Profil uživatele

Ady_111

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 13 % (7)
Jan Pařízek: 13 % (4)
Lukáš Dubský: 15 % (26)
Michal Novák: 16 % (5)
Jiří Landa: 19 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 25.4.2019)
Tak tahle komedie se opravdu povedla. Komedii o čtyřech párech odehrávající se ve třech loznicích zdobí nejen skvělý scénář a režie, ale bezpochyby i výborné herecké výkony všech účastníků. Za vyzdvižení stojí velmi pěkná scéna. Na závěr poklona panu Milanu Němcovi, který má v inscenaci chvílemi nepříliš pohodlné pozice, a který spolu s Petrou Janečkovou tvoří asi nejzábavnější pár na jevišti.
(zadáno: 7.1.2020)
Nejlepším hodnocením komedie je, když se lidé smějí nejen v sále, ale ještě při odchodu z budovy divadla. To se u nás v Pardubicích povedlo. Josef Dvořák ukázal, že je opravdu na správném místě. Jeho obrovská energie zaplavující divadelní sál, salvy smíchu diváků, jeho úžasná a velmi dobře využitá slovní zásoba, gesta, talent,...to vše bylo využito a to vše dokazuje, že pan Dvořák je herec tělem, srdcem i duší. V neposlední řadě bych chtěla zmínit velmi ušlechtilou myšlenku celého představení.
(zadáno: 7.1.2020)
Tak takhle si představuji divadlo - senzační herecké výkony, skvělá hudba, milé písničky, dobrý zpěv, humor, doladěné kostými, pěkná pohádková scéna a v neposlední řadě příběh, který všichni dobře známe, ale přesto budeme v napjatém očekávání, jak to bude dál. Poklona panu režisérovi Slovákovi i panu Cónovi. Nelze nezmínit i jedinečného Milana Němce, který je jakožto macecha vynikající a svou roli si opravdu užívá. A protože jsme navštívili 101. reprízu, přeji inscenaci alespoň ještě další "stojedničku". Tak ZLOMTE VAZ!
(zadáno: 27.1.2020)
(zadáno: 14.6.2021)
Úžasný!!!
Viděno (bohužel) jen ze záznamu
(zadáno: 25.4.2019)
Skvělé představení, sice se mi moc nelíbily kostýmy a scéna, ale nakonec do sebe vše zapadlo. Skvěle sehraná dvojice Matouš Ruml a Aleš Petráš, kteří svými výkony dodávají představení přesně to, co potřebuje a u nichž o improvizaci a dokonalé vtipy není nouze.
(zadáno: 25.4.2019)
Pěkná komedie plná nepředvídatelných situací, nečekaných obratů, vtipů a skvělých hereckých i fyzických výkonů, u které se určitě nebudete nudit. Skvělá práce se scénou, která je velmi pěkná a dokonale promyšlená. Dále stojí za zmínku působivá práce s rekvizitami. Velká bankovní loupež je oddechová, uvolněná komedie, kde je ovšem vše naprosto přesně naplánováno a to je přesně to, co toto představení činí tak vynikajícím. Z herců nejlepší Zbigniew Kalina.
(zadáno: 9.12.2019)
Naprosto dokonalá Paní Iva Janžurová, která na pódiu byla skoro pořád. Tedy až na chvíle, kdy si odskočila pro jiné kostýmy. Ukazuje Alžbětu II. nejen jako královnu, ale především jako člověka. Opravdu velký obdiv a klobouk dolů. Jinak herecké obsazení je výborné. Z dalších herců zaujal např. I. Bareš, J. Hartl nebo T. Medvecká. Jinak je nutno se alespoň trošku orientovat v historii, ale opravdu stačí i základy, a samozřejmě je důležité dávat pozor, vzhledem k tomu, že děj není chronologicky uspořádán ;)
(zadáno: 16.11.2021)
To bylo tak praštěně příšerně bláznivě úžasný... :D
(zadáno: 17.5.2022)
Skvěle obsazené představení, opravdu jeden výkon lepší než druhý. Herci tvoří na jevišti skvěle fungující tým a to je hlavní základ pro dobré představení. A tohle bylo víc než dobré <3
Viděno v rámci GFS
(zadáno: 15.1.2020)
Líbí se mi, že je to "trochu jiná" hra než většina. A to hlavně díky zapojení diváků do děje. To si samozřejmě žádá i skvělých výkonů herců, kteří musí umět dobře improvizovat. Celkově je to takové volnější prostředí a přestože jde o vraždu, v divadle je velmi příjemná atmosféra.
