Profil uživatele

Zuzanan1

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Lukáš Dubský: 11 % (17)
Helena Grégrová: 13 % (24)
Kateřina Jírová: 13 % (6)
Michal Novák: 14 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 23.9.2018)
Celkem slušná konverzačka, kde bych ale víc než výkon paní Janžurové vyzdvihla Hartla, Postráneckého, Bareše a Medveckou.
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 23.9.2018)
Tot představení jsem viděla celkem třikrát, poprvé s Duškem, tam bych dala 100%, s Holíkem, tomu 80%, Slachovi jen 60%, myslím, že se mu nepodařilo tak dobře navázat kontakt s publikem a představení vypadalo víc naučeně než jako hravá improvizace u Duška. Ale celkově je představení vtipné, ze života a každý se dozví něco zajímavého o jedincích opačného pohlaví.
(zadáno: 23.9.2018)
Obecně nemám ty moderní stand-upy moc ráda, řada z nich není ani vtipná, ani inteligetní, ovšem tohle je výjimka. Ondřeji Sokolovi se dařilo celou hodinu a půl výtečně bavit obecenstvo, publikum řvalo smíchy. Sokol si umí velmi dobře dělat legraci i ze sebe, nejen z druhých, připomnělo mi to zlatou éru Donutila, Sováka nebo Menšíka. Doporučuji.
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 26.6.2018)
Výborné, dobře nadávkovaný humor a i vážnější zamyšlení nad životem. Špalkovou jsem znala spíš z vážných rolí, tady mě opravdu mile překvapila jako komediální herečka. Matásek standardně dobrý, role mu sedla.
(zadáno: 23.9.2018)
Škoda, že tohle představení bylo stažen z repertoáru. Moc se líbila úžasná moderní hudba a taneční výkony, zajímavá víceúčelová scéna a výborné herecké výkony, hlavně Stropnického a Freje. Výtku bych snad dala jen za to, že Cyrano je až příliš sexy a charizmatický a Roxana D.Havlové příliš věkově přes čáru, takže jí divák nevěří zamilovanou dychtivost, natož naivitu.
(zadáno: 14.3.2019)
Zajímavá hra se slovy a imaginací, občas z toho vyšel nějaký vtip nebo zajímavá myšlenka, ale celkově mi to přišlo jako takový zbytečný slovní průjem. Patrně jsem na takovou improvizaci nebyla naladěná, ale někteří diváci se bavili.
(zadáno: 23.9.2018)
Velmi vtipná komedie, při které jsem se jako většina publika výborně bavila. Dlouhý jako vždy hodně přehrává, ale vyvažuje to svým úsporným herectví Halbich a Pyško. První půlka je o poznání lepší, pak to malinko spadne k moralitě, ale i tak je to inteligentní a vtipné představení, které můžu doporučit.
(zadáno: 26.6.2018)
Výborná oddechová komedie pro všechny, co jsou už dlouho v manželství - jistě tam poznají spoustu scén ze svého života a pro fanoušky Klepla a Holubové.
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 17.3.2019)
Na představení byly většinou děti s rodiči a je to opravdu muzikál spíš pro děti, nicméně rodiče se jistě rádi podívají. Já se rozhodně bavila chytlavými melodiemi, minimalistickou, ale přesto efektní scénou a slušnými pěveckými i hereckými výkony. Vyzdvihla bych hlavně Jana Cinu jako Mauglího, Petera Strenáčika jako Baghíru, Janem Kříže jako Šér Chána a vtipnou Radku Pavlovčinovou jako zvířátko. Nejvíc se mi líbila závěrečná píseň Vaigangá, kterou zpívá celá džungle.
(zadáno: 26.6.2018)
Kdybych neznala stejnojmenný film na motivy Stephena Kinga, asi by se mi to i líbilo. Hlavně oceňuji nápaditou scénu. Adamovská byla výrazně lepší než Štěpánek.
(zadáno: 8.11.2019)
Nejsem velká milovnice her Shakespeara a ani tohle představení mě příliš nenadchlo. Začátek byl chaotický, trvalo, než se diváci zorientovali v postavách, celkově to působilo velmi zkratkovitě i přes poměrně dlouhou stopáž, ploše, nemohla jsem najít žádnou postavu, které bych fandila, humoru bylo pomálu. Jílek a Horváthová nehráli špatně, ale představení není nic, co bych chtěla shlédnout znovu.
(zadáno: 7.12.2021)
Film, podle kterého byla tato hra napsána, jsem neviděla, ale chystám se na něj. Ale rozhodně tuto hru můžu doporučit, velmi dobré herecké výkony, hra je k zasmání i k zamyšlení, zvlášť druhá polovina hry je výborná. A rozuzlení je velmi překvapivé!
(zadáno: 23.9.2018)
(zadáno: 23.9.2018)
Této hře v původním obsazení s Hálkem a Divíškovou bych dala 100%, ale ani toto nové obsazení neurazí, naopak pobaví. Dulava je výtečný, Polívka stále drží, stejně jako Vetchý.
(zadáno: 16.5.2019)
Zajímavá inscenace k zamyšlení, jejíž poselství doběhne k divákům později. Zpočátku je inscenace poměrně křečovitá a trvá dlouho, než diváka vtáhne do děje, ovšem pak se změní na bizarní frašku o touze po moci, pravdě, o lži. Skvělý je opět výkon Jaromíra Dulavy, jemuž ti psychopatičtí záporáci prostě sedí, role sedla i Martinu Fingerovi coby řediteli a Lence Skopalové jako matce. Některé role učitelů a žáků jsou hodně zkarikované, ale vyznění hry to ve finále spíš pomohlo než uškodilo.
1 2  >