Profil uživatele

Pastelka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 18 % (8)
Jiří Landa: 24 % (18)
Lukáš Dubský: 25 % (11)
Pavel Širmer: 25 % (12)
Michal Novák: 26 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 17.6.2015)
Včera jsem v rámci libereckého festivalu Mateřinka shlédla se svými dětmi PARÁDNÍ zvukové divadlo a moc jsem se nasmála. Velmi se mi líbil nápad vytvořit "pohádku" z různých zvuků - vidící člověk si tu pestrost kolem sebe ani neuvědomí, o to víc jsem byla fascinovaná bohatostí nápadů a zajímavých tváří! Opravdu povedené a moc doporučuji jak malým, tak i velkým divákům :-) Budu na to dlouho vzpomínat!
(zadáno: 19.4.2015)
Velké, velké nadšení a to i od mých 39 kamarádek, které na tom se mnou byly!!! Skvělé výkony pánů "důchodců", ale Dana Marková mi uhranula. Nejenže krásně (a čistě) zpívá a má zajímavou barvu hlasu, ale i herecky se mi moc líbila. Scéna také moc zajímavě a neotřeně vyřešená. Pár procent bych asi odečetla za pana Pěknice. Má sice krásný zadek, ale předek jsem už vidět nemusela, přišlo mi to tam tak nějak navíc a zcela bez účelu. (I když tchýně, která na tom shodou okolností taky byla, si to pochvalovala :-)). Takže za tu tchýni nechávám 100%.
(zadáno: 14.4.2015)
Už při názvu Testosteron jsem nečekala nic světoborného, šla jsem se pobavit a to se mi při shlédnutí tohoto představení fakt podařilo. Občas sice už těch sprostých slov bylo zbytečně moc, ale většinou to opravdu bylo tak, jak se chlapi mezi sebou (asi) baví :-) Moc se mi líbila scéna!
(zadáno: 14.4.2015)
Krásná, veselá pohádky se známými písničkami, potěší nejen děti, ale i dospělé! Herci hrají, tančí i zpívají - prostě paráda. A je statisticky dokázáno, že nebudete zklamaní!
(zadáno: 15.3.2015)
Takhle narvané divadlo (jako na derniéře) jsem už dlouho v LBC nezažila. Atmosféra byla fantastická, o to víc jsem si užívala samotnou hru. Skvěle zahrané, ještě teď mi vstávají chlupy hrůzou. Těšim se na další hru od této skupiny :-).
(zadáno: 3.3.2015)
Bavila jsem se celou dobu výtečně, obdivovala dětský sbor, jak je při věci a vždy připraven, vynikající byla Hana Fialová coby vypravěčka - hned od prvního tónu to dávala na jedničku (znám ang. filmovou verzi a dost jsem se obávala, jestli má angl. interpretka kvalitní konkurenci a má), moc mě bavil Elvis - Neelvis a i ostatní. Facku jsem dostala až na konci, kdy na "děkovačku" přitáhli cizího chlapečka, který se do té doby na jevišti ani neukázal, najednou začal zpívat, bohužel dost falešně a pak se tam jen motal a koukal jak sůva z nudlí. PROČ? Škoda, dost mi zkalil krásný zážitek.Jinak 100%
(zadáno: 3.3.2015)
Bohužel nejde dát víc procent :-) moc jsem si to užila, Drak udělal v Liberci parádní atmosféru! Kromě vynikajících hereckých výkonů se mi moc líbila i doprovodná muzikantka, na kterou jsem občas zírala tak, že mi začal unikat děj - byla výýýýborná, čarovná, až z ní šel strach! Krásný příběh, krásně vymyšlené. Perfektní nápad se stanováním, spousta vtipu. Mlask! Už se na vás v Liberci těšíme!
(zadáno: 3.3.2015)
Skvěle jsem si to užila, krásné kostýmy, nápaditá doprovodná hudba a fantastické herecké výkony. Zdeněk Kupka mě velmi mile překvapil, v takovém typu role jsem ho ještě neviděla a moc se mi tam líbil! Martin Polách nezklame nikdy :-) Výborná ale byla i Veronika Korytářová - ta jde poslední dobou z role do role a hraje jak Pánbu.
Ani jedna z mých 17 kamarádek, co jsme to včera společně viděly, nebyla zklamaná. Ba naopak. Díky!
(zadáno: 17.12.2014)
Nebylo to jednoduché, obzvláště na začátku, udržet pozornost, porozumět archaické a navíc veršované řeči - už je to dávno, kdy jsme to na gymplu četli dokonce v originále. Pomohlo mi trochu sledování usínajících mužů na protější straně :-) ALE druhá půlka byla fantastická, obzvláště Veronika K. jako ďábel byla dokonalá a šílená! Krásné kostýmy a dravá scéna, zajímavě vyřešené jeviště...Stojí to každopádně za vidění. Díky.
(zadáno: 14.12.2014)
Mezi záchvaty smíchu mi tekly slzy dojetím! Fantastické představení!
(zadáno: 24.11.2014)
Z tohodle představení jsem si málem sedla na zadek (kdybych už neseděla). Neskutečně mě to šokovalo, chvílema jsem se smála a pak přišla ťafka a bylo mi do breku. Úžasně zahrané, mlaďoši z divadla nezklamali! Už dlouho na mě nic takhle silně nezapůsobilo...A skvěle zvolená hudba jenom podtrhovala tu děsivou atmosféru. Budu všude doporučovat!!!!! Resp. už doporučuju a brzy přijdu s celou svou divadelní babskou bandou znovu. To musej vidět, holky, mamky, všickni. Díky.
