Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Pavel Širmer: 13 % (56)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Helena Grégrová: 15 % (57)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.11.2019)
Silné, úderné, emoce, skvělé herecké výkony, skvělý text. Člověk odchází spokojen, naplněn a poučen. Co víc si přát
(zadáno: 23.11.2012)
Pěvecky excelentní všichni (Dasha,Lucie Bílá a Marán Vojtko).Herecky ovšem velmi slabá Lucie Bílá,scéna je zajímavá,ale až příliš minimalistická,kostýmy jsou krásné.Co je fakt hodně slabé jsou texty písní,naopak příběh a zejména konec je velmi povedený.Ovšem na ovace ve stoje,které předvedlo celé divadlo,to teda fakt nebylo.
(zadáno: 20.6.2011)
Obě herečky mám ráda a ani jedna mě nezklamala, spíš naopak. Jinak po všech stránkách nic zvláštního.
(zadáno: 20.6.2011)
Skvělá Vilhelmová, naprosto zastiňuje Dyka. Jinak jsem se místy nudila, asi 5x jsem čekala konec a on stále nebyl. Zápletka není úplně jasná - zvláště role Táni.
(zadáno: 21.2.2017)
Mě toto představení velice bavilo. Podle mě tam nebylo žádné nudné místo. A to jsem před odchodem do divadla opravdu nic neočekávala, myslela jsem, že to bude spíš takové nudné představení omílající notoricky známý příběh. Ale představení ocejpalo a dokonce jsem si po příchodu domů musela ještě pustit dokument o skutečných Bonnie a Clydovi. Takže za mě vynikající.
(zadáno: 14.4.2012)
Naprosto skvělé představení, výborné herecké výkony, super hlášky, fakt jsme se pobavili.
(zadáno: 20.6.2011)
Nic nového, chvílemi se to dost táhlo.
(zadáno: 4.2.2013)
Vůbec mě to nebavilo, já prostě tyhle řehtačky nemusím. Typická fraška bez čehokoliv zajímavého včetně hereckých výkonů.
(zadáno: 24.3.2018)
Herecké výkony jsou úžasné,zejména Richard Krajčo teda fakt dostal roli,v které se může vyřádit.Hra plně vtáhne do děje i do atmosféry,naštěstí je tam zejména v 1.půli i dost vtipných míst.Ale problém je,že já prostě nemám ráda texty,které jsou tak nějak přehnané a to je přesně problém této divadelní hry.Hra se ke konci už pro mě vlekla,a přestože si samozřejmě uvědomuji,že na divadlo patří i věci brutální k zamyšlení,toto už mi přišlo místy prvoplánovaně přehnané.
(zadáno: 20.6.2011)
Paní Stašová je výborná,hru pozvedává úplně na jinou úroveň a vypadá naprosto výborně.
(zadáno: 26.11.2014)
Inscenace tak nějak příjemně plyne v rytmu tanga.Je to nenáročná podívaná,která zároveň nemůže urazit ani náročnějšího diváka.
(zadáno: 7.2.2015)
Velice povedené nastudování. Marián Vojtko i Monika Sommerová byli vynikající. Též velmi dobrá scéna.
(zadáno: 17.2.2014)
Velmi se mi líbil Marek Taclík,ale jinak mě představení dost zklamalo.Opravdu jsem od téhle látky čekala víc.Bylo tam dost dobrých nápadů i opravdu vtipných míst,zároveň to bylo klasicky Kolečkovsky lehce překombinované.Taky mě nebavily neustále opakující se vtipy,např.když jednou tančí na hudbu jako zápas,je to vtipné,ale po několikáté už to opravdu není ono.Hlavní,co zklamalo asi všechny přítomné diváky,byl naprosto hluchý konec.Oproti Krasavici Interkontinentální,kterou jsem v La Fabrice shlédla naposled,byl toto dost slabý odvar.
(zadáno: 28.11.2017)
No,přiznám se,že jsem tuhle hru v sobě musela nechat dlouho doznít a asi to nebyl ten pravý kus na shlédnutí v 8.měsíci těhotenství:)Nicméně,víc se mi líbila Kaira,protože prostě byla civilnější a Vilma Cibulková mi do hry vnesla už do tak přepjatého textu až moc exprese.V první polovině hry jsem přiznám trochu bojovala s nudou,aby následně došlo k očekávané katarzi.Text mi přišel také trochu prvoplánovitě šokující a ano,jak tu někdo psal,vyznění odhalené homosexuality narozdíl od posledních chvilek kocoura u veterináře,bylo i pro mě paradoxně nedostatečné.
(zadáno: 4.10.2012)
Gottland jsem četla a byla jsem moc zvědavá, jak knihu ve Švanďáku ztvární a byla jsem nadšená!Představení hýří skvělými nápady, hlavně hra s facebookem je pro text, který může být díky spoustu historických faktů pro někoho nudný, dost osvěžující. První část byla na 100%. Naprosto excelentní, já bych již nemusela druhou část po pauze, zbytečně představení rozvolnila s stáhla dolů, chápu ale jistý umělecký záměr, proč to tak bylo zvoleno. Radši bych jela bez přestávka a některé věci vyřčené v závěru ještě zařadila do první části. Herecké výkony jsou famózní!!
(zadáno: 20.6.2011)
Sranda, sranda, sranda. Hra se super nápadem. Jako vždy senzační Zuzana Bydžovská a velmi mě překvapil Bob Klepl, taktéž skvělý.
(zadáno: 20.6.2011)
Neseděla mi kombinace paní Chantal a pana Schmitzera, jinak Schmitzer skvělý civilní projev. Hra se hrozně táhla, chvílemi opravdu nuda.
(zadáno: 19.1.2017)
Skvělá oddychovka, pobavila jsem se od začátku až do konce a výkon paní Holubové byl fantastický. Je tam spousta super hlášek, je to uvěřitelné a i hlasy ostatních účinkujících nemají chybu. Zejména se mi líbil pan Bartoška a jeho nevěrný manžel.
(zadáno: 20.6.2011)
Hra stojí a padá s výtečným Oldřichem Kaiserem.
(zadáno: 23.5.2013)
Představení pro mě bylo lehkým zklamáním.Myslím,že režijně by se s tím dalo udělat zcela jistě více.První polovina byla taková vlažná,druhá polovina se mi líbila velmi a hlavně scénografické nápady - Poslední večeře,výstup Heroda a Ježíš na kříži...Kamil Střihavka už je s Ježíšem úplně srostlý,pěvecky neuvěřitelný.Bára Basiková mě v roli naopak vůbec nebavila.Pěvecky stále ok,ale na roli Máří Magdalény už se pro mě nehodí,myslím,že to mohla oživit nějaká mladá nadějná zpěvačka.Ostatní v pohodě,nikdo mě zvlášť nezaujal.Představení nejvíc oživil výstup Ondry Brzobohatého v roli Heroda.
(zadáno: 20.6.2011)
Je to dost na hraně, někdo může hru milovat, jiný nesnášet, já jsem se v tom totálně ztrácela. Pavla Beretová se mi líbila. Bylo nás na hře celkem 10 a každý na to měl úplně jiný názor. Někteří byli znechucení a jiným se to líbilo.
(zadáno: 20.6.2011)
Zuzana Bydžovská je prostě skvělá. Taktéž velmi autentický zpitaň Jesenin v podání Adriana Jastrabana, výborně sekunduje Lenka Vlasáková, Filip Čapka i Lenka Termerová. Hra na mě přenesla opravdovou atmosféru z života Isadory i její pocity.
(zadáno: 28.1.2015)
Naprosto úžasná hra. Skvělá, nápaditá, vkusná scéna. Výborné herecké výkony. Je neskutečné, jak fantastická a pravdivá hra vznikne z dopisů dvou vynikajících osobností. Ten text je sám o sobě nosnější než nějaké původně psané hry. 100% divácké uspokojení.
(zadáno: 29.7.2015)
Hra mě zaujala víc,než bych čekala.Mělo to atmosféru a celkem neokoukaný příběh.Moc se mi líbili Kuře Martin Hoffman i Jitka Čvančarová.Velmi příjemně to utíkalo.A rozhodně se Království boží na zemi velmi hodí na letní scénu.
(zadáno: 12.1.2014)
Úžasná,úžasná hra.Krásně,mile jsme se pobavili,je to opravdu za života.Obě dámy byly skvělé,ale Martha Issová mě naprosto dostala.Grafika v pozadí byla též zajímavě a vtipně udělaná.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>