Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 30.4.2016)
Vyborna podivana. Naprosto nechapu vsechny nizke recenze :-/ Skveli herci, predevsim Adela Gondikova, Ivana Korolova, Jaromir Dulava a vsichni ostatni! Perfektni nazvuceni oproti Mamma Mia, vyuzite cele jeviste, krasna scena a zive predstaveni. Urcite se zajdu podivat na jine alternace...
(zadáno: 14.5.2016)
(zadáno: 6.12.2016)
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 23.1.2017)
Prijemna zabava-)
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 13.3.2017)
Skvela Hanka Holisova, zajimavy L. R. Simon a uchazejici Peter Pecha. Je mi lito umelcu, ze ma muzikal tak tragickou prodejnost...skoda!
(zadáno: 24.5.2017)
(zadáno: 28.5.2017)
(zadáno: 26.8.2017)
Jako velke + teto inscenace cenim, ze se nezvrhla jako Vse o muzich a herecky si drzi vyborny vykon a za necele dve hodiny jsem se ani chvili nenudil
(zadáno: 24.9.2017)
Výborní Pálek, Křížová a Tomeš. Svým zpěvem mě neoslnila CH. Doubravová a D. Suchařipa, který byl občas úplně mimo.
Povedená scénografie-)!
(zadáno: 29.10.2017)
75%. Alt. Jana Strykova
(zadáno: 16.1.2018)
Z obsazení je dle mého názoru Markéta Sedláčková. Zbytek ansáblu podává své bězné výkony. Netradiční hra, ovšem si myslím, že ne každému sedne.
(zadáno: 20.2.2018)
Alt. Morávková, Stropnická, Benoni, Rusevová.
Vtipné, svižné a především naplněné energií vyzařující z herců!
(zadáno: 18.9.2018)
75%. Hezké, dojemné. V hl.roli Pavla Tomicová
(zadáno: 12.2.2019)
(zadáno: 25.3.2019)
(zadáno: 18.4.2019)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>