikálů, nebo alespoň zněla velice podobně. Texty také nepovažuji za nejpovedenější a občas bylo vidět, že s nimi protagonisté zápasí. Celkově zklamání.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Nic jsem od představení neočekávala, takže jsem ani nebyla zklamána. Rozhodně to ale nebylo nejhorší představení, co jsem v Divadle Broadway viděla. Michal Kavalčík pobavil.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 2)
Silný zážitek - velmi dobře udělané představení, výborný herecký výkon, stojí za to vidět. Děkuji.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Nenáročná komedie, která zaručeně pobaví, navíc se skvělým obsazením. Pánové Blažek a Štabrňák geniální. Pouze výkon Jitky Schneidrové lehce zklamal. Viděno dvakrát a rozhodně ne naposledy.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Oddechovka, která pobaví, ale nenadchne. 60 % dávám kvůli skvělým výkonům Filipa Blažka a Miroslava Vladyky.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Noid, Skořepa, Dasha, Korn
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 51)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 8)
Maturanti připravují své půlnoční překvapení na téma Vlasy. To je zhruba vše, co má toto představení společného s původním muzikálem. Věřím, že předělání příběhu a zasazení do současnoti bylo děláno s nejlepšími úmysly, ale příliš se to nepodařilo. Nicméně herecké, pěvecké i taneční výkony byly úžasné, a proto dávám 50 %. Zároveň věřím, že těm, kteří původní Vlasy ještě neviděli či je nemají příliš v lásce, by se to mohlo líbit.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 18)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 94)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 94)
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 94)
Vkusná komedie, nepodbízivý humor. Oba představitelé výborní a sehraní.
(zadáno: 17.5.2019, počet hodnocení: 369)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 83)
Strhující výkon Terezy Dočkalové, která si prakticky 3 hodinky neoddychne. Hra táhne a má spád. Knižní předloha je skvěle zpracovaná... logicky to musí mít 3 hodiny ... i když uznávám, je to fakt moc.
Znalost předlohy pomáhá a je dosti výhodou.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 25)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 27)
Linda v nové hře Ahoj,krásko na Vinohradech je slovy její dcery Bridget nůďo.Nejspíš je to tím, že drama se nedá hrát jako nekonečný tv sitcom. Možná až bude Penelope Skinner skutečně 50+, uvidí svět jinak. Co ví v jedenačtyřiceti o životě. Ten má divadlo odrážet. Proč si autorka vymyslela všechny postavy s hlubokými psychickými problémy. Chtěla snad ukázat, co může způsobit gender? Nebo za tu úděsnou nudu nutno poděkovat vinohradským tvůrcům. Jednoduše Linda ničím nezaujme, ani hereckými výkony, ani výpravou, ani režií.Psáno z předpremiery 16.5.2019 Hodnocení 10%.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 8)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 9)
Viděno 10.05.2019 - výkon pana Tofiho a paní Jirešové byl opravdu velmi slabý. Nezajímavý děj, žalostné pěvecké výkony hlavních hrdinů. Plusové body má pan Vágner - skvělý herecky i pěvecky a pan Polák - skvělý taneční projev.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 14)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 102)
V žánru předsvatebních komedií klasika. Adekvátně a na úrovni provedená. Jenže loni v provedení brněnského Amadisu o dvě třídy lépe.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 102)
Nemalá část diváků přišla kolektivně a kolektivně se začala uchechtávat bez jakéhokoli popudu z jeviště od samého počátku. Zjevně při jistém stupni předběžné impregnace se umělecký zážitek umocňuje.
Nic proti občasné příměsi absurdního dívadla, ale tato úchylka nebyly mé dvě deci.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 45)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 24)
Hra o lidské přetvářce a snobství. Nadchlo mě originální ztvárnění role Joanny tancem. Velmi působivé.
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 24)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 72)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 72)
(zadáno: 16.5.2019, počet hodnocení: 1)
O skutečném umění se říká, že dokáže proniknout do srdce člověka a vložit do něj ideje, které jako semínka začnou klíčit a přivedou člověka k lepšímu poznání sebe sama a světa, ve kterém žije. Představení je komorního charakteru, což divákům umožní být v samotném ději, neprožít ho jen z dálky. Dialogy nesoucí se v nádherné harmonii veršů odhalují život zbavený povrchních nánosů a ukazují hluboké prožitky postav, které vybízí diváka k vnitřnímu dialogu. Doporučuji představení navštívit a zažít přirozenost a velký um herců.

Další stránky: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>