(zadáno: 24.11.2014)
Tohle představení mě trošinku zklamalo, chvílemi jsem na sobě pociťovala nudu hluchých míst, pak se ale nezřízeně chechtala, takže celková spokojenost, ale asi mi to v daný den úplně nesedlo :-)
(zadáno: 18.9.2014)
17.9.14 - Nevím, co nebo koho pochválit dřív, všichni herci byli úžasní, ani nemůžu nikoho vyjmenovávat postupně, protože bych musela zmínit každého :-) Z kulis jsem byla naprosto nadšená, vše bylo realistické, tekla voda z kohoutku, plynový vařič vařil, kamna skoro čoudila :-) a pak ta koule na konci - boží. Potěšilo mě opět po delší době vidět Tomáše Impseila! Jediná maličkost, trochu pomalejší druhá polovina prvního dějství, tam jsem měla chvilku výpadek. Celkový dojem ale bylo pravé Rusko a skvělé divadlo...Už se těším na Višňový sad!
(zadáno: 15.6.2014)
Trochu jsem se bála, na co to jdeme, ale o to víc jsem byla nadšená během představení. Režisér F.X.Kalba je neskutečně nápaditý, neschází mu smysl humor ani tragično. Celá hra byla příjemně vtíravá, působila až do morku kostí. Moc se mi líbil hudební dprovod, který krásně podtrhoval dané scény. Unesená jsem byla z vtipnosti dialogů s Hitlerem. A nejen z té :-)
V hledišti seděla spousta mladých lidí, což mi udělalo velkou radost - snad byli ostatní stejně nadšení jako já.
(zadáno: 19.5.2014)
Nevím proč, ale čekiala nějakou šílenou komedii a ono to bylo docela doooost vážné (vtipné samozřejmě taky). Zjistila jsem, že o Šaldovi vlastně nic nevím, o to víc mě bavili všechny přítomné postavy. Poutavé, zajímavé, ze života! Díky za krásný večer!
(zadáno: 6.5.2014)
Tak tohle byl jeden z vrcholů mé letošní divadelní sezóny! V MB jsem byla poprvé o to víc mě překvapil natolik kvalitní herecký výkon (dobře i když s několika hostujícími herci z Prahy), ale i místní byli opravdu vynikající. Překvapil mě mladý Havelka (o jehož existenci jsem neměla tucha :-), který byl fakt roztomilý. Skvěle jsem si to užila a určitě se sem vrátím shlédnout ještě něco dalšího. A každopádně koupím lístky na toto představení ještě dalším přátelům!!! Díky
(zadáno: 6.5.2014)
Představení jsme si (já i mých 13 kamarádek) opravdu užily! Překvapil mě Honza Kříž svou všestranností, nejenže krásně zpívá, ale i pohybově a herecky je moc dobrej! 20% ubírám za rozvláčnost, ale jinak doporučuji - stojí to za vidění.
(zadáno: 26.4.2014)
1.premiéra byla famózní. Oproti plzeňskému uvedení jsem se zde neskutečně bavila, ačkoliv chyběly jakékoliv "slavné" pěvecké hvězdy. Dialogy byly mnohem vtipnější a bláznivější a nějak lépe vykonstruovanější, prostě monty pythonovský! Liberec možná ani neví, jaký potenciál má v Karolíně Baranové v roli Jezerní královny - byla skvělá jak herecky tak pěvecky a hrozně přesvědčivá. Dále mě moc mile překvapil Zdeněk Kupka a Michal Maléř, ale i všichni ostatní hráli jako tým. Živá hudba celé jejich snažení ještě dvojnásob umocnila - PARÁÁÁÁÁDA.
(zadáno: 22.4.2014)
Tak tohle bylo hodně bláznivý divadlo! Po první půlce jsem moc nevěděla, co si o tom myslet, ale v druhé se to "hustě" rozjelo, nechala jsem se bavit všema absurdnostma daných situací a herci si to očividně užívali.
(zadáno: 8.4.2014)
Viděly moje děti s manželem a byly nadšené. Zprostředkovaně ji mám převyprávěnou :-), ale určitě na ni ještě znovu vyrazíme. Tentokrát se nenechám odbýt a půjdu také!
(zadáno: 8.4.2014)
Již druhé Vánoce po sobě jsme museli vyrazit na tuto pohádku. Krásná a s dobrým koncem a navíc pěkná vánoční tradice!!!
(zadáno: 8.4.2014)
Krásná barevná pohádka s veselými myškami! Ještě jednou půjdeme...
(zadáno: 8.4.2014)
Pohádka pro nejmenší, ale ani ti starší se nenudí. Herci si úžasně vyhrají a dětičky se nechávají strhnout roztomilým beránkem. A dospělí také. Hned druhý den jsme všichni doma kreslili beránky :-)
(zadáno: 8.4.2014)
Tak tohle bylo neskutečný, divák neví, na co koukat dřív, prostě naprostá paráda. Je to hrozně pravdivý a zároveň smutný...
(zadáno: 8.4.2014)
Jako vždy, krásná pohádka se zajímavými kulisami. I dospělák si přijde na své!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >