Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Helena Grégrová: 12 % (125)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 7.4.2013)
Nejlepsi hra, kterou jsem v Cinoheraku videla. Ustredni ctverice podavala znamenite vykony, nicmene Marek Taclik byl pro me hvezdou nejvetsi.
Brutalni, nasilne, humorne. Zvlastni kombinace, ale kdyz jste zdeseni krutosti jedne sceny, abyste se vzapeti zacali smat scene dalsi a ani vas to nakonec nepohorsuje, je to kus kumstu. Tehle inscenaci nemam co vytknout, jeden z nejsilnejsich zazitku vubec. Tleskam a tesim se znovu ...
(zadáno: 7.4.2013)
Jedna z nejlepsich her DNz. Ackoli je zacatek hodne zmateny, behem maskarniho reje divak uz i tusi alespon zakladni vztahy. Druha polovina (ktera utika az nespravedlive rychle) je koncertem hlave Igora Chmely a dam Sidonove a Medvecke.
(zadáno: 7.4.2013)
Predstaveni ma jen jedinou chybu ... ze ma konec.
(zadáno: 7.4.2013)
Herecky koncert predevsim Richarda Krajca, ktereho jsem do te doby znala jen jako hudebnika a neumela si predstavit, ze bude takhle herecky excelovat. David Svehlik zdatne sekundoval a rozhodne nezaostaval.
Dojem ze hry byl umocnen i stisnenym prostorem maleho divadla, takze silne emoce mely daleko vetsi moznost zasahnout.
(zadáno: 8.4.2013)
Neskutecne predstaveni, D.Prachar v roli Cyrana opravdu exceluje. Text ve versich je nadherne libozvucny. Krasna, funkcni scena, ale predevsim podmanivy hlas D.Prachare, vynasi toto predstaveni na absolutni spicku. Drama lasky, pratelstvi a splneneho slibu dotazene k dokonale srdcervoucimu zaveru. Pro me absolutni divadelni vrchol, srdcovka, nejvetsi zazitek. Skvele vykony tez podavaji J.Janekova ml., D.Matasek a S.Rasilov.
Edit: Po derniere bych pridala dalsi procenta v hodnoceni, ta posledni repriza predcila vsechna ocekavani ... A to jsem hru videla 7x v rozmezi par let.
(zadáno: 8.4.2013)
(zadáno: 29.3.2014)
Odchazela jsem naprosto nadsena. Predstaveni jsem nemela, a stale nemam, co vytknout. Smekam pred vykonem T.Medvecke, J.Dolanskeho, D.Prachare, F.Nemce a L.Zackove. Doslova me prikovali do zidle. Emoce, z nich cisici, byly takrka hmatatelne.
Napad s posazenim divaku na jeviste byl bezkonkurencne nejlepsi, protoze pohled do prekrasneho salu St.divadla jeste umocnoval celkovy dojem. Vyuziti sceny, hlediste i tech.zazemi bylo vyborne, modernejsi kostymy naopak potesily. Nebojim se toto predstaveni oznacit za jedno z nejlepsich, ktere jsem videla.
(zadáno: 15.6.2014)
Jasnych 100 a smeknuti klobouku, tahle inscenace je z toho vaznejsiho to nejlepsi, co jsem ve Svandovi dosud videla. Humorne pasaze se skvele prolinaji s temi vaznymi, nekdy se i prekryvaji, ale ne nijak krecovite, ale plynule, tak jako v zivote. Ve vysledku z teto inscenace vlastne spis mrazi, protoze dokaze nasadit zrcadlo prakticky kazdemu. Herci skvele drzi tempo, vyborne se doplnuji. Senzacni vykony podavaji predevsim P.Hrebickova, K.Frejova a M.Dlouhy. Ja odchazela nadsena a vim, ze tohle si jeste minimalne jednou zopakuji, rozhodne to stoji za to.
(zadáno: 15.4.2015)
Koncentrovany emotivni zazitek. Vyborne predstaveni, neuveritelny text (respektive ceske prebasneni - opravdu nadherne), L.Hampl dabelsky - ta jeho zivelnost byla fascinujici. Hra mela vynikajici atmosferu, energii, spad. Moc se mi libila minimalisticka scena, jeste vic to umocnilo zazitek z mluveneho slova, navic hudba (i misty ticho) byla dobre zvolena.