(zadáno: 14.6.2021)
Na konci bych sice slyšela radši písničku než historický projev, jinak jsem se opravdu bavila.
P.S. Ten Janáček byl skvělej... :D:D
(zadáno: 14.6.2021)
v TV
(zadáno: 14.6.2021)
Z herců nikdo nezaostával, všichni předvedli parádní výkony, scéna i kulisy nádherné... Mě tyhle skvěle podane "blbiny" prostě baví. <3
(zadáno: 14.6.2021)
Velmi zdařilá inscenace, krásně napsaná se skvělými hereckými výkony a milou hudbou... akorát ten zpěv místy trošičku váznul.
Viděno ze záznamu
(zadáno: 14.6.2021)
Ze záznamu
Rozhodně poutavé představení snoubící prvky historie s vtipnými i romantickými místy a trochou fabulace :-)
(zadáno: 4.4.2022)
Úchvatná scéna, skvěle podané místy dost náročné pěvecké party (opravdu super sborové scény), herecké výkony parádní.
Místy mi ale chybělo jakési dokončení?, dokreslení? dějů (např. postava vetešníka...)
(zadáno: 17.5.2022)
Určitě stálo za to vidět. Komorní kus, který nechal vyniknout čistému herectví, neprvoplánovým myšlenkám a hlubokým otázkám k zamyšlení. Díky.
Mimochodem, moc pěkná scéna a správně zvolená hudba ke skvělému dokreslení atmosféry.
(zadáno: 23.4.2019)
Naprosto úžasný Milan Němec, který ve spoustě vedlejších rolí hrál s obrovským nasazením a dokázal za jedno představení vystřídat několik odlišných charakterů a všechny skvěle a vtipně ztvárnil. Martina Sikorová v roli Audrey, která nejen skvěle hrála, ale i nádherně zpívala. Celkový příběh trochu jednoduchý, doplněný o fajn písničky, krásná hudba, i když kapela by mohla být lepší. ; )
(zadáno: 23.4.2019)
V tomto představení je třeba vyzdvihnout hlavně Milana Němce! Pokaždé, když vstoupil na jeviště, začalo se něco dít a  nebylo u něj nouze ani o improvizované vtipy, zkrátka profesionál. Dále dobří L. Špiner a V. Malá. Když chybějí na jevišti tito tři, příběh se vleče a je trochu nudný. S každým příchodem Milana Němce se ale situace změní, hraje prostě skvěle a při každém vtipu se celé hlediště (někdy i jeviště ; ) ) ,,valí" smíchy.
(zadáno: 23.4.2019)
Určitě poklona panu L. Špinerovi
(zadáno: 25.4.2019)
Inscenace hodna k oslavě 100 let od vzniku Československé republiky. Je ovšem nutné, aby divák znal historii, to potom oceníi spoustu maličkostí. Bez znalosti dějepisu pak nemá hra pro diváka význam. Velmi se mi líbily kostýmy, herecké výkony a celé zpracování dějin Československa a to, že se v celé inscenaci skoro vůbec nemluvilo mi došlo až po představení.
(zadáno: 11.6.2019)
Viděla jsem na Kunětické hoře. Hned na začátek musím vyzdvihnout pěknou scénu a kostýmy. Z hereckých výkonů asi nejlepší M. Němec a L. Špiner. V první polovině utíkala má pozornost jinam (možná to bylo ovlivněno i tím, že bylo ještě světlo), druhá polovina byla lepší. I přes to bych ale ocenila více herectví, než odříkávání textu.
(zadáno: 11.6.2019)
Tato hra mne velmi zaujala. Rozhodně je nutné poslouchat a dávat od začátku pozor na každé slovo, protože jak vám nějaká informace unikne, začněte ztrácet souvislosti. Prvních asi 20 minut je věnováno představení minulosti a postav, pak už se ale hra začne být o dost zajímavější. Díky skvělému výkonu Milana Němce v hlavní roli jsem měla pocit, jako bych byla v tom málem přístavním městě a naprosto Berenicka chápala.
1 2  >