Profil uživatele

Bišu

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (48)
Jiří Landa: 14 % (105)
Michal Novák: 15 % (41)
Helena Grégrová: 16 % (62)
Iva Bryndová: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8

(zadáno: 9.10.2015)
Škoda dobrých hereckých výkonů.
(zadáno: 9.11.2016)
(zadáno: 8.4.2017)
Většina dnešních režisérů se snaží klasické divadelní hry co nejvíce přepracovat.V textu, přenesení děje do jiné doby, bizarní kostýmy anebo scéna, experimenty. Kolik diváků ví jak ty hry vypadají v původním klasickém provedení, jak to ten Moliére vlastně napsal? Nebo to už nikoho nezajímá? S čím mají mladší diváci srovnávat inovativní postupy dnešních režisérů,v tomto představeni konkrétně podivné ventilátory, dívky hrající nesmyslně na fagoty a podobně. Pochvalu zaslouží jen nápad se zpívanou rolí.
(zadáno: 8.4.2017)
Mohla to být dobrá parodie na všeobecně známé téma, byla to jen slátanina s humorem na úrovni základní školy.
(zadáno: 17.10.2017)
Zkrácení sáhodlouhých Shakespearových textů je přínosné, mírná modernizace a přiblížení dnešní době také, ale v této inscenaci to vypadalo, že nezávisle na sobě hrají herci dvě různá představení. Scény "kouzelných bytostí" výborné,jak herecky,tak kostýmy i texty.Scény řemeslníků primitivní, trapné, plné zbytečných lascivních gest, opakované gagy, které nebyly vtipné ani poprvé. Proč autor těchto textů nenapíše vlastní hru, pod svým jménem a milovníci tohoto druhu zábavy jistě zaplní každý večer hlediště. Milovníci Shakespeara zůstanou doma. Spojit obojí dohromady je špatně.
(zadáno: 23.2.2016)
Jako velký divadelní fanoušek jsem zastávala názor,že na každém představení se něco kladného najde.Mýlila jsem se.Nevadil mi ani fotbalový námět,ani diskutované vulgarismy.Vadil mi naprosto stupidní děj,texty písní na úrovni rýmovaček ze základní školy,totální trapnost mnohých scén."Veselá taškařice",která by si určitě našla jinou cílovou skupinu diváků,než majitele klasického předplatného.Mělo to být volné představení,milovníci fotbalu by si koupili vstupenky,vzali šály a šli se pobavit do divadla,nic proti tomu.Milovníci divadla by zůstali doma.20% jinak výborným hercům,role si nevybírají.
(zadáno: 29.5.2018)
Dle úvodních slov zdánlivě banální příběh dvou milenců proměněný v totálně banální příběh dvou milenců. Bez nápadu, fantazie, humoru, divné dialogy, nesourodé kostýmy. Jediným pozitivním momentem byly hezké nohy A. Mohylové a modré šaty, které jí moc slušely. Na celé představení opravdu dost málo.
(zadáno: 11.11.2019)
Zařadit tuto inscenaci na předplatné pro dospělé diváky je nehoráznost. Prozíravě jsem místo manžela vzala sebou desetiletou vnučku, která chodí do divadla často, ale ani té se to nelíbilo, hodnotila to jako slátaninu.Pro menší děti, kvůli složitému a místy nesrozumitelnému textu a horrorovému ladění, zcela nevhodné. Nevím pro jakou cílovou skupinu to mělo být. Reakce seniorů, za zlevněné vstupné mimo předplatné, byly také negativní, jak jsem slyšela. Paní Deáková opět zklamala, už pokolikáté !!! 10% za kostýmy, finančně evidentně náročné a herce, kteří sice dělali co mohli, leč zbytečně.
(zadáno: 29.5.2018)
0% dávám jen proto, že tabulka neumožňuje minusové hodnoty. Slibovaná částečně dokumentární inscenace je ve skutečnosti nepřetržitý sled trapností, samoúčelné vulgarity a lascivnosti nejhrubšího druhu. Je mi líto šéfky činohry, že se musí zviditelňovat timto způsobem a je mi líto dobrých herců, kteří se dokáží zviditelnit i "obyčejným" herectvím, že musí něco podobného hrát. Vynaložené náklady měli raději propít.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8