Videno znovu s T.Rumlovou, zvedam na stovku a utvrzuji se v presvedceni, ze to musim videt zase! Tomuhle nemam co vytknout.
(zadáno: 7.4.2013)
95% ... hlavne za hudbu, scenu a Magdalenu Sidonovou :)
(zadáno: 7.4.2013)
Kvuli takovym pocitum vyrazite do divadla. Skvele herecke vykony, velice silny zazitek - hlavne zaver.
Gabina Micova a Lucie Roznetinska predvedly opravdu obdivuhodne herectvi, Martin Pechlat jim obema zdatne sekundoval.
(zadáno: 7.4.2013)
Hvezdou jeviste je jasne Marie Spurna, v tesnem zavesu za ni pak Igor Chmela a ostatni. Mraziva detektivka o korupci, politice a hrach tech mocnejsich, ktera je uzasne nadcasova. Par vtipnych scen se najde, ale spis vam bude behat mraz po zadech.
Na formu vypraveni i zpocatku zvlastni usporadani scen za sebou si zvyknete rychle a napad s koncem je opravdu paradni. Tam teprve vsechno zapadne na svoje misto ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Hra o slastech, ale hlavne strastech a strasacich minulosti jedne rodiny. Rodice v podani Marie Spurne a Jiriho Ornesta jsou zcela uveritelni, predevsim pan Ornest je tak krasny despota, ze ho clovek musi milovat. Ze zbytku "rodiny" bych predevsim vyzdvihla Magdalenu Sidonovou, ktera jako psychicky nemocna dcera hraje opravdu na dren, a Igora Chmelu s Alenou Streblovou.
(zadáno: 8.4.2013)
Opravdu vyborne predstaveni. Mela jsem z divadelni podoby strach, protoze uz film mi prisel dost drsny, ale nakonec jsem se skvele bavila. Ac byl humor cerny a drsny, Michal Dlouhy exceloval a podaval ho s naprostou lehkosti, Helena Lapcikova mu zdatne sekundovala, i kdyz ze zacatku vypjatejsich scen mi prisla spis histericka, nez chladne odmerena - ale mela jsem hodne velke tendence srovnavat s filmem. Nicmene rychle jsem si na jeji pojeti Barbary zvykla a i ona me presvedcila. Korunu hre ovsem nasadily sceny Michala Dlouheho s Romanem Stabrnakem, ty byly naprosto bezkonkurencni.
(zadáno: 29.3.2014)
Strasne jsem se bala, ze to herci z naseho rybnicku neutahnou, ze to bude casteji sklouzavat k trapnosti a obycejnemu kopirovani. Jak jsem se mylila!
Brecela jsem smichy prakticky od zacatku. Nekopirovani, perfektne vyuzity scenar, scenky dotazene ad absurdum. Hlavne musim vypichnout V.Fridricha, J.Hanu a R.Stabrnaka (ktereho mam porad radsi), jejich vykony byly vynikajici.
Vrele doporucuji vsem, kteri maji radi humor MP, z tohoto predstaveni laska k originalu jen cisi :-)
(zadáno: 29.3.2014)
Ano, zafungovalo na me prostredi bubenskeho nadrazi. Rozhodne umocnilo uz tak silny dojem ze hry. Odchazela jsem s pocitem sklicenosti a nefalsovaneho smutku a zaroven s nadsenim, ze skveleho a emotivniho predstaveni.
Na vybornou hodnotim D.Sitka a R.Zimu, kteri me ve svych rolich presvedcili. Obzvlaste Zimuv Brensky byl tak presvedcive zahrana svi*e ... O hudbe nema cenu hovorit, to byla dokonalost sama.
(zadáno: 29.3.2014)
Othello, cerna duse, cerny telo ...
Tohohle se jen tak nezbavim :D Byl to narez, parada a panum hercum patri nejhlubsi poklona. Timto soubornym dilem nam nejen usetrili cas (tedy i penize), ale jeste nam o peknych par let protahli zivot.
(zadáno: 16.5.2014)
Po precteni anotace jsem byla trochu skepticka, ale predstaveni me mile prekvapilo. Predevsim prvni pulka byla vazne zabavna, ve druhe se vice filosofovalo, coz ovsem nebylo na skodu. Skoro az desiva ale byla aktualnost textu a pojeti zla, tady v podobe nastrah moderni doby.
Herecke vykony byly bezchybne, zvlast D. Prachare, V. Postraneckeho a L. Zackove. R. Macha byl pro me velka neznama, ale moc se mi libil. Nejvetsi plus ale ziskava napadita scena s viceurovnovymi dvermi a pohyblive steny.
Moc me mrzi, ze jsem byla az na derniere. Rada bych si to zopakovala.
(zadáno: 16.6.2014)
95% Oddechova komedie, u ktere divakum dochazi dech. Nastesti ne hercum, kteri drzi tempo na maximu. Vyborna komedie, je znat, ze jsou herci sehrani a ze uz vi, co si mohou dovolit. Herecky zari M.Dlouhy, pro ktereho byla tahle role usita na miru. Jeho prehravani, patos a typicky projev se sem perfektne hodi a vytahuje nektere sceny do nebe. K.Halbich je mu rovnocenym partnerem a patri mu uznani za to, jak dokaze Dlouheho vtipky a odbouravani ustat s kamennou tvari. Ostatni zdatne sekunduji, nenasla jsem vyrazne slabsiho vykonu. Za me vynikajici zabava a doporuceni vsem, co se radi bavi.
(zadáno: 16.6.2014)
95% Obzvlast prvni pulka me diky tematu neuveritelne zasahla. M.Hofmann predvedl neskutecne sugestivni vykon, skoro tak moc, ze jsem se bala, ze na druhou cast ani nepujdu. Tak moc presvedcivy byl, tak moc pravdivy byl text.
Druha polovina byla nastesti jina, ackoli nemene silna. M.Soposka byla bez jedineho slova Hofmannovi rovnocenou partnerkou, skvele dokreslovala kazdou jeho repliku.
Silne predstaveni, bezchybne vykony, stoji jednoznacne za videni ...
(zadáno: 29.6.2014)
Po nekolikerem videni zvysuju ;-)
Britka komedie z prostredi Bileho domu, ackoli plna vulgarit, nejsou to zadne pesti na oko, ale sedi tam jak *** na nocnik. M.Dlouhy je pronasi s takovou samozrejmosti a jistotou, ze by clovek uveril, ze takhle se prezident proste chova. J.Hana mu k tomu zdatne sekunduje a jeho suse profesionalni pobocnik naopak umocnuje prezidentovu zoufalost.
Smrst, ktera neztraci svih a i kdyz mi prvni polovina prisla o malinko slabsi, druha to vytahla levou zadni. Vyborny zazitek a napor na branice :-)
(zadáno: 30.6.2014)
(zadáno: 12.11.2014)
D.Prachar a jeho excelentni one man show. To jak si krasne vyhral a odvypravel citlive cely pribeh nalezeneho chlapce byl opravdu vykon z nejkrasnejsich. Zvladl xy postav, poloh i si zavtipkoval s publikem, vse s krasnou lehkosti a samozrejmosti. Klavirni doprovod E.Viklickeho mam v pameti jeste ted - absolutni fantazie. V komornim prostredi Violy jeste koncentrovanejsi zazitek ...
(zadáno: 12.11.2014)
"Nejak jsem se myslenkove zacyklil."
Skvele, skvele, vyborne!!! Neco takoveho jsem proste necekala, prvotridni zabava, brilantni text a velmi povedene vsuvky samotnych hercu (improvizace?? mozna, ale sedla na jednicku). Bavila jsem se od zacatku do konce (i ted se usmeju, kdyz si vybavim nektere perly z predstaveni), M.Nemec a M.Hofmann nemeli jedinou chybu.
Tahle inscenace si me ziskala a rozhodne se chystam znovu ... Minimalne jednou ;-)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>