Profil uživatele

Lusilda

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 8 % (8)
Anežka Hrebiková: 9 % (18)
Jan Pařízek: 10 % (45)
Kateřina Jírová: 10 % (10)
Lukáš Dubský: 11 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 13.8.2018)
Tahle hra Vás vtáhne a na hodinu a půl nepustí, nebo nás spíš vtáhnul Daniel Krejčík do svého života, on to teda není jeho život, ale bylo to tak uvěřitelné...
(zadáno: 15.12.2019)
bravo!
(zadáno: 26.9.2017)
Mám ráda, když to vše do sebe zapadá, v tomto případě jak detaily příběhu, tak herecké výkony. V mém případě viděno v atmosféře lesního divadla. Skvělé!
(zadáno: 20.11.2014)
není důvod dávat míň, hercům to dohromady skvěle klape, hra baví bez zádrhelů. Sečteno a podtrženo - odcházeli jsme z divadla se skvělým zážitkem
(zadáno: 13.2.2019)
v té hře funguje úplně vše, jak má
(zadáno: 13.2.2019)
skvělý! ono to asi ne každému tématicky sedne, mě tahle směsice humoru a vážnosti a skvělých výkonů pobavila velice.
(zadáno: 31.1.2017)
V této hře vše funguje jak má - herecké výkony, zpracování tématu, kdy i při velké míře nadsázky, člověku mnohdy tuhne úsměv.
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 3.7.2012)
pro me jedno z nejsilnejsich predstaveni v Komedii, sve mozna udelalo i cervencove vedro...
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.5.2013)
(zadáno: 20.11.2014)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 5.6.2012)
(zadáno: 19.12.2015)
Skvělá hra. Pobavila jsem se mnohem víc než u nových Star wars, toť srovnání zážitků ze stejného týdne:)
(zadáno: 31.10.2018)
Překvapilo mě, že, ač by se některá témata zdála přežitá, tak stále fungují a fungují skvěle. A vše je to tak jasně uvěřitelné, díky autorce, herečkám, zpracování.
(zadáno: 21.10.2016)
Výborně zachycené, co se může stát, když se jeden nevinný pokus vymkne kontrole. Divák může mít pocit jako by se i hra začala vymykat kontrole, ale herci drží její otěže velmi pevně.
(zadáno: 20.9.2015)
po téhle hře se asi nejčastěji skloňuje Myšičkovo jméno, mě ale ještě více oslovila nesmírná uvěřitelnost Neužila a Čermáka. Skvělé představení!
(zadáno: 16.10.2019)
děsivá noční můra, která je ale obrazem reálných hororů. To zpracování sedlo.
(zadáno: 20.9.2015)
trefně vykreslené postavičky z nejednoho českého zapadáku. Edit 2018 - musím přidat na hodnocení, od té doby, co jsem hru viděla, jsem si na motto "Bludov, Bludov je město snů..." tolikrát vzpomněla.
(zadáno: 20.11.2014)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>