Profil uživatele

Cindy.92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 11 % (54)
Jan Pařízek: 11 % (58)
Michal Novák: 12 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Jiří Koula: 14 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.5.2018)
Výborná čurina v podání MdB, kdy si člověk říká, že je to tak blbý, až je to boží. Některé pasáže opravdu hodně pobavily, jiné byly slabší, jiné až moc šílené (= gradovaly až do trapnosti) a jiné, jak již zde bylo řečeno, trochu nedovysvětlené. Tudíž chvílemi dílo zasazené na brněnská prkna bylo málo montypythonovské a až moc pro zasvěcené fanoušky MdB. Skvělá celá herecká, pevěcká i taneční složka vč. H. Holišové, L. Vlčka a D. Vitázka.
(zadáno: 4.4.2015)
Skvělá Hana Holišová!
(zadáno: 4.11.2015)
Jelikož jsem nebyla seznámena s Balabánovou knihou, tak jsem se opravdu moc neorientovala a téma mi bylo cizí, dalo by se říct, že mi až trochu vadilo. 60% ale dávám za herecké výkony, které mě opravdu okouzlily!
(zadáno: 28.3.2015)
Představení stojí a padá na Michalu Isteníkovi, který je zaslouženě čerstvě držitelem Thálie.
(zadáno: 17.6.2015)
Jak už je u ansámblu HaDivadla zvykem, opět se tu v podání místních herců odehrává kvalitní divadlo. Jednoduchá, ale funkční scéna, dokonalá hudba a práce se světly. Samotný dej plytký, ale myšlenka pro drama geniální. Rozhodně jsem nebyla jediná, která se ošívala před každým rozhodnutím ředitele školy o chybě učitelky, nikoliv "narušeného" žáka (kterého jsem díky skvělému výkonu Z. Humpolce až začala nenávidět). Zoufalství, které plyne z toho, že se S. Venclovská ne a ne dovolat spravedlnosti sálá směrem k hledišti celých (cca) 100 minut představení. Na Hadi málo exprese, ale působivý konec!
(zadáno: 28.3.2015)
Čekala jsem více od jmen jako je Jiří Macháček, Lenka Vlasáková nebo Miroslav Vladyka. Bohužel mě jejich herecké umění nepřesvědčilo natolik, abych z představení odcházela s výraznějším nadšením.
(zadáno: 28.3.2015)
Notoricky známý příběh My Fair Lady převeden do brněnského prostředí - otázkou na místě je, zda to inscenaci prospívá či nikoliv. Je to určitě zajímavý tvůrčí záměr, ale mimobrňáci si představení nic moc neodnesou. Dobré výkony Petra Štěpána, Radky Coufalové a v minulosti i Jitky Čvančarové.
(zadáno: 28.3.2015)
Nahlédnutí pod pokličku toho ročníku muzikálového herectví a prostor pro přehlídku výkonů. Text Pavla Drábka mě ale nezaujal.
(zadáno: 26.1.2016)
Velmi povedená adaptace, skvělé výkony až na slabšího představitele Heatcliffa. Vyniká naopak vynikající E. Skálová. Účelná scéna, skvělá hudba a kostýmy. Bravo!
(zadáno: 4.4.2015)
Vynikající Lukáš Vlček!
(zadáno: 18.3.2016)
Oproti jiným inscenacím Divadla Feste jsem tentokrát byla neskutečně překvapená. Skvělé herecké výkony a to stačilo. Na projevech a neuvěřitelné energii všech, ale především tedy P. Bláhy představení stojí a padá. Pro mě osobně jeden ze největších divadelních zážitků.
(zadáno: 28.3.2015)
(zadáno: 8.5.2017)
(zadáno: 28.9.2019)
Plně souhlasím s hodnocením Luisy, jen bych nechtěla opomenout i výkony R. Coufalové a K. M. Fialové.
(zadáno: 25.3.2017)
Perfektní pohybová inscenace pro dva herce se super účelnou variabilní scénou, animacemi na pozadí a poutajícím příběhem, který se však možná na vlas skrze ostatní složky občas ztrácel. Výborné výkony.
(zadáno: 1.5.2019)
Po delší době opět něco co mě v MdB zaujalo, přestože se muzikál koncem první půlky začal lehce táhnout, naskýtá se divákovi parádní podívaná na dámskou část souboru ve slušivé garderobě a v neméně atraktivní scéně. Smekám před choreografickým počinem M. Matěje a především před P. Štěpánem, představitelem ústřední postavy, který do role Guida vložil opravdu maximum. Poctivě odedřený herecký, ale i pěvecký výkon.
(zadáno: 28.3.2015)
Inscenace vytvářená původně pro biskupský dvůr, kam padne jako ulitá. Pobaví výkon Jaroslava Matějky a dále po pěvecké stránce musím zmínit (jako vždy) kvalitní výkon Hany Holišové.