Profil uživatele

Zuzanan1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Lukáš Dubský: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (24)
Kateřina Jírová: 13 % (6)
Jan Pařízek: 14 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 23.9.2018)
Afrika - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Akt - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Audience u královny - Národní divadlo: 60 %
Celkem slušná konverzačka, kde bych ale víc než výkon paní Janžurové vyzdvihla Hartla, Postráneckého, Bareše a Medveckou.
(zadáno: 23.9.2018)
Blaník - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Caveman - agentura Point: 60 %
Tot představení jsem viděla celkem třikrát, poprvé s Duškem, tam bych dala 100%, s Holíkem, tomu 80%, Slachovi jen 60%, myslím, že se mu nepodařilo tak dobře navázat kontakt s publikem a představení vypadalo víc naučeně než jako hravá improvizace u Duška. Ale celkově je představení vtipné, ze života a každý se dozví něco zajímavého o jedincích opačného pohlaví.
(zadáno: 23.9.2018)
Celebrity - Studio DVA divadlo: 90 %
Obecně nemám ty moderní stand-upy moc ráda, řada z nich není ani vtipná, ani inteligetní, ovšem tohle je výjimka. Ondřeji Sokolovi se dařilo celou hodinu a půl výtečně bavit obecenstvo, publikum řvalo smíchy. Sokol si umí velmi dobře dělat legraci i ze sebe, nejen z druhých, připomnělo mi to zlatou éru Donutila, Sováka nebo Menšíka. Doporučuji.
(zadáno: 23.9.2018)
České nebe - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 26.6.2018)
Chvilková slabost - Divadlo v Rytířské: 80 %
Výborné, dobře nadávkovaný humor a i vážnější zamyšlení nad životem. Špalkovou jsem znala spíš z vážných rolí, tady mě opravdu mile překvapila jako komediální herečka. Matásek standardně dobrý, role mu sedla.
(zadáno: 23.9.2018)
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Postmuzikál - Divadlo na Vinohradech: 90 %
Škoda, že tohle představení bylo stažen z repertoáru. Moc se líbila úžasná moderní hudba a taneční výkony, zajímavá víceúčelová scéna a výborné herecké výkony, hlavně Stropnického a Freje. Výtku bych snad dala jen za to, že Cyrano je až příliš sexy a charizmatický a Roxana D.Havlové příliš věkově přes čáru, takže jí divák nevěří zamilovanou dychtivost, natož naivitu.
(zadáno: 14.3.2019)
Improvizace Divadla Vizita - Divadlo Archa: 40 %
Zajímavá hra se slovy a imaginací, občas z toho vyšel nějaký vtip nebo zajímavá myšlenka, ale celkově mi to přišlo jako takový zbytečný slovní průjem. Patrně jsem na takovou improvizaci nebyla naladěná, ale někteří diváci se bavili.
(zadáno: 23.9.2018)
Kdo je tady ředitel? - Švandovo divadlo: 90 %
Velmi vtipná komedie, při které jsem se jako většina publika výborně bavila. Dlouhý jako vždy hodně přehrává, ale vyvažuje to svým úsporným herectví Halbich a Pyško. První půlka je o poznání lepší, pak to malinko spadne k moralitě, ale i tak je to inteligetní a vtipné přdstavení, které můžu doporučit.
(zadáno: 26.6.2018)
Líbánky na Jadranu - Studio DVA divadlo: 90 %
Výborná oddechová komedie pro všechny, co jsou už dlouho v manželství - jistě tam poznají spoustu scén ze svého života a pro fanoušky Klepla a Holubové.
(zadáno: 23.9.2018)
Lijavec - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 17.3.2019)
Mauglí - Divadlo Kalich: 80 %
Na představení byly většinou děti s rodiči a je to opravdu muzikál spíš pro děti, nicméně rodiče se jistě rádi podívají. Já se rozhodně bavila chytlavými melodiemi, minimalistickou, ale přesto efektní scénou a slušnými pěveckými i hereckými výkony. Vyzdvihla bych hlavně Jana Cinu jako Mauglího, Petera Strenáčika jako Baghíru, Janem Kříže jako Šér Chána a vtipnou Radku Pavlovčinovou jako zvířátko. Nejvíc se mi líbila závěrečná píseň Vaigangá, kterou zpívá celá džungle.
(zadáno: 26.6.2018)
Misery - Studio DVA divadlo: 70 %
Kdybych neznala stejnojmenný film na motivy Stephena Kinga, asi by se mi to i líbilo. Hlavně oceňuji nápaditou scénu. Adamovská byla výrazně lepší než Štěpánek.
(zadáno: 23.9.2018)
Němý Bobeš - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 23.9.2018)
Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho - Činoherní klub: 70 %
Této hře v původním obsazení s Hálkem a Divíškovou bych dala 100%, ale ani toto nové obsazení neurazí, naopak pobaví. Dulava je výtečný, Polívka stále drží, stejně jako Vetchý.
(zadáno: 16.5.2019)
Ptákovina - Činoherní klub: 80 %
Zajímavá inscenace k zamyšlení, jejíž poselství doběhne k divákům později. Zpočátku je inscenace poměrně křečovitá a trvá dlouho, než diváka vtáhne do děje, ovšem pak se změní na bizarní frašku o touze po moci, pravdě, o lži. Skvělý je opět výkon Jaromíra Dulavy, jemuž ti psychopatičtí záporáci prostě sedí, role sedla i Martinu Fingerovi coby řediteli a Lence Skopalové jako matce. Některé role učitelů a žáků jsou hodně zkarikované, ale vyznění hry to ve finále spíš pomohlo než uškodilo.
(zadáno: 5.2.2019)
Sexuální perverze v Chicagu - Činoherní klub: 50 %
Tahle hra mě příliš neoslovila. Sice jsme se párkrát zasmmáli, ale jinak je spíš depresívní. Vadilo mi to množství krátkých scének, přerušovaných přestavbou kulis, ze kterých se hra skládá. Hra je i poměrně dost dlouhá, Slušelo by jí lehké zkrácení. Dulava je výborný, tihle slizouni mu fakt jdou.:-)
(zadáno: 26.6.2018)
Shirley Valentine - Městská divadla pražská: 60 %
Hezké představení One woman show Simony Stašové, slušný herecký a hlavně fyzický výkon, občasné přehrávání od Simony Stašové divák už tak nějak očekává. Ocení asi hlavně ženy středního věku.

Další stránky hodnocení: 1 2